• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Dun hic bozmadigim halde 200 gram almisim ama motivasyonu dusurmek yok. Bol su icebilsem cok iyi olacak. Diyette 21 gunu atlatabilsek gerisi gelir ama o 21 gun nasil gecicek :))

Bencede gurur duymalısın. İlk günden halsiz hissetmene rağmen hiç dokunmamış olman süper bişey. Bende seninle gurur duyuyorum. Devam edelim kuzum

Tesekkur ederim canimmbenimmm. Basaracagiz! Birbirimizi bu zayiflama surecinde yari yolda birakmayalim. Bol bol motiveee ve azim!

Dun hic bozmadigim halde 200 gram almisim ama motivasyonu dusurmek yok. Bol su icebilsem cok iyi olacak. Diyette 21 gunu atlatabilsek gerisi gelir ama o 21 gun nasil gecicek :))

Canimm gunlerii saymayalimmm. Tartiyada cikma. Ben bi gun belirledim. 18 inde annem umreye gidicek ins o gun bi tartilirimm. Ve 1 martta tartilirimm diyetimin sonlandigi gun.

Toplu halde kiloyu verdigimi gorup havalara ucmak istiyorum cunkuuuuu:)) aayyyy 26 marttada fistik
Gibi goruncem. Bugun kilo 95,5 kg.

ısyerınde bıkac kare corba tuketme durumum olmuyo maalesef.bunu yapayım derken aksama kadar zar zor dayanıp aclık krızlerı yasamama neden oldu.evde olan ıbrı rahatlıkla yapabılır ama dısarlarda falan maalesf cok zor.guzel kılo verılecegıne emınım ben daha once bır rahatsızlık gecırmıstım ve corba dısında bısey tuketmedım 10 kılodan fazla vermıstım ıstemeden o surecte.basarabılırsenız ne mutlu sıze.ben sımdılık glısemık ındeksı dıyetı yapıyorum

Bu arada ben oglen corba olarak knorrun cabuk corbasini iciyorum, meyve suyu olarak da yuzde yuz portakal suyu tuketiyorum, kendim yapmiyorum. Bugun biraz bozdum, kare seklinde dilimlenmis kasar yedim 2 dilim ve 2 cherry domates. Yavas yavas alisirim diye umuyorum. En iyisi ben de tarti icin gun belirliyim, 1 hafta dayanabilir miyim tartilmadan bilmiuorum ama en azindan 3 gunde birle baslicam :))

Merhabalar, bende geldim araniza kabul ederseniz. 3 saat oldu sanırım okuyorum bu postu :) sabah basliyorum.

Ama mantigimla dusundumde 1 ayda hic kimse 20 kilo veremez... midesini kestiren hastalar bile veremez. hic birsey yemezsende veremezsin.. sizin bu diyetinizle sanirim 70 kilo olan birisi sadce 1 ayda en faxzla 5 kilo verir.. cunki cok diyet yaptim ben... ve cok cidi bir sekilde soruyorum bu diyeti kac kisi yaptoi ve kac kilo verdi buraya yazarsaniz cok sevinirim. cunki kendimi isdegim kadar meyva suyu icerek sekerimi yukseltip kilo almayim.. bekliyorum tressekur ederim simdiden

Ama mantigimla dusundumde 1 ayda hic kimse 20 kilo veremez... midesini kestiren hastalar bile veremez. hic birsey yemezsende veremezsin.. sizin bu diyetinizle sanirim 70 kilo olan birisi sadce 1 ayda en faxzla 5 kilo verir.. cunki cok diyet yaptim ben... ve cok cidi bir sekilde soruyorum bu diyeti kac kisi yaptoi ve kac kilo verdi buraya yazarsaniz cok sevinirim. cunki kendimi isdegim kadar meyva suyu icerek sekerimi yukseltip kilo almayim.. bekliyorum tressekur ederim simdiden

Merhabalar, dün butun gün mide küçültme ameliyati olan kisilerin soru sorarak beslenme duzenlerini arastirdim ilk 15 gun saf sivilarla besleniyorlar ve bir bayan vardi 18.günüydü operasyon sonrası ve 13 kilo vermisti. Ben sabah 2 bardak az limonlu sudan sonra 1 bardak taze sıkılmış meyve suyumu icecegim ve öğlene kemik suyu ile yapilmis ispanak corbami icmeyi dusunuyorum aksam icinde kati meyve sikacagindan gecirdigim salatalik yesil elma ve maydanoz suyu belki yatmadan 1 bardak ayran olarak uyarladim kafamda. Bütün gun meyve suyu proteinsiz beslenmek bence sıkıntılı olabilir uzun vadede. Sevgiler...

bu gün uymaya çalıştım ama yinede kaçamak çok yaptım. tabiki de pes etmek yok yarın tamamen uyacağımı düşünüyorum.

Merhabalar, dün butun gün mide küçültme ameliyati olan kisilerin soru sorarak beslenme duzenlerini arastirdim ilk 15 gun saf sivilarla besleniyorlar ve bir bayan vardi 18.günüydü operasyon sonrası ve 13 kilo vermisti. Ben sabah 2 bardak az limonlu sudan sonra 1 bardak taze sıkılmış meyve suyumu icecegim ve öğlene kemik suyu ile yapilmis ispanak corbami icmeyi dusunuyorum aksam icinde kati meyve sikacagindan gecirdigim salatalik yesil elma ve maydanoz suyu belki yatmadan 1 bardak ayran olarak uyarladim kafamda. Bütün gun meyve suyu proteinsiz beslenmek bence sıkıntılı olabilir uzun vadede. Sevgiler...

Dusunsenize zaten amaliyatan 1 gun once yemek yemiyolar amaliyat gunu zaten yemiyorlar amaliyatan cikinca yemiyolar ve 2. gunu anca az az su icebiliyolar zatende canlari isdemiyor cunki midenin yarisi yok ve midede aclik hormonu salan hormonun yarisindan cogu alinmis ilk ay onlara gayet normal 18 kilo vermeleri.. ve onlar profosyenel destel aliyorlar.. az once mide amaliyati olan biri vardi bundan 3 sene once azicik inceydi bugun nerdeyse butun kilolari yeniden almis. mideni kestirince problem bitmiyor. problem bizim sqaglikli duzunli beslenmemizde. biz napiyoruz? 1 ay diyet 5 ay ay nebulursan ye ee vucudumuz bir sisiyor bir iniyor...tek cozum az yemek ve herseyden yemek.

ben 2 aydir diyeteyim vallahi 6 kiloyu zor verdim. ve son 3 haftadirda kiloda bir oynama yok. bazen aksamlari fistik yiyorum cekirdek felan citliyorum ertesi gunu kilo almis oluyorum.. bugun bu saate kadar kacamak yapmadim bir sut ictim kacamak oysa bugun resmen ac yaticam.. egerki sabah halla kilo vermisem bilmiyorum artik ne yaparim heralde vermem lazim..

Gunaydin arkadaslar? Sabah bi kac damla limon sıkılmış once bir bardak ilik su sonra bir bardak soguk su icerek kati meyve sikacagindan 1 yesil elma 8 dal maydanoz 1 kucuk parca zencefil yarim limon yarim bardak su gecirdim kahvaltimi yaptim.

Gunaydinlar bende kahvaltimi ceviz suyu ile yaptim. az sonra karisik sebze suyu icecegim.. aralarda elma felan ve bugunde kacamak yapmadan butun yiyeceklerden yiyerek fazla olmamak sarti ile devam edecegim. dunden bu gune 6 gram vermisim 3 hafta sonra.. 71, 200 olmusum. kacamak yapmayinca kilo veriliyor isde ama su bozagizimi tutamiyorum.. agir ama hedefime yuruyorum olucak insallah

Oglen corba ile 2-3 kasik yogurttan ayran yapiyorum ve aksam da yogurt salatalik yiyorum ben cunku proteinsiz yapamam. Bu postu biraz okumustum ara sayfalarda bu sekilde revize eden vardi rejimi, bence yogurdu ihmal etmeyin hic proteinsiz olmaz

ise gidecegim icin saat 11 de oglen yemegimi yedim.. yemegim maydonoz mjantar ve yumurta. omlet yaptim yagsiz tabiki, yaninda bir bardak ayran ictim 1 tam ceviz yedim...

yanima 1 limonu keserek hazirladgim 1 litre su aldim.. ve iki degisik sebze suyu hazirladim yaklasik 600 kalori.. yani onlari tuketecegim.. bugun bin kalorilik bir tiyet hazirladim kendime..aslinda ben saglikli beslenmeye ugrasiyorum.. aralardada sekersiz kahve iciyorum.. yarin sabah gorusmek uzre..

Back