bugun tartildim 67.100 yani 15 gunde 800gr :) buna da sukur ama 10 kilom var hala zaman su gibi geciyor .biraz daha dikkat ediyorum bir kac gundur 1 hafta var adetime bu adet doneminde dikkat etsem biraz daha hizli veririm gibi geliyor ,normalde adet oncesi ve adet oldugum hafta hep sporu birakiyordum hemde deli gibi tatli ve ekmek yiyordum ondan bu kadar yavas gittim
bu defa oyle olmayacak insallah.bi de ceviz ve sarimsak olayina basladim bu sabah.sirkeli suyumuda gece yatarken icicem artik .bakalim haftaya kadar bir degisiklik olacak mi .
veveya bazan oluyor tarti hic yoktan 2 kilo fazla gosteriyor bende cok oluyor.belki oyle birseydir .oyle olmasa bile yeni aldigin icin kiloyu kalici degildir cabuk verirsin dikkat edersen.bana gore yemegi abartsakta bazan sporu birakamak lazim veremesekte almamak icin .

veveya bazan oluyor tarti hic yoktan 2 kilo fazla gosteriyor bende cok oluyor.belki oyle birseydir .oyle olmasa bile yeni aldigin icin kiloyu kalici degildir cabuk verirsin dikkat edersen.bana gore yemegi abartsakta bazan sporu birakamak lazim veremesekte almamak icin .