1 aylık evliyim kocamla sıkıntılarımız var.

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
596
207
Merhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında

Gerekli araştırmayı yapıp sorunun kaynağını çözmüşsünüz zaten.zamana bırakın üzmeyin kendinizi..zamanla birbirinizi keşfedeceksiniz acele etmeyin
En çok size soğuk davranması canınızı sıkmış belliki kendini yetersiz hissediyor kafasına takmış tipik erkek sendromu
Gidin sarılın eşinize bunun geçici bir süreç olduğunu sizin için önemli olmadığını onu çok sevdiğinizi gerekirse profosyonel yardım alabileceğini ve sizin ona her konuda destek olacağınızı belirtin.
Şımartın eşinizi biraz...sürekli övün,ilgilenin psikolojisine iyi gelen aktiviteler yapın..
ne seviyorsa neyden hoşlanıyorsa artık onu en iyi siz bilirsiniz
Sevdiği yemekleri yapın,şakalaşın,müzik dinleyin birlikte, dans edin,masaj yapın rahatlatın eşinizi
o öpmüyorsa siz öpün sarılın şevkat gösterin
Cinsellik olmadan da hayattan keyif alınılabileceğini durumun geçici olduğunu söyleyin.. geçici bir durum nihayetinde

İnternetten kendi araştırmalarımla eşime bulduk bu sorunu. Eşime hiç yansıtmsdım üzüldüğümü zamanla düzelcek bir durum olduğunu söyledim hep acelemiz yok daha çok genciz falan dedim. Ama içten içe ya çözemezsek endişesi sardı beni çünkü hiç normal bir durum değil. 20 dk kadar sürüyor bir süre sonra eşim sertliğini kaybediyoR banada işkence oluyor işin sonu hep hüsran oldu. Yani doğru teşhis mi koyduk( çünkü kendimiz böyle düşündük) doğru yolda mıyız inanın bilmiyorum. Aynı evde iki yabancı olduk. Sadece birlikte yemek yiyip erkenden uyuyor her gün

Can sıkıcı bir durum, bence kendi kendinize teşhis etmektense bir doktora görünmeniz daha faydalı. En doğru teşhisi ve de tedaviyi verecek olan doktor, belki de daha hızlı şekilde çözülecek probleminiz.

İnsanların yılları boşa gidiyor en azından sorunu tespit etmişsiniz ve eşinizle eğer bunu konusabiliyorsaniz sorunun yarısını asmissinjz demektir çünkü genelde erkekler böyle durumları kabullenemez ve konuşmak istemez hatta karşı tarafı suçlayarak manipüle etmeye çalışır. Yapılacakları da ogrenmissiniz ama benden size naçizane tavsiye bir aydan sonra kesinlikle mastürbasyona başlamayın. Çünkü o bir cukurdur derin bir cukurdur. Geçmiş olsun umarım başarılı olursunuz

İnternette bazen sorun araştırmak tabiri caizse kendi kendimize kanser teşhisi koymayı bile getiriyor.
Parasını pulunu düşünmeden bir cinsel uzman ile görüşün. Bu sizin kendi kendinize aşabileceğiniz bir durum değil.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Eşim durumun farkında kabullendi normal olmadığını söylüyor sorun tamamen bende seni çok istiyorum diyor. İnternetten araştırdığımız kadarıyla kendimiz çözmeyi deneyelim diyor. Zaten çokta umutlu konuşuyor. Ama ben kendi başımıza çözebilceğimiz durum olmadığını düşünüyorum. Evet kabul ediyor ama ben konuşunca kabul ediyor. Eğer ben hiç konuşmazsam aramızdaki iletişimde sıfıra indi diyebilirim. Daha çok yeni evliyiz kısa sürede bu durum beni çok etkiledi. Burdaki bir çok yazıyı okudum eşleriyle cinsel sorunları olan bir çok insan varmış bunu aşmak kolay değil sadece bunu biliyorum. Ayrıca bana bir kaç bebek videosu gönderdi bende espiri olsun diye bebek mi istiyorsun sen dedim güldüm böyle boşalamama durumu olduğu için şu an zor dedi. Zaten bebek istediğimden değil sadece espiri olsun istedim. Durumun tamamen farkında ama çözümü kendimiz bulmamız çok saçma geliyor zaman kaybediyoruz

Merhaba. Bizim sorunumuz boşalamama. Bu konuda tramvatik masturbasyon diye bir hastalık varmış normal masturbasyon yapmamak. Eşim daha önce kuru ve hızlı yaptığı için şu an ilişkide bu hazzı alamıyor. Bunun tedavisi cinsel ilişki ile çözülemiyormuş. Erkeğin doğru masturbasyon yapmayı (cinsel ilişkiye benzer şekilde) bunu öğrenmesi gerekiyormuş) şu an bunu deniyeceğiz. Yani 1 ay hiç bir şey yapmaması lazım vücudun eski alışkanlığı unutması için

İnsan ne hayallerle evleniyor, neler çıkıyor kolaylıklar diliyorum, zor bir durum yaşıyorsunuz. Umarım kısa zamanda halledersiniz.

Belki internetten bulduğunuz sorun doğru değil. Bi doktora mı gitseniz önce.

Uzmandan yardım alın daha yolun basindasiniz ilerki yillarda daha büyük sorunlar çıkar

Belki internetten bulduğunuz sorun doğru değil. Bi doktora mı gitseniz önce.
Bende aynı teklifte bulundum belki çok basit bir çözümü var bu şekilde zaman kaybediyoruz ama doktor işine sıcak bakmıyor 6 ay bekleyelim diyor. Biz 1 ayda yabancı olduk 6 ayda ne oluruz bilmiyorum

Bende aynı teklifte bulundum belki çok basit bir çözümü var bu şekilde zaman kaybediyoruz ama doktor işine sıcak bakmıyor 6 ay bekleyelim diyor. Biz 1 ayda yabancı olduk 6 ayda ne oluruz bilmiyorum
6.aya bırakırsanız kanka olursunuz zaman kaybetmeyin bence

6 ay çok uzun bı sure eşinizi ikna etmeye çalışın derim

Reactions: Jou
Çünkü daha yeni evliyiz diyor kendimiz deneyelim eğer çözüme ulaşamazsak 6 ay sonra gidelim diyor. Bu şekilde bebek sahibi bile olamayız diyor bende baba olmak istiyorum ama eğer olmasa 2 kez başardık diyor hiç olmazdı diyor. Bulduğumuz tedavi yöntemini deneyelim diyor. Bana kalsa ben yarın doktora giderim

merhaba,bence birçok yeni evlinin yaşadığı bir sorun,fazla stres yapma..sonuçta 26-27 yaşında iki insan aynı eve giriyor birçok değişiklik yaşanıyor.ayrıca düğün olayı bence türkiyede bir travma...her iki taraf ve ailleleri için..erkekde de çok baskı var.biz gelinlikdi pastaydı saçdı makyajdı derken çok anlamıyoruz ama erkeklerinde başka stresleri oluyor..maddi sıkıntıda olabilir bilemiyorum..1 ay çok erken..stres yapma..rahat ol akışa bıraak biraz.6 ay beraber olmadın diye kanka falan olmazsın aranızda aşk tutku varsa şayet...gundeminden düşür bunu,dile getirme..süslen püslen.yemekler yap gezmelere gidin..akışına bırakmak lazım bazı şeyleri üstüne üstüne gitmek dahada kasar..hayat şartınızı bilmiyorum ama müzikli mekanlar var orda bir akşam yemek yiyin düğün stesini atın..rahatlayın biallah yardımcınız oldun,iyi haberlerinizi paylaşırsınız inşallah

Teşekkür ederim mesajınız için. Umarım dediğiniz gibi çözülcek bir durum olur biraz düşünmemek iyi gelcek haklısınız insnın bende bir gün buraya sorunumuzu çözdük diye yazmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…