Hayır ben okudum okulum bitti yani ama atanmama annesi yüzünden izin vermiyor. Ailemi üzmeden nasıl yapabilirim bunu
Benim güzel bir kızım olacak, yıllarca öğretmen olsun diye okutacağım ve o da bir adamın peşine takılıp ona bir kase çorba yapmamış annesinin lafıyla atanmaktan vazgeçecek.
Kahrolurum.
Artık anne babanızı daha fazla üzmeyin.
Bebek işini unutun, bu adam işiniz yokken böyle davranıyor bir de üstüne hamile olsanız karnınıza vura vura döver. Gariban sabiye kıymayın.
Takılar için çok endişelenmeyin, düğün videolarından çıkıyor zaten. O videoları yedekleyin.
Yapacağınız şey şu:
1) O evde güvenliğiniz yok. Annenize kefenle gitmemek için hemen evi terkedin ve ailenizin yanına dönün.
2) Vücudunuz ağrıyorsa hemen hastaneye gidip darp raporu alın, iz olması şart değil doktorlar anlar.
3) Annenize babanıza “Düğün sonrası vurmaya başladı, altınları sattı, dolandırıcıymışlar”. diyin. Ben oturup düğün sonrası saldırmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum.
4) “Eşimi çok seviyorum, yok aşkım o, yok çeyizim vardı” gibi duygusal düşünceleri bırakın. Eşiniz oturup düğünden evvel dövseydi evlenmezdiniz. Şu anda bir yabancı ile evlisiniz. Yok pişmanım diye çiçekle gelebilir, umursamayın.
5) Ailenizin yanına dönünce hemen atanmaya başvurun ve iş bulunca ailenize destek olun. Elalemin adamından dayak yiyeceğinize evinizde huzurunuz olsun.
6) Avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin. Nikah iptali yapılabiliyor mu, anlaşmalı olursa ne olur, çekilmeli olursa ne olur.
Boşanma süreci inanın teknik bir konu.
En önemlisi güvenlik.