Bende 15 kilo vericem inşallah bu diyetle :) 157 boy kilo 65Merhaba evet buradan paylaşalım daha iyi olucak. Ben de 71 kloyum 1.70 boyum hedef 51 kl. ben bugunde bozmadan devam. Sizin nasıl gidiyor yazarsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 15 kilo vericem inşallah bu diyetle :) 157 boy kilo 65Merhaba evet buradan paylaşalım daha iyi olucak. Ben de 71 kloyum 1.70 boyum hedef 51 kl. ben bugunde bozmadan devam. Sizin nasıl gidiyor yazarsınız.
İnşallah o günleri görürüz değsin yaptıgımızaBende 15 kilo vericem inşallah bu diyetle :) 157 boy kilo 65
Canım kaç kiloyla başlamıstın? Tam olarak burada yazanları uyguluyor musun ?Günaydın
Bu gün 4 günün sabahi ve biraz önce tartildim 63.1 kilo olmuşum. çok heyecanlıyım :) acaba ne zaman 50 olucam.
Ben 65 le başladım. bire bir uygulamiyorum ama sıvı tüketiyorum çay, meyvesuyu,çorba sıvı olan herseyi tüketiyor um ayran ,süt yoğurt 4. Gün bu gün bakalım 1 hafta nin sonun da ne olucak :)
Bende yılın başında isvec dieti düşünüyorum
Cisem bu sıvı diyetiyle ne kadar kilo verdinBende yılın başında isvec dieti düşünüyorum
Kaç gün yaptın ki 2 kilo verdin bire bir uymadın mi yoksa buna benzer bir diet yapmıştım 14 günde 7 kilo vermistimİsveç diyetini yaptım ama sadece 2 kilo verebildim
13 gün yaptım ilk hafta tam uydum ama 1 kilo gidince 2. Hafta biraz kaçırdımKaç gün yaptın ki 2 kilo verdin bire bir uymadın mi yoksa buna benzer bir diet yapmıştım 14 günde 7 kilo vermistim