• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 kilo vermek istiyorum!

Sakar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
35
0
0
Ankara
2 yıldır arastırıyorum,hızlı kilo vermeye calısıyorum ama kilo verdim fakat geri aldım verdigim kiloları.Hızlı diyetlerin ne kadar zararlı oldugunu ögrendim böylece..

Spor yapmak bana cok iyi geliyor 1 hafta görünür sekilde incelmemi saglıyor.Ama tartıda o kadar belli olmuyor kilo verdigim.Ne zaman 1 hafta spor yaptıktan sonra tartılsam 1 kilo vermis oluyorum ama hafta sonu tekrar alıyorum spor yaptıgım halde.Yedigimden kaynaklanıyor sanırım.

Artık yeter dedim ve kesin karar verdim kilo vermeye.Hızlı degil,1 ayda 7 kilo versem yeter.2 ay diyet yapıcam ve 15 kilo fazlam var..Su an 162 boyunda 70 kiloyum.55 kilo olmak istiyorum.

İste kendimce kilo vermek icin yapacaklarım:

Her gün 1 bardak yesil cay icicem yemeklerden sonra.Ve biberiye cayı icicem öglenleri.

Sabahları 1 dilim kepek ekmegi,1 tutam semizotu,biraz light peynir yicem.

Öğlenleri 1 simit yicem ve 1 ayran icicem.

Ögleden sonra saat 16.00 gibi 1 tabak hafif yemek(bulgur pilavı veya salata gibi)

Aksam yemeginde yine bir tabak hafif yemek yicem.yanında salata olabilir.

Aralarda merveli yogurt,soda gibi seyler yiyip icicem.

Siz nedersiniz?Sizce nasıl bir program olmus?1 ayda bu kadar kilo vermem icin ne yapabilriim?Önerileriniz neler?

:84:

1 ayda 7 kilo az degil ki hani 3-4 desen neyse:26:

bide bence kahvaltida biraz fazla ye ve onun yerine ögleden sonra bir tabak yemegi
ya öglen simit yerine ye yada hic yeme ve aksami bekle.. böylelikle arada meyve sebze yemen sorun olmaz diye düsünüyorum yoksa cok fazla geldi bana

Her gün 1 bardak yesil cay icicem yemeklerden sonra.Ve biberiye cayı icicem öglenleri.[/B]

Sabahları 1 dilim kepek ekmegi,1 tutam semizotu,biraz light peynir yicem.

Öğlenleri 1 simit yicem ve 1 ayran icicem.

Ögleden sonra saat 16.00 gibi 1 tabak hafif yemek(bulgur pilavı veya salata gibi)

Aksam yemeginde yine bir tabak hafif yemek yicem.yanında salata olabilir.

Aralarda merveli yogurt,soda gibi seyler yiyip icicem.

Siz nedersiniz?Sizce nasıl bir program olmus?1 ayda bu kadar kilo vermem icin ne yapabilriim?Önerileriniz neler?
:84:

Öncelikle sabah kahvaltıdan 10-15 dk.önce (normali yarım saat önce fakat çalışanlar için zor)mutlaka
sıcak birşeyler için..

Sabah kahvaltınız çok az..Kahvaltı en fazla yağ yakan öğünlerden biridir..Yumurtanızı mutlaka eksik etmeyin.. 2 zeytin eklemeyi unutmayın..Ve semiz otunun yanında maydanozu unutmayın.

Ya öğleden sonra ya da öğle vaktini aradan çıkarın.. Simit masum gibi görünsede asla öyle değil..Bol miktarda susam yani yağ deposu ve şeker içeriyor.

---Bunun yerine 3 esmer kayısı , bir kaç adet badem, bir bardak yeşil çay..
Ya da bir yeşil elma,bir bardak yeşil çay.

3-4 kaşık normal yoğurtta olabilir bu alternatif öğün değişimlerinde..Bunun içine 1 çay kaşığı kendi dövdüğünüz çörek otunu karıştırabilirsiniz, ya da sade olarak tüketebilirsiniz.

Dolaşım sistemini hızlandırıyor bu öğünler ki kilo vermede bu şart.

Bunu ya da bu tür alternatiflerle o öğünü kapatın.

Bu süre zarfında mutlaka haftada 4 gün birer saatlik yürüyüş ya da egzersiz ŞART .

Yeşil çayı her gün içmeyin, çünkü bünye alışınca hiçbir işe yaramıyor..Alternatif bir çay ile 2-3 gün ara verin.

BÜTÜN LİHT ürünlerden uzak durun..Bunlar bünyeye zarar veren, cildi yaşlandıran maddeler muhteva ediyor içlerinde.

Meyveli yoğurduda tasnif etmeyenlerdenim.

Evet ilk ay 6-7 kilo verebilirsiniz..Çünkü ödem atmakta olacak işin içinde..Fakat 2. ay bu olmaz..

Benim aklıma gelenler bunlar..Kolay gelsin.. Başarırsınız ınsaallah. :71:

uzun bir süreye yayıp kilo vermek istemişsin ya hani
bana 1 ayda 7 kilo çok gibi geldi
2 ay falan normal gibi geliyor
ama tabi kilona boyuna bünyene bağlı
herkes aynı değil.biz bilemeyiz senin için sağlıklı olanı.

1 ayda 7 kilo az degil ki hani 3-4 desen neyse:26:

bide bence kahvaltida biraz fazla ye ve onun yerine ögleden sonra bir tabak yemegi
ya öglen simit yerine ye yada hic yeme ve aksami bekle.. böylelikle arada meyve sebze yemen sorun olmaz diye düsünüyorum yoksa cok fazla geldi bana

senin soyledigin de cok az cnm..Sanirim zayif ya da az yiyen birisisin.Diyete uzun zamandan sonra basliyorum ve dedigin cok az..Söyledigini yapanlar genelde 1 ayda hasta oluyorlar haberlerde de görüyoruz zaten..Günde 6-8 ögün yenmeli ama sen sadece aksam ve arada meyve ye diyosunbu diyetle ayda 1 kilo bile veremem ya :S

uzun bir süreye yayıp kilo vermek istemişsin ya hani
bana 1 ayda 7 kilo çok gibi geldi
2 ay falan normal gibi geliyor
ama tabi kilona boyuna bünyene bağlı
herkes aynı değil.biz bilemeyiz senin için sağlıklı olanı.

ben hızlı kilo veren biriyim yazımda dedim galiba 1 haftada sadece sporla yemeden eksiltmeden 1 kilo veriyorum.ayda 4 kilo ediyor.1 Ay yaparsam yemeklerimden de azaltırsam 7 kilo verebilirim diye düsündüm.ama bilmiyorum önce diyeti yapmaya calisim basarabilirim umarim

Öncelikle sabah kahvaltıdan 10-15 dk.önce (normali yarım saat önce fakat çalışanlar için zor)mutlaka
sıcak birşeyler için..

Sabah kahvaltınız çok az..Kahvaltı en fazla yağ yakan öğünlerden biridir..Yumurtanızı mutlaka eksik etmeyin.. 2 zeytin eklemeyi unutmayın..Ve semiz otunun yanında maydanozu unutmayın.

Ya öğleden sonra ya da öğle vaktini aradan çıkarın.. Simit masum gibi görünsede asla öyle değil..Bol miktarda susam yani yağ deposu ve şeker içeriyor.

---Bunun yerine 3 esmer kayısı , bir kaç adet badem, bir bardak yeşil çay..
Ya da bir yeşil elma,bir bardak yeşil çay.

3-4 kaşık normal yoğurtta olabilir bu alternatif öğün değişimlerinde..Bunun içine 1 çay kaşığı kendi dövdüğünüz çörek otunu karıştırabilirsiniz, ya da sade olarak tüketebilirsiniz.

Dolaşım sistemini hızlandırıyor bu öğünler ki kilo vermede bu şart.

Bunu ya da bu tür alternatiflerle o öğünü kapatın.

Bu süre zarfında mutlaka haftada 4 gün birer saatlik yürüyüş ya da egzersiz ŞART .

Yeşil çayı her gün içmeyin, çünkü bünye alışınca hiçbir işe yaramıyor..Alternatif bir çay ile 2-3 gün ara verin.

BÜTÜN LİHT ürünlerden uzak durun..Bunlar bünyeye zarar veren, cildi yaşlandıran maddeler muhteva ediyor içlerinde.

Meyveli yoğurduda tasnif etmeyenlerdenim.

Evet ilk ay 6-7 kilo verebilirsiniz..Çünkü ödem atmakta olacak işin içinde..Fakat 2. ay bu olmaz..

Benim aklıma gelenler bunlar..Kolay gelsin.. Başarırsınız ınsaallah. :71:

Sayende yanlis bilgilerimi düzelttim aslnda yesilcay konusunda haklisin 2 aydir iciyorum ilk 1 ay 3-4 kilo verdirdi spor da yapıyodum bazı günler o günler daha da kolaylastırıyodu zayıflamamı.Ama son 1 aydır bi faydası olmuyo en iyisi bikac gün bırakim :68:

Back
X