- 6 Ağustos 2010
- 39.256
- 69.442
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Cennetmeyvesii canımcım Lcw'den sepete attığım kot vardı yanına bir tane daha ekledim şimdi
699 tl ye 2 kot siparişini verdim gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 milyar yazmayalım artık şimdi benim kafam basmadı mesela 1 milyar derken kaç TL harcadınız?
Kesinlikle ama yüzüne öyle deme direk adamın kalpten gitmesin senin için hayatım de geç tatlı tatlı sokman lazımAynen öyle yemeyenin malını yerler ben de acımam bu ay kuaföre gittim ombrelerimi yenilettim eşim diyor hiç o kadar parayı verirken için acımadı mı yok canım ne acıması seve seve saydım paraları kendisi oltalara acımaz şırank parayı basarken iyi
Yok yahu 13.5 sene olmuş çatır çatır saydım da verdim hayatım diyorumKesinlikle ama yüzüne öyle deme direk adamın kalpten gitmesin senin için hayatım de geç tatlı tatlı sokman lazım
Tanesi 350 den uygun almışsın Colinste daha pahalı bana da lazım bir tane de gidip denemeden almıyorum kotlarıCennetmeyvesii canımcım Lcw'den sepete attığım kot vardı yanına bir tane daha ekledim şimdi
Lcw 'den alıyorum bedenleri bana uyuyorTanesi 350 den uygun almışsın Colinste daha pahalı bana da lazım bir tane de gidip denemeden almıyorum kotları
Ben her şeyi internetten getirtiyorum da kot pantolonda güvenemiyorum illa gidip deneyeceğimLcw 'den alıyorum bedenleri bana uyuyor
Benim için vakit kaybı olmamış oluyor il merkezine alışveriş yapmak için git dolaş gez geri gel günümün neredeyse yarısına mal olacak
Hafta içi her gün dersim var
Internetten alışveriş yapmak bir-çok açıdan benim için avantajlı oluyor yıllardır böyle alıştırdım kendimi sipariş et kapına gelsin
Sen de haklısınBen her şeyi internetten getirtiyorum da kot pantolonda güvenemiyorum illa gidip deneyeceğim
Yoksa derin dondurucum bile satış sitelerindenSen de haklısın
Ben evimi yaptırıp içine sıfırdan eşyamı alırken bütün beyaz eşyaları internetten sipariş ettimYoksa derin dondurucum bile satış sitelerinden
Büyük kolaylık kesinlikleBen evimi yaptırıp içine sıfırdan eşyamı alırken bütün beyaz eşyaları internetten sipariş ettim
EvetBüyük kolaylık kesinlikle
Ben şimdi eve bir göz gezdirdim klima TV mutfak robotu tost makinası kahve makinası mikser annemin evinin avizelerini cep telefonları halılarım su arıtma cihazı annemin su arıtma cihazı çoğu şey internetten indirimde gördüğüm deterjanlarNiloyatospikk sadece beyaz eşyalar olsa iyi avizeleri bile internetten almıştım sapa sağlam geldi
Çok iyi ,aynen küçük ev aletleri telefonlar hepsi netten sipariş verildiBen şimdi eve bir göz gezdirdim klima TV mutfak robotu tost makinası kahve makinası mikser annemin evinin avizelerini cep telefonları halılarım su arıtma cihazı annemin su arıtma cihazı çoğu şey internetten indirimde gördüğüm deterjanlar
Ayakkabıda denemeden almam ama terlikleri getirtirim trendyol markette deterjan indirimlerini çok takip ederim A101 sitesinden hiç alışveriş yapmadım düne kadar Carrefoursayı çok kullanıyordum artık alışverişi kestim oldukça uygun oluyordu bazı ürünlerÇok iyi ,aynen küçük ev aletleri telefonlar hepsi netten sipariş verildi
Ben bazen evimin karşısında A101 olmasına rağmen orada bulamadığım ya da uygun fiyatlı denk gelen ürünleri internet şubelerinden getirtiyorum
Spor ayakkabılar, botlar ne aklına gelirse
Tıpkı lcw bedenlerinde uyum sorunu yaşamadığım gibiAyakkabıda denemeden almam ama terlikleri getirtirim trendyol markette deterjan indirimlerini çok takip ederim A101 sitesinden hiç alışveriş yapmadım düne kadar Carrefoursayı çok kullanıyordum artık alışverişi kestim oldukça uygun oluyordu bazı ürünler