- 4 Mart 2009
- 431
- 2
veveya sen de öğrencymişsin..sen hangisindesn cnm
cnm ben gazideyim.İng öğretmenliği 3.sınıf. +yıldır tombiş bir ünv öğrencisiydim [hazırlıkta vardı) ama son senemde :Saruboceq:zayıf mezun olcam inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veveya sen de öğrencymişsin..sen hangisindesn cnm
dün ve prş günü nefsime hakip olamayıp bi sürü yüsek kalorili yiyecek götürdüm. Sonra çok mutsuz oldum tabi.Bide bi kere başladın mı kendini alamıyoruz o leziz şeylerden. Ben de ayın 23 üne kadar bana yasak olan kalorili yiyecekleri yemiyeceğime dair yemin ettim.Yeminim de bozmam inş. ;2 hafta sonra tekrar tartılcam 2 kilo daha gitsin istiyorum....
daha sonrasinda telafi edersen onemli degil arada kacamak kim yapmiyor ki ...ben cuma gunku tarti hezimetinden sonraki moral bozuklugum devam ediyor dun ve bugun dikkat ettim yediklerime bi dahaki cumaya insallah vermis olurm bende Allah emeklerimizi bosa cikarmasin :) iki ayim kaldi en az 8 kilo vermem lazim yaa yardiminiza ihtiyacim var
Amin cnm inş verirsin.Ben 5 hafta da 9 kilo verdim sen 8 hafta da 10 bile verirsin belki.Bende 59 olucam temmuza kadar karar verdim
teşekkür ederim cnm. Kısa bi özet geçeyim cnm. SAbah 9 da dersim var ama ben halen buralardayım:1no2: Öncelikle şunu belirtmek isterim kesinlikle hap veya macun türü şeyler kullanmadım. Yazın lahana hapı almıştım 65 lira bayarak çok az yemek yiyordum ama şimdiki gibi kilo verememiştim. + kilo kaybım olmuştu ama o kadaraz yememe çok azz bi kilo gitti. BEn hayatımdan abur cuburu ve hamur işlerini çıkardım şu anda 5.haftamdayım ve sdc 2 kere kaçamak yaptım. VE tabiki spor... bide yeşillik yemeye çalışıyorum.Şimdilik bu kadar.Aklınıza gelen bi soru olursa yarın akşam buradayım görüşürüzsositososito
arkadslar ek bı urun kullanıyormuusn dıyet yaparken yoksa tamamen kendı ıradenızlemı zayyıflıyorsunuzz. ben bır cok urun kullanndım ama pek faydasını gormedım
insallah canim :Saruboceq: hemen hemen ayni kilodayiz hedefimizde yakin.Ben de ellileri gormek istiyorummmmm.Birbirimze dayanip veririrz inaniyorum.
Ben yurt disindayim etrafimda bana destek olan beraber diyet yapacagim kimsede olmadigi icin baya yalniz hissediyorrdum kendimi burayi buldugum icin cok seviniyorum.
Her zaman ßu uyguLamadan yanayım, TeßrikLer. !!
arkadslar ek bı urun kullanıyormuusn dıyet yaparken yoksa tamamen kendı ıradenızlemı zayyıflıyorsunuzz. ben bır cok urun kullanndım ama pek faydasını gormedım
yaa veveya ve ecnailgree bni de alın aranıza...bu hstalık delrtck bnii..bn de görmk istyrm o sayılarıı yrn bşlyrm bn de size yazarm