- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede gurur duymalısın. İlk günden halsiz hissetmene rağmen hiç dokunmamış olman süper bişey. Bende seninle gurur duyuyorum. Devam edelim kuzum
Dun hic bozmadigim halde 200 gram almisim ama motivasyonu dusurmek yok. Bol su icebilsem cok iyi olacak. Diyette 21 gunu atlatabilsek gerisi gelir ama o 21 gun nasil gecicek :))
Ne demek her zaman :) Devam edecekmisin kuzum?
Ama mantigimla dusundumde 1 ayda hic kimse 20 kilo veremez... midesini kestiren hastalar bile veremez. hic birsey yemezsende veremezsin.. sizin bu diyetinizle sanirim 70 kilo olan birisi sadce 1 ayda en faxzla 5 kilo verir.. cunki cok diyet yaptim ben... ve cok cidi bir sekilde soruyorum bu diyeti kac kisi yaptoi ve kac kilo verdi buraya yazarsaniz cok sevinirim. cunki kendimi isdegim kadar meyva suyu icerek sekerimi yukseltip kilo almayim.. bekliyorum tressekur ederim simdiden
Merhabalar, dün butun gün mide küçültme ameliyati olan kisilerin soru sorarak beslenme duzenlerini arastirdim ilk 15 gun saf sivilarla besleniyorlar ve bir bayan vardi 18.günüydü operasyon sonrası ve 13 kilo vermisti. Ben sabah 2 bardak az limonlu sudan sonra 1 bardak taze sıkılmış meyve suyumu icecegim ve öğlene kemik suyu ile yapilmis ispanak corbami icmeyi dusunuyorum aksam icinde kati meyve sikacagindan gecirdigim salatalik yesil elma ve maydanoz suyu belki yatmadan 1 bardak ayran olarak uyarladim kafamda. Bütün gun meyve suyu proteinsiz beslenmek bence sıkıntılı olabilir uzun vadede. Sevgiler...