- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 46
iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim mesajınız için. Umarım dediğiniz gibi çözülcek bir durum olur biraz düşünmemek iyi gelcek haklısınız insnın bende bir gün buraya sorunumuzu çözdük diye yazmayı çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim mesajınız için. Umarım dediğiniz gibi çözülcek bir durum olur biraz düşünmemek iyi gelcek haklısınız insnın bende bir gün buraya sorunumuzu çözdük diye yazmayı çok istiyorum
Geçici oldugunu düşünüp kendinizi kasmayın.. eşinize yanında olup durumun düzeleceğini belirtin.. bekleyinMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
İnsanlar yıllarını kaybediyor. Sırf konuşamadığı için, adam kabullenmediği için. Hatta burada bir sürü kadın var eşi iki dakikada boşalıp sırtını dönüp yatan. İki ay kısa bir süre bence. Ama doktor tavsiyesi olsa daha güvenilir olurduMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
Vardı ama ayrıntısını hatırlamıyorum.Hep erken boşalma yazıları okudum. Hiç geç boşalma sorunu yaşayan yok mu
Merhabalqr normaldir demek erken demek yok muhakkak cinsel terapiste gidin. Biz de de ereksiyon problemi var ben de ayni sureclerdeb geciorum. Geç olmadan gidin yoksa ozellikle kadin cok yipranior. Bosalamama problemi diger durumlara gore daha karmasik problem travmatik mast. Etkili ozellikle bilincdisi sebepler etkili diye biliorum. Ama her zaman olumlu dusunun ve cozebilmek adina esinizle elinizden geleni yapın.Merhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
Sizin adiniza cok sevindim. Peki eşinizde cinsel isteksizlikte olmus muydu ? Biz de 1.5 yıldir bu durumdahiz travmatik mast. İcin 4 aydir consel terapiste gidiyoruz fakat eşimin isteksizliginden dolayi kavga edioruz surekli.Merhabalar herkese aylar sonra yazıyorum. Bizim dururumumuz düzeldi çok şükür belki benim gibi durumda olanlara ümit olmak için yazıyorum. Bunu çözmek için öncellikle kocalarınız istemeli kendine güvenmeli ve zamana bırakmalı. Bizim durumumuzu açıklıyorum. İnternete tramvatik mastürbasyon sendromu yazarsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Benim için mastürbasyon yaparken cinsel ilişkiyle alakası olmayan şekilde yapıyormuş. Kuru sıkarak baskıyla ve hızlı önce bunun yanlış olduğunu ikna ettim. Daha sonra eğer araştırırsanız görceksiniz yanlış mastürbasyonu düzeltmek için 30 gün ne cinsel ilişki yaşadık nede kendisi mastürbasyon yaptı. Daha sonra yaklaşık 2 3 hafta 2 3 günde bir bol kayganlaştırıcı kullanarak cinsel ilişkiye benzer şekilde sıkmadan hızlı yapmadan mastürbasyon yaptı ve artık düzeldim eskisi gibi değilim dedi bende erken olduğunu düşünmüştüm artık cinsel ilişkiye girebilriz dedi hiç boşalamayan eşim başlarda yaklaşık 40 45 dkda boşalmaya başladı zaman geçtikçe bu süre sanırım 20 dakikalara indi ama çok şükür rabbime cinsel ilişkiden kaçan eşim 2 3 güne bir hemen yanıma yanaşıyor boşalamadığı olmuyor artık. Kızlar bu sorunu çözmek için çık uğraştım doktara gittik bu arada eşimin hiç bir problemi olmadığını söyledi. Zamanla çok yıprandık geceleri yataktan elin boş dönmek yaşayan beni anlar umarım yardımı olur aynı durumda olanlara sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz . Hepinize mutlu evlilikler diliyorum
Merhaba aynı durum bizde de var cinsel terapiste gittik ama 1 yıl çektik bu durumu çok zorkeşke dahaönce farketseydik diyorum. Ama inş biz de çözebiliriz. Kayganlaştırıp geleneksel mast yaparken eşim haz almadığını pns de ağırlık olduğunusöylüyor ve orgazm olanıyor 3 tür yapıyoruz sizin de başlarda böyle durumlar yaşandı mıMerhabalar herkese aylar sonra yazıyorum. Bizim dururumumuz düzeldi çok şükür belki benim gibi durumda olanlara ümit olmak için yazıyorum. Bunu çözmek için öncellikle kocalarınız istemeli kendine güvenmeli ve zamana bırakmalı. Bizim durumumuzu açıklıyorum. İnternete tramvatik mastürbasyon sendromu yazarsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Benim için mastürbasyon yaparken cinsel ilişkiyle alakası olmayan şekilde yapıyormuş. Kuru sıkarak baskıyla ve hızlı önce bunun yanlış olduğunu ikna ettim. Daha sonra eğer araştırırsanız görceksiniz yanlış mastürbasyonu düzeltmek için 30 gün ne cinsel ilişki yaşadık nede kendisi mastürbasyon yaptı. Daha sonra yaklaşık 2 3 hafta 2 3 günde bir bol kayganlaştırıcı kullanarak cinsel ilişkiye benzer şekilde sıkmadan hızlı yapmadan mastürbasyon yaptı ve artık düzeldim eskisi gibi değilim dedi bende erken olduğunu düşünmüştüm artık cinsel ilişkiye girebilriz dedi hiç boşalamayan eşim başlarda yaklaşık 40 45 dkda boşalmaya başladı zaman geçtikçe bu süre sanırım 20 dakikalara indi ama çok şükür rabbime cinsel ilişkiden kaçan eşim 2 3 güne bir hemen yanıma yanaşıyor boşalamadığı olmuyor artık. Kızlar bu sorunu çözmek için çık uğraştım doktara gittik bu arada eşimin hiç bir problemi olmadığını söyledi. Zamanla çok yıprandık geceleri yataktan elin boş dönmek yaşayan beni anlar umarım yardımı olur aynı durumda olanlara sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz . Hepinize mutlu evlilikler diliyorum
Kayganlastirici kullanın ya da ön sevişmeyi uzatın islaninMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
merhaba aynı sorunu yaşıyoruz 1 yıldır sonuç alamadık. Gitmediğimiz ürolog, psikolog kalmadı. Artık ümidim tükenmek üzere. Eşim bir kez bile ilşki esnasında boşalabilmiş değilMerhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında
sorununuz çözüldü müSizin adiniza cok sevindim. Peki eşinizde cinsel isteksizlikte olmus muydu ? Biz de 1.5 yıldir bu durumdahiz travmatik mast. İcin 4 aydir consel terapiste gidiyoruz fakat eşimin isteksizliginden dolayi kavga edioruz surekli.