• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben de yarin bu diyete basliyorum kizlar. 3-4 gundur yediklerime oldukca dikkat ediyorum, simdi bu listeye baslicam. su an 74 kiloyum, regl oldum gerci tam kilomu bilemiyorum su an, ilk hedef 60 kg. Hepimize bol sans. En azindan 2 gunde bir tartilip kilo durumumuzu burada paylasirsak daha motive edici olur diye dusunuyorum.

Bende basliyorummm bugun ladys :))

Ama bi kac sorularim war. Mesela 1 bardak portakal suyu. 1 portokal yarim bardak ediyoo. 2 portakalmi skmamiz lazim o halde ?

Bu diyetin sağlığa zararı varmı ? Normalde uyguladığım diyete artı olarak günde minimum 30 dakika koşu ve hızlı tempo yürüyüş yapıyorum. Bu diyeti de spor ile birleştirsem bir problem yaşarmıyım acaba?

Ben de başlıyorum bu diyete yarın. Devam ediyormusunuz kızlar? Ben tamı tamına uymak yerine bazı yerleri değiştirerek uygulayacağım. kilom 60 ve 50 kilo olmak istiyorum. Sabah portakal suyu yerine kahve içeceğim. Hala yapıyorsanız birlikte yapalım :KK39::KK39:

Bu diyetin sağlığa zararı varmı ? Normalde uyguladığım diyete artı olarak günde minimum 30 dakika koşu ve hızlı tempo yürüyüş yapıyorum. Bu diyeti de spor ile birleştirsem bir problem yaşarmıyım acaba?

Ben yaşacağını düşünmüyorum am hlsiz hissedersen ekstra spor yapmasanda olur bence

Ben de başlıyorum bu diyete yarın. Devam ediyormusunuz kızlar? Ben tamı tamına uymak yerine bazı yerleri değiştirerek uygulayacağım. kilom 60 ve 50 kilo olmak istiyorum. Sabah portakal suyu yerine kahve içeceğim. Hala yapıyorsanız birlikte yapalım :KK39::KK39:

Basliyorummm bugunn kuzuu. 96,5 kgim. 1 ay sonra 76 umuyorummm☺️

Kizlar ilk gunum. Fena halsiz hissediyorum kendimi. :) 1 ay dayanabilirmiyim bilmiyorum ama 2 hafta mecbur dayanacgm. Ay 1,5 ayy sonra dugun warrrrr

Ben 2 gundur falan yapiyorum 1.1 kg verdim, regl oldugum icin yuruyus yapmadim ama yarin 30-40 dklik yuruyuse baslicam ek olarak. Bi de bu 2 gunde sadece 1 litre su ictim, suyu artirinca daha da etkili olur diye dusunuyorum. Insallah basaririz kizlar durmak yok :))

Ben 2 gundur falan yapiyorum 1.1 kg verdim, regl oldugum icin yuruyus yapmadim ama yarin 30-40 dklik yuruyuse baslicam ek olarak. Bi de bu 2 gunde sadece 1 litre su ictim, suyu artirinca daha da etkili olur diye dusunuyorum. Insallah basaririz kizlar durmak yok :))
canim bugun benim ilk gunum. Basarilar sendeee:)) ben su icemiyorummmmm... ama zorlayacagim kendimii

Merhaba, 4 yil once ortognatik cerrahi ameliyati oldum. pipetle bir hafta boyunca dislerim birbirine bagli sekilde meyve suyu ile beslendim. sonrasinda 3-4 hafta boyunca yine sivi ile beslendim. bu sivilarin arasinda: et suyuna yogurt corbasi (pirincler rondodan gecirilmis), coca cola vs gibi seyler vardi. 1 ay sonunda 65 kilodan 49 kiloya dustum. yemek yiyebilmeye tam olarak baslayabilmem ( agzimi tam olarak acabilmem) 2 ay kadar surdu. yani sekersiz unsuz falan bir beslenme seklim yoktu. ama yine de sadece siviyla beslendigim icin boyle bir kilo kaybi yasadim. bu arada gorunurde ciddi bir fazlam yoktu, boyum 1.68. yani demem o ki, siviyla beslenmek gercekten cok cok ciddi derecede kilo verdiriyor. yalniz zayifladiktan sonra once cokmus bir goruntunuz oluyor, vucudun yeni goruntunuzu kabul edip ete kemige burunmesi biraz zaman aliyor :)

Tatlim ondan sonra kilolari geri almismiydn peki

Bugunu atlattim coksukuuuurr. Kizlar bugun cigkofte wardi hala war. Ay nasil agzim sulandi ama elimi dahi surmedimmm. Bi kac saniyelik agizda zevk icinn zayifligimi diyetimi cope atamazdim:(

Selam kızlar açıkçası ben başlıyorum dediğim gün uyamadım. Evdee olacağımı zannedip başlarım demiştim ama dışarı ıkınca ayak uyduramadım. Bu gün başlıyorum artık. Hepimize kaçamaksız diyet diliyorum.

Back