Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarin baslayacagim kizlar motivasyona ihtiyacim var .
Merhaba ben bu listeye bire bir uyuyorum zaten ben sadece sıvı tüketiyorum çorba içiyorum hepsinden yoğurt yiyorum süt içiyorum yani herseyi yiyorum sorun yok herseyi pure yapıp yiyorumyapmayın kızlar, listede protein yok, yağ değil kas kaybı yaşıyorsunuz ve bu kadar keserek verdiğiniz kiloyu başka yiyeceklere başladığınız an 2 kat misliyle geri alırsınız. sağlıklı diyettehesaplanmış ağırlıkta sağlıklı karbonhidrat, protein, yağ vs olmak zorunda.
Edelim Ben basladim siz basladiniz mi?Birbirimizi motive edelim mi ^^
Ne zamandir yapiyorsunuz sonuc nedir peki ?Merhaba ben bu listeye bire bir uyuyorum zaten ben sadece sıvı tüketiyorum çorba içiyorum hepsinden yoğurt yiyorum süt içiyorum yani herseyi yiyorum sorun yok herseyi pure yapıp yiyorum
Ben bir hafta yapmıştım 3 kilo vermistim ama hastalandım bıraktım tekrar baslicam ama ilaç içiyorum kendimi iyi ce toparlayip ole baslicam galibaNe zamandir yapiyorsunuz sonuc nedir peki ?
Cok gecmis olsun cok iyi vermissiniz , geri alma durumunuz nedir peki?Ben bir hafta yapmıştım 3 kilo vermistim ama hastalandım bıraktım tekrar baslicam ama ilaç içiyorum kendimi iyi ce toparlayip ole baslicam galiba
Her gun tartilmayin , sabah ac karnina tartilmaniz gerek su agirlik yapar evet ama kalici degildir sabah ac karnina tartilirsaniz agirlik yapmadigini goreceksiniz .Yalniz sunu sormak istiyorum, 3 lt su içiyorum bir sey yemiyorum vs ama bakmisim su tartida ağırlık yapıyor çıkamıyorum bu isin icinden.
Her gun tartilmayin , sabah ac karnina tartilmaniz gerek su agirlik yapar evet ama kalici degildir sabah ac karnina tartilirsaniz agirlik yapmadigini goreceksiniz .
İki kilo geri aldım tabiCok gecmis olsun cok iyi vermissiniz , geri alma durumunuz nedir peki?
Olsun yine yeniden hep birlikte veririz siz iyi olun da sagliginiz daha önemli .İki kilo geri aldım tabi