• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bende bugün başladım ama biraz geç kalkıyorum 12 gibi. 1 e kadar canım bir şey istemedi 1.30 gibi bir bardak Limonlu su bir bardak Portakal suyu bir de ceviz yedim. Açlık felan yok, canım da bir şey istemiyor. Umarım böyle devam eder zayıflarız:KK71:

Nasil geçiyor canim?

Selam kizlar :)
Su sivi diyetini bir trlu adam akilli tam otutturamadim yine uymaya calistim ama bu kadar yapabiliyorum. Okul baslayinca daha fazla uyabilirim gibi gelyor cunku okulda alinacak seyler sinirli ama evde annem bir yemek yapiyor irademe hakim olmakta gucleniyorum neyse. Dun tartldigimda 60.3 gelirken simdi 59.3 geldim. 1 kg gitmis gibi ama sadece su oldugunu dusunuyorum neyse rakam benim icin suan onemli deil pazartesi gunune bakicam ben. Sizin nasil gidiyor?

Benim bir haftayi geciyor baslayali, hala hic bozmadan yapamadim. Aciktigimda bir iki yumurta, 2-3 ince dilim kasar ve domates yedim cogu gun. Kilo kaybi cok az 1,3 falan 8-9 gunde. Motivasyonum dustu maalesef ama bi sekilde bozmamaya baslarim diye umuyorum

Selam arkadaslar,
Sabah 2 bardak limonlu su ardindan 1 elma 1 portakal taze zencefil k.meyve sikacagindan gecirdim. Kahvaltimi yaptim. Saat 11 gibi kemiksuyuna yayla corbasi yaptim unsuz ondan ictim 2 gibi kereviz salatasi yaptim 4 gibi portakal suyu ictim. Aralarda yesilcay bol su aksamada corba hop uyurum kaçamak yapmadan :D

Bugun 3.gunum benimde cok gozum korkmustu ama asla oyle değilmiş. Daha çok inaniyorum kendime artık. Kilolarda tıkır tıkır gitmeye baslarsa tadindan yine yenmez :KK70:

Kaç ile başladın kaça düştün canım. Aslında çok daha düşük kalorili olanlarını yaptım ama yiyecek ağırlıklıydı hep sıvı çok nadir uyguladım. :/

Nasil geçiyor canim?
Valla çok iyi gidiyor. Sadece bugün biraz problemliydi. Ben üniversitede öğrenciyim sabah 8 de dersim vardı 6 da anca uyuyabildim o yüzden gün boyu bayılacak gibiydim :( Uyuyamıyınca çok acıkıyormuşsun. Bir de kızlar sipariş vermiş çiğköfteler pizzalar ağzım açık izledim:KK70:

Gunaydin arkadaslar
Dun sabah itibari ile 3.gunumun sonunda 1800 gr i gondermis bulunmaktayim. Pazartesi gunleri tartilacagim stres yapmak istemiyorum. Bugün tavuk gogsunu blendirdan gecirdigim unsuz terbiyeli corba yapacagim. Protein eksik olursa kilo verimi muhakkak duracaktir. Bir sebze bir protein corba seklinde devam etmeye calisiyorum. Sabahlari greyfurt suyu hem daha guzel c vitamini almamizi sağlıyor hemde istahi kapatma konusunda bayagi etkili ondada secimimi bir sabah greyfurt taze zencefil bir sabah yesil elma limon taze zencefil 8 dal maydanoz olarak degistiriyorumm. Pazarda semizotu bulamadım arada yogurt icine marul doğruyorum :D kereviz rendeliyorum. Bu arada havuç vucutta eriyen yaglarin bobreklerden gecisine yardimci olarak atilmasini kolaylastiran çok onemli bir besin, ben suyunu iciyorum rende seklinde de tuketilebilir diye düşünüyorum.Yesil cayimizin icine atacagimiz 10 a yakin karanfil bizi gun icinde enerjik ve zinde tutar ama sakın karanfillerin parcalarini dahi yutmayalim zira kendileri asidik etkiye sahiptirler. Hepimize güzel cok iradeli tartida da bol bol eksiler dilerim.

Valla çok iyi gidiyor. Sadece bugün biraz problemliydi. Ben üniversitede öğrenciyim sabah 8 de dersim vardı 6 da anca uyuyabildim o yüzden gün boyu bayılacak gibiydim :KK43: Uyuyamıyınca çok acıkıyormuşsun. Bir de kızlar sipariş vermiş çiğköfteler pizzalar ağzım açık izledim:KK70:

Supersin canim hepsinin tadini biliyoruz yersen mutlu olamazsin ki....

Benim bir haftayi geciyor baslayali, hala hic bozmadan yapamadim. Aciktigimda bir iki yumurta, 2-3 ince dilim kasar ve domates yedim cogu gun. Kilo kaybi cok az 1,3 falan 8-9 gunde. Motivasyonum dustu maalesef ama bi sekilde bozmamaya baslarim diye umuyorum

Canim olculerini alsana benim cok fark var belden 6 cm gitmiş motiveni lutfen kaybetme

Gunaydin arkadaslar
Dun sabah itibari ile 3.gunumun sonunda 1800 gr i gondermis bulunmaktayim. Pazartesi gunleri tartilacagim stres yapmak istemiyorum. Bugün tavuk gogsunu blendirdan gecirdigim unsuz terbiyeli corba yapacagim. Protein eksik olursa kilo verimi muhakkak duracaktir. Bir sebze bir protein corba seklinde devam etmeye calisiyorum. Sabahlari greyfurt suyu hem daha guzel c vitamini almamizi sağlıyor hemde istahi kapatma konusunda bayagi etkili ondada secimimi bir sabah greyfurt taze zencefil bir sabah yesil elma limon taze zencefil 8 dal maydanoz olarak degistiriyorumm. Pazarda semizotu bulamadım arada yogurt icine marul doğruyorum :KK70: kereviz rendeliyorum. Bu arada havuç vucutta eriyen yaglarin bobreklerden gecisine yardimci olarak atilmasini kolaylastiran çok onemli bir besin, ben suyunu iciyorum rende seklinde de tuketilebilir diye düşünüyorum.Yesil cayimizin icine atacagimiz 10 a yakin karanfil bizi gun icinde enerjik ve zinde tutar ama sakın karanfillerin parcalarini dahi yutmayalim zira kendileri asidik etkiye sahiptirler. Hepimize güzel cok iradeli tartida da bol bol eksiler dilerim.
Cok guzel vermissin 3 gunde, ben nerdeyse 10 gundur o kadar veremedim. Hazir corba mi yavaslatiyor acaba bilemedim ki :(

Cok guzel vermissin 3 gunde, ben nerdeyse 10 gundur o kadar veremedim. Hazir corba mi yavaslatiyor acaba bilemedim ki :KK43:

Ondan olabilir canim sen yinede tahil agirlikli corba tuketmemeye dikkat et ne biliym mantar olur yayla olur sebze corbasi varmi hazir bilemiyorum da. Yanina zerdecal al corbana ekle bencr cok faydasi var

Motive edin beni lütfen.var mi bu diyeti yapan
Tatlım ben yapıyorum ve faydasını da görüyorum. Bugün beşinci günüm ve 2 kilodan fazla verdim. Boyun 168 kilom şuan 58. 60 la başladım. Şuan o kadar mutluyum ki anlatamam. Sabah ilk aldığımda yanlarımı çıkaran yeşil kazağım hiç bir şekilde yanlarımı göstermedi. Sende başla, birbirimize destek olalım. Sadece bir ay dişimizi sıkacağız ve sonra hep hayal ettiğimiz o güzel elbiseleri, kazakları, pantolon veya etekleri giyebileceğiz. Tartıya çıktığımızda moralimiz bozulmayacak ya da aynaya baktığımızda kendimizi kötü hissetmeyeceğiz. Evet, zor bir diyet. Ama ben bayağı okudum yazanlardan ve kilo vermeyen görmedim. Biraz dişimizi sıkar ve gördüğün yemek ve tatlılara"bir ay bitince bunlardan yiyebilirim, zaten tadlarını biliyorum, yersem mutsuz olacağım." dersen başarırsın. Unutma bizde burdayız ve bir şekilde sana destek olamaya çalışacağız.

normalde diyeteykene biz ilk giden 4 kilo su kayibi oluyor.. mesela normal yemege gecince bu 4 kiloyu hizli bir sekilde geri aliyoruz.. benim se durum aslinda onceki yaptigim diyet baya iyiymis ben yagdan vermisim su kaybim olmamis.. 1 bucuk kilo geri geldi. ama boyle devam edersem tabiki kilo almaya devam edecegim... simdi benimde birseyler yapmam gerekiyor.. tekrardan eskisi gibi beslenicem yada sebze diyeti yapicam sizin gibi.. motive olmam lazim. tabiki kendi elimde motive olmamda..

Back