Gunaydin arkadaslar
Dun sabah itibari ile 3.gunumun sonunda 1800 gr i gondermis bulunmaktayim. Pazartesi gunleri tartilacagim stres yapmak istemiyorum. Bugün tavuk gogsunu blendirdan gecirdigim unsuz terbiyeli corba yapacagim. Protein eksik olursa kilo verimi muhakkak duracaktir. Bir sebze bir protein corba seklinde devam etmeye calisiyorum. Sabahlari greyfurt suyu hem daha guzel c vitamini almamizi sağlıyor hemde istahi kapatma konusunda bayagi etkili ondada secimimi bir sabah greyfurt taze zencefil bir sabah yesil elma limon taze zencefil 8 dal maydanoz olarak degistiriyorumm. Pazarda semizotu bulamadım arada yogurt icine marul doğruyorum
kereviz rendeliyorum. Bu arada havuç vucutta eriyen yaglarin bobreklerden gecisine yardimci olarak atilmasini kolaylastiran çok onemli bir besin, ben suyunu iciyorum rende seklinde de tuketilebilir diye düşünüyorum.Yesil cayimizin icine atacagimiz 10 a yakin karanfil bizi gun icinde enerjik ve zinde tutar ama sakın karanfillerin parcalarini dahi yutmayalim zira kendileri asidik etkiye sahiptirler. Hepimize güzel cok iradeli tartida da bol bol eksiler dilerim.