2 yıldır arastırıyorum,hızlı kilo vermeye calısıyorum ama kilo verdim fakat geri aldım verdigim kiloları.Hızlı diyetlerin ne kadar zararlı oldugunu ögrendim böylece..
Spor yapmak bana cok iyi geliyor 1 hafta görünür sekilde incelmemi saglıyor.Ama tartıda o kadar belli olmuyor kilo verdigim.Ne zaman 1 hafta spor yaptıktan sonra tartılsam 1 kilo vermis oluyorum ama hafta sonu tekrar alıyorum spor yaptıgım halde.Yedigimden kaynaklanıyor sanırım.
Artık yeter dedim ve kesin karar verdim kilo vermeye.Hızlı degil,1 ayda 7 kilo versem yeter.2 ay diyet yapıcam ve 15 kilo fazlam var..Su an 162 boyunda 70 kiloyum.55 kilo olmak istiyorum.
İste kendimce kilo vermek icin yapacaklarım:
Her gün 1 bardak yesil cay icicem yemeklerden sonra.Ve biberiye cayı icicem öglenleri.
Sabahları 1 dilim kepek ekmegi,1 tutam semizotu,biraz light peynir yicem.
Öğlenleri 1 simit yicem ve 1 ayran icicem.
Ögleden sonra saat 16.00 gibi 1 tabak hafif yemek(bulgur pilavı veya salata gibi)
Aksam yemeginde yine bir tabak hafif yemek yicem.yanında salata olabilir.
Aralarda merveli yogurt,soda gibi seyler yiyip icicem.
Siz nedersiniz?Sizce nasıl bir program olmus?1 ayda bu kadar kilo vermem icin ne yapabilriim?Önerileriniz neler?
:84:
Spor yapmak bana cok iyi geliyor 1 hafta görünür sekilde incelmemi saglıyor.Ama tartıda o kadar belli olmuyor kilo verdigim.Ne zaman 1 hafta spor yaptıktan sonra tartılsam 1 kilo vermis oluyorum ama hafta sonu tekrar alıyorum spor yaptıgım halde.Yedigimden kaynaklanıyor sanırım.
Artık yeter dedim ve kesin karar verdim kilo vermeye.Hızlı degil,1 ayda 7 kilo versem yeter.2 ay diyet yapıcam ve 15 kilo fazlam var..Su an 162 boyunda 70 kiloyum.55 kilo olmak istiyorum.
İste kendimce kilo vermek icin yapacaklarım:
Her gün 1 bardak yesil cay icicem yemeklerden sonra.Ve biberiye cayı icicem öglenleri.
Sabahları 1 dilim kepek ekmegi,1 tutam semizotu,biraz light peynir yicem.
Öğlenleri 1 simit yicem ve 1 ayran icicem.
Ögleden sonra saat 16.00 gibi 1 tabak hafif yemek(bulgur pilavı veya salata gibi)
Aksam yemeginde yine bir tabak hafif yemek yicem.yanında salata olabilir.
Aralarda merveli yogurt,soda gibi seyler yiyip icicem.
Siz nedersiniz?Sizce nasıl bir program olmus?1 ayda bu kadar kilo vermem icin ne yapabilriim?Önerileriniz neler?
:84: