• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kızlar bu diyete uyup başka kilo veren var mı?

Günaydın

Bu gün 4 günün sabahi ve biraz önce tartildim 63.1 kilo olmuşum. çok heyecanlıyım :) acaba ne zaman 50 olucam.

Günaydın

Bu gün 4 günün sabahi ve biraz önce tartildim 63.1 kilo olmuşum. çok heyecanlıyım :) acaba ne zaman 50 olucam.
Canım kaç kiloyla başlamıstın? Tam olarak burada yazanları uyguluyor musun ?

Ben 65 le başladım. bire bir uygulamiyorum ama sıvı tüketiyorum çay, meyvesuyu,çorba sıvı olan herseyi tüketiyor um ayran ,süt yoğurt 4. Gün bu gün bakalım 1 hafta nin sonun da ne olucak :)

Negüzel başlamışsın vermeye ben daha tartılmadım şu limonlu su midemi bulandırıyor sabah ben süt falan atlıyorum bile içemiyorum. Limonlu suyu içince hiç biş istemiyor canm :(

Sabahları kolay aksamlari başlıyor açlık ama ben alıştım 4. Güne başlıyorum inşallah vericem ve birakmicam buraya da yazıyorum diye daha çok üstüne düşüyorum :) burayi bulmam daha iyi oldu motive oluyorum inşallah ikinci haftada daha iyi sonuçlar alırım

Ben 65 le başladım. bire bir uygulamiyorum ama sıvı tüketiyorum çay, meyvesuyu,çorba sıvı olan herseyi tüketiyor um ayran ,süt yoğurt 4. Gün bu gün bakalım 1 hafta nin sonun da ne olucak :)

Merhaba bende başladım bu diyete ama 1 hafta yapıp başka diyete geceyim diyorum yoksa 1 ay devam mı ettirsem acaba 4. Günümdeyim bakalım nE kadar kilo vermişim

Şuan net bişi diyemem hem bire bir yapmadım hemde suan hastayım vücudum sis bitince net bişi söyleye bilirim :110:ama suan 62.4 üm

Selamlar hanimlar.
Ben de bugun bu diyete basladim. Ameliyat olacagim gogusten, mecburum aslinda.
Şimdilik sadece su ictim. Bir suredir az yemeye alistirmistim bunyemi zaten zorlanmiyorum. Evet cok sağlıklı degil lakin baska cikar yol da kalmadi diyebilirim.
Gelismeleri yazarim kolay gelsin.

Back