İnsanların yılları boşa gidiyor en azından sorunu tespit etmişsiniz ve eşinizle eğer bunu konusabiliyorsaniz sorunun yarısını asmissinjz demektir çünkü genelde erkekler böyle durumları kabullenemez ve konuşmak istemez hatta karşı tarafı suçlayarak manipüle etmeye çalışır. Yapılacakları da ogrenmissiniz ama benden size naçizane tavsiye bir aydan sonra kesinlikle mastürbasyona başlamayın. Çünkü o bir cukurdur derin bir cukurdur. Geçmiş olsun umarım başarılı olursunuzMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
Merhaba. Bizim sorunumuz boşalamama. Bu konuda tramvatik masturbasyon diye bir hastalık varmış normal masturbasyon yapmamak. Eşim daha önce kuru ve hızlı yaptığı için şu an ilişkide bu hazzı alamıyor. Bunun tedavisi cinsel ilişki ile çözülemiyormuş. Erkeğin doğru masturbasyon yapmayı (cinsel ilişkiye benzer şekilde) bunu öğrenmesi gerekiyormuş) şu an bunu deniyeceğiz. Yani 1 ay hiç bir şey yapmaması lazım vücudun eski alışkanlığı unutması içinİnsanların yılları boşa gidiyor en azından sorunu tespit etmişsiniz ve eşinizle eğer bunu konusabiliyorsaniz sorunun yarısını asmissinjz demektir çünkü genelde erkekler böyle durumları kabullenemez ve konuşmak istemez hatta karşı tarafı suçlayarak manipüle etmeye çalışır. Yapılacakları da ogrenmissiniz ama benden size naçizane tavsiye bir aydan sonra kesinlikle mastürbasyona başlamayın. Çünkü o bir cukurdur derin bir cukurdur. Geçmiş olsun umarım başarılı olursunuz
Haklısınız ne hayallerle evlenmiştim. Ne olcağını bilemiyorsunİnsan ne hayallerle evleniyor, neler çıkıyorkolaylıklar diliyorum, zor bir durum yaşıyorsunuz. Umarım kısa zamanda halledersiniz.
Bende aynı teklifte bulundum belki çok basit bir çözümü var bu şekilde zaman kaybediyoruz ama doktor işine sıcak bakmıyor 6 ay bekleyelim diyor. Biz 1 ayda yabancı olduk 6 ayda ne oluruz bilmiyorumBelki internetten bulduğunuz sorun doğru değil. Bi doktora mı gitseniz önce.
6.aya bırakırsanız kanka olursunuz zaman kaybetmeyin benceBende aynı teklifte bulundum belki çok basit bir çözümü var bu şekilde zaman kaybediyoruz ama doktor işine sıcak bakmıyor 6 ay bekleyelim diyor. Biz 1 ayda yabancı olduk 6 ayda ne oluruz bilmiyorum
eşim 6 ay kendimize zaman verelim diyor. 6 ay çok uzun değil mi ikimizde cinsellikten soğuduk.Uzmandan yardım alın daha yolun basindasiniz ilerki yillarda daha büyük sorunlar çıkar
Neden 6 ay peki?Bende aynı teklifte bulundum belki çok basit bir çözümü var bu şekilde zaman kaybediyoruz ama doktor işine sıcak bakmıyor 6 ay bekleyelim diyor. Biz 1 ayda yabancı olduk 6 ayda ne oluruz bilmiyorum
merhaba,bence birçok yeni evlinin yaşadığı bir sorun,fazla stres yapma..sonuçta 26-27 yaşında iki insan aynı eve giriyor birçok değişiklik yaşanıyor.ayrıca düğün olayı bence türkiyede bir travma...her iki taraf ve ailleleri için..erkekde de çok baskı var.biz gelinlikdi pastaydı saçdı makyajdı derken çok anlamıyoruz ama erkeklerinde başka stresleri oluyor..maddi sıkıntıda olabilir bilemiyorum..1 ay çok erken..stres yapma..rahat ol akışa bıraak biraz.6 ay beraber olmadın diye kanka falan olmazsın aranızda aşk tutku varsa şayet...gundeminden düşür bunu,dile getirme..süslen püslen.yemekler yap gezmelere gidin..akışına bırakmak lazım bazı şeyleri üstüne üstüne gitmek dahada kasar..hayat şartınızı bilmiyorum ama müzikli mekanlar var orda bir akşam yemek yiyin düğün stesini atın..rahatlayın biMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
Teşekkür ederim mesajınız için. Umarım dediğiniz gibi çözülcek bir durum olur biraz düşünmemek iyi gelcek haklısınız insnın bende bir gün buraya sorunumuzu çözdük diye yazmayı çok istiyorummerhaba,bence birçok yeni evlinin yaşadığı bir sorun,fazla stres yapma..sonuçta 26-27 yaşında iki insan aynı eve giriyor birçok değişiklik yaşanıyor.ayrıca düğün olayı bence türkiyede bir travma...her iki taraf ve ailleleri için..erkekde de çok baskı var.biz gelinlikdi pastaydı saçdı makyajdı derken çok anlamıyoruz ama erkeklerinde başka stresleri oluyor..maddi sıkıntıda olabilir bilemiyorum..1 ay çok erken..stres yapma..rahat ol akışa bıraak biraz.6 ay beraber olmadın diye kanka falan olmazsın aranızda aşk tutku varsa şayet...gundeminden düşür bunu,dile getirme..süslen püslen.yemekler yap gezmelere gidin..akışına bırakmak lazım bazı şeyleri üstüne üstüne gitmek dahada kasar..hayat şartınızı bilmiyorum ama müzikli mekanlar var orda bir akşam yemek yiyin düğün stesini atın..rahatlayın biallah yardımcınız oldun,iyi haberlerinizi paylaşırsınız inşallah