• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

yarin bende baslayacam... nasil yapacagimi bilmiyorum... uygulayanlar yardimci olabilir mi.. neler tuketsem acaba

arkadaslar ben de basladim bugun bu diyete, ancak sabahtan beri ilk gun icin listem su sekilde oldu:

sabah: 3-4 adet ceviz, bir adet sutsuz-sekersiz kahve
ogle: 3 parmak bogumu cikolata, sutsuz-sekersiz kahve
ara: bol su.

henuz aksami yapamadim. hissim, idrar yapmada artis. Aksam da yogurt yiyecegim labne yerine.

Ben de baya iyi gidiyordum da aileye vs tabi olmak bozuyor. O yuzden yarın kesin kararliyim artik. 1 kilo falan verdim ama geri almışımdir.

Yalniz sunu sormak istiyorum, 3 lt su içiyorum bir sey yemiyorum vs ama bakmisim su tartida ağırlık yapıyor :KK43: çıkamıyorum bu isin icinden.

Slm kızlar b3n bunu yapıyordum ama hastalandım ve bıraktım mecbur tabiki kilo aldım :) bende yarın başlıyorum gerçi hastalığı m bitmesi ama yinede başlıyorum yarın kalkınca kilo mu yazıcam kızlar hadi basliyalim beraber ama bırakmak yok

Evet bu gün başlıyorum kilom 63.7 hayırlısı oldun :) benim için :dua:

yapmayın kızlar, listede protein yok, yağ değil kas kaybı yaşıyorsunuz ve bu kadar keserek verdiğiniz kiloyu başka yiyeceklere başladığınız an 2 kat misliyle geri alırsınız. sağlıklı diyettehesaplanmış ağırlıkta sağlıklı karbonhidrat, protein, yağ vs olmak zorunda.

yapmayın kızlar, listede protein yok, yağ değil kas kaybı yaşıyorsunuz ve bu kadar keserek verdiğiniz kiloyu başka yiyeceklere başladığınız an 2 kat misliyle geri alırsınız. sağlıklı diyettehesaplanmış ağırlıkta sağlıklı karbonhidrat, protein, yağ vs olmak zorunda.
Merhaba ben bu listeye bire bir uyuyorum zaten :hamarat:ben sadece sıvı tüketiyorum çorba içiyorum hepsinden yoğurt yiyorum süt içiyorum yani herseyi yiyorum sorun yok herseyi pure yapıp yiyorum :KK72:

Merhaba ben bu listeye bire bir uyuyorum zaten :hamarat:ben sadece sıvı tüketiyorum çorba içiyorum hepsinden yoğurt yiyorum süt içiyorum yani herseyi yiyorum sorun yok herseyi pure yapıp yiyorum :KK72:
Ne zamandir yapiyorsunuz sonuc nedir peki ?

Yalniz sunu sormak istiyorum, 3 lt su içiyorum bir sey yemiyorum vs ama bakmisim su tartida ağırlık yapıyor :KK43: çıkamıyorum bu isin icinden.
Her gun tartilmayin , sabah ac karnina tartilmaniz gerek su agirlik yapar evet ama kalici degildir sabah ac karnina tartilirsaniz agirlik yapmadigini goreceksiniz .

Back