Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BIR GUN BELIEYELIM MI? O GUN TARTILMA GUNU OLSUN
Kesinlikle bu dedigine katiliyorum. Evde olan biri yapabilir bu diyeti ama calisanlar icin cok zor. Halsiz enerjisiz kalabilirsiniz. Ben evkiziyim paso yatiyorum cunku aciz enerji yok.ısyerınde bıkac kare corba tuketme durumum olmuyo maalesef.bunu yapayım derken aksama kadar zar zor dayanıp aclık krızlerı yasamama neden oldu.evde olan ıbrı rahatlıkla yapabılır ama dısarlarda falan maalesf cok zor.guzel kılo verılecegıne emınım ben daha once bır rahatsızlık gecırmıstım ve corba dısında bısey tuketmedım 10 kılodan fazla vermıstım ıstemeden o surecte.basarabılırsenız ne mutlu sıze.ben sımdılık glısemık ındeksı dıyetı yapıyorum
Olur canim pazartesi gunleri belirleyip yazalim.Ya da haftada 1 gun belirleyip buraya kilolarimizi mi yazsak?
Hosgeldinnn tatlim. Birlikte guzel guzel zayiflayalim.Merhabalar, bende geldim araniza kabul ederseniz. 3 saat oldu sanırım okuyorum bu postu :) sabah basliyorum.
Canimm 5 kiloyu saglikli beslenerek veriyorlar. Bu 1 ayda en az bi 13 kg gitmesi gerek. Sivi cunku.Ama mantigimla dusundumde 1 ayda hic kimse 20 kilo veremez... midesini kestiren hastalar bile veremez. hic birsey yemezsende veremezsin.. sizin bu diyetinizle sanirim 70 kilo olan birisi sadce 1 ayda en faxzla 5 kilo verir.. cunki cok diyet yaptim ben... ve cok cidi bir sekilde soruyorum bu diyeti kac kisi yaptoi ve kac kilo verdi buraya yazarsaniz cok sevinirim. cunki kendimi isdegim kadar meyva suyu icerek sekerimi yukseltip kilo almayim.. bekliyorum tressekur ederim simdiden
Ben ameliyat oldum canim 4,5 ay once ama bende tam bir fiyasko. O yuzden kendim yapiorum yone. Ewet sivi doneminde bende 10 kg vermistim iki haftada.Merhabalar, dün butun gün mide küçültme ameliyati olan kisilerin soru sorarak beslenme duzenlerini arastirdim ilk 15 gun saf sivilarla besleniyorlar ve bir bayan vardi 18.günüydü operasyon sonrası ve 13 kilo vermisti. Ben sabah 2 bardak az limonlu sudan sonra 1 bardak taze sıkılmış meyve suyumu icecegim ve öğlene kemik suyu ile yapilmis ispanak corbami icmeyi dusunuyorum aksam icinde kati meyve sikacagindan gecirdigim salatalik yesil elma ve maydanoz suyu belki yatmadan 1 bardak ayran olarak uyarladim kafamda. Bütün gun meyve suyu proteinsiz beslenmek bence sıkıntılı olabilir uzun vadede. Sevgiler...
Olsun canimmm bende dunn kacirdim. Ama bugun tekrar devammm.bu gün uymaya çalıştım ama yinede kaçamak çok yaptım. tabiki de pes etmek yok yarın tamamen uyacağımı düşünüyorum.
Tatlim ben 2 haftada 10 kg vermistim ameliyattan sonra. Eewt kilo alanlar war. Hersey beyinde bitiyor. Birdaha yaparmiydim olurmuydum ameliyati? Kesinlikle hayir. Aclik hormonundan bahsetmissin. Ameliyatin diger gunu benim midemm gurgur davul caldi:))) aclik hissimi hic kaybetmedim.Dusunsenize zaten amaliyatan 1 gun once yemek yemiyolar amaliyat gunu zaten yemiyorlar amaliyatan cikinca yemiyolar ve 2. gunu anca az az su icebiliyolar zatende canlari isdemiyor cunki midenin yarisi yok ve midede aclik hormonu salan hormonun yarisindan cogu alinmis ilk ay onlara gayet normal 18 kilo vermeleri.. ve onlar profosyenel destel aliyorlar.. az once mide amaliyati olan biri vardi bundan 3 sene once azicik inceydi bugun nerdeyse butun kilolari yeniden almis. mideni kestirince problem bitmiyor. problem bizim sqaglikli duzunli beslenmemizde. biz napiyoruz? 1 ay diyet 5 ay ay nebulursan ye ee vucudumuz bir sisiyor bir iniyor...tek cozum az yemek ve herseyden yemek.
Senin metobolizman demekki cok yawas. Tebriklerben 2 aydir diyeteyim vallahi 6 kiloyu zor verdim. ve son 3 haftadirda kiloda bir oynama yok. bazen aksamlari fistik yiyorum cekirdek felan citliyorum ertesi gunu kilo almis oluyorum.. bugun bu saate kadar kacamak yapmadim bir sut ictim kacamak oysa bugun resmen ac yaticam.. egerki sabah halla kilo vermisem bilmiyorum artik ne yaparim heralde vermem lazim..
Bende yogurtsuz yapmiyorum. Mutlaka kasikliyorum gunde 2 kez. 5 er kasiktan. Yogurttan zarar gelmez.Oglen corba ile 2-3 kasik yogurttan ayran yapiyorum ve aksam da yogurt salatalik yiyorum ben cunku proteinsiz yapamam. Bu postu biraz okumustum ara sayfalarda bu sekilde revize eden vardi rejimi, bence yogurdu ihmal etmeyin hic proteinsiz olmaz
Him ama tatlim burasi sivi diyeti, takimlar war yarisiyo mesela saglikli bir sekilde. Biz seni demotive edebiliriz sivi diyetimizle. Sen istersen o yarismalara bak sana saglikli bi sekilde yoldas olurlar.ise gidecegim icin saat 11 de oglen yemegimi yedim.. yemegim maydonoz mjantar ve yumurta. omlet yaptim yagsiz tabiki, yaninda bir bardak ayran ictim 1 tam ceviz yedim...
yanima 1 limonu keserek hazirladgim 1 litre su aldim.. ve iki degisik sebze suyu hazirladim yaklasik 600 kalori.. yani onlari tuketecegim.. bugun bin kalorilik bir tiyet hazirladim kendime..aslinda ben saglikli beslenmeye ugrasiyorum.. aralardada sekersiz kahve iciyorum.. yarin sabah gorusmek uzre..
KIZLAR BIR GUN BELIEYELIM MI? O GUN TARTILMA GUNU OLSUN
Ya acaba knorr cabuk corba ve hazir portakal suyu (%100 ve seker ilavesiz tabi) cok yavaslatir mi kilo vermeyi? sebze corbasi hic damak tadima uymuyo midem bulaniyor
İnşallah kkuzumKizlar skin disinizi. Bi ay sonra manken olup cikacazz.
KIZLAR BIR GUN BELIEYELIM MI? O GUN TARTILMA GUNU OLSUN[/QUO
Kesinlikle bu dedigine katiliyorum. Evde olan biri yapabilir bu diyeti ama calisanlar icin cok zor. Halsiz enerjisiz kalabilirsiniz. Ben evkiziyim paso yatiyorum cunku aciz enerji yok.
Olur canim pazartesi gunleri belirleyip yazalim.
Hosgeldinnn tatlim. Birlikte guzel guzel zayiflayalim.
Canimm 5 kiloyu saglikli beslenerek veriyorlar. Bu 1 ayda en az bi 13 kg gitmesi gerek. Sivi cunku.
Ben ameliyat oldum canim 4,5 ay once ama bende tam bir fiyasko. O yuzden kendim yapiorum yone. Ewet sivi doneminde bende 10 kg vermistim iki haftada.
Olsun canimmm bende dunn kacirdim. Ama bugun tekrar devammm.
Tatlim ben 2 haftada 10 kg vermistim ameliyattan sonra. Eewt kilo alanlar war. Hersey beyinde bitiyor. Birdaha yaparmiydim olurmuydum ameliyati? Kesinlikle hayir. Aclik hormonundan bahsetmissin. Ameliyatin diger gunu benim midemm gurgur davul caldi:))) aclik hissimi hic kaybetmedim.
Senin metobolizman demekki cok yawas. Tebrikler
Bende yogurtsuz yapmiyorum. Mutlaka kasikliyorum gunde 2 kez. 5 er kasiktan. Yogurttan zarar gelmez.
Him ama tatlim burasi sivi diyeti, takimlar war yarisiyo mesela saglikli bir sekilde. Biz seni demotive edebiliriz sivi diyetimizle. Sen istersen o yarismalara bak sana saglikli bi sekilde yoldas olurlar.
Pazartesi gunu olsun cnaim
Bende bas agrisi olmuyor, tek sorunum 1 litre su iciyorum. Yuruyus yapsam daha fazla icerim ama bi turlu baslayamadim.Gunaydin arkadaşlar 1 gunde giden eksi 500 ilk gun sadece 2 yudum haslama et cignedim aksam 8 de ve 9 da yattim Sabah cok guzel uyandim insan ilk gunden fark edermi bu kadar? Sabah 2 bardak limonlu suyumu ictim. 1 elma 1 portakalyarim limon ve kucuk bi parca taze zencefil i kati meyve sikacagindan geçirip kahvaltimi yaptim. Hersey cok guzel gidiyor halsizlik yok dun 2 saat disaridaydim yürüdüm. Aksam biraz bas agrim oldu sadece onuda 2bucuk litre suyumu tamamalamadigima bagladim. Bakalim bugun nasil gecicek? Sizde durumlar nasil?
Gunaydin arkadaşlar 1 gunde giden eksi 500 ilk gun sadece 2 yudum haslama et cignedim aksam 8 de ve 9 da yattim Sabah cok guzel uyandim insan ilk gunden fark edermi bu kadar? Sabah 2 bardak limonlu suyumu ictim. 1 elma 1 portakalyarim limon ve kucuk bi parca taze zencefil i kati meyve sikacagindan geçirip kahvaltimi yaptim. Hersey cok guzel gidiyor halsizlik yok dun 2 saat disaridaydim yürüdüm. Aksam biraz bas agrim oldu sadece onuda 2bucuk litre suyumu tamamalamadigima bagladim. Bakalim bugun nasil gecicek? Sizde durumlar nasil?
Tebrik ederim guzelimmmm bende ilk gun 500 gram verdimmmmGunaydin arkadaşlar 1 gunde giden eksi 500 ilk gun sadece 2 yudum haslama et cignedim aksam 8 de ve 9 da yattim Sabah cok guzel uyandim insan ilk gunden fark edermi bu kadar? Sabah 2 bardak limonlu suyumu ictim. 1 elma 1 portakalyarim limon ve kucuk bi parca taze zencefil i kati meyve sikacagindan geçirip kahvaltimi yaptim. Hersey cok guzel gidiyor halsizlik yok dun 2 saat disaridaydim yürüdüm. Aksam biraz bas agrim oldu sadece onuda 2bucuk litre suyumu tamamalamadigima bagladim. Bakalim bugun nasil gecicek? Sizde durumlar nasil?
ohhh:))) neguzell tatlimmm. DevammmmBende bugün başladım ama biraz geç kalkıyorum 12 gibi. 1 e kadar canım bir şey istemedi 1.30 gibi bir bardak Limonlu su bir bardak Portakal suyu bir de ceviz yedim. Açlık felan yok, canım da bir şey istemiyor. Umarım böyle devam eder zayıflarız
Yürüyüş içinde motive olabilsek super olcak benimde surekliligi yok 1 gun yapiyorum diger gün kaliyorBende bas agrisi olmuyor, tek sorunum 1 litre su iciyorum. Yuruyus yapsam daha fazla icerim ama bi turlu baslayamadim.