Bende 15 kilo vericem inşallah bu diyetle :) 157 boy kilo 65Merhaba evet buradan paylaşalım daha iyi olucak. Ben de 71 kloyum 1.70 boyum hedef 51 kl. ben bugunde bozmadan devam. Sizin nasıl gidiyor yazarsınız.
İnşallah o günleri görürüz değsin yaptıgımızaBende 15 kilo vericem inşallah bu diyetle :) 157 boy kilo 65
Canım kaç kiloyla başlamıstın? Tam olarak burada yazanları uyguluyor musun ?Günaydın
Bu gün 4 günün sabahi ve biraz önce tartildim 63.1 kilo olmuşum. çok heyecanlıyım :) acaba ne zaman 50 olucam.
Ben 65 le başladım. bire bir uygulamiyorum ama sıvı tüketiyorum çay, meyvesuyu,çorba sıvı olan herseyi tüketiyor um ayran ,süt yoğurt 4. Gün bu gün bakalım 1 hafta nin sonun da ne olucak :)
Bende yılın başında isvec dieti düşünüyorum
Cisem bu sıvı diyetiyle ne kadar kilo verdinBende yılın başında isvec dieti düşünüyorum
Kaç gün yaptın ki 2 kilo verdin bire bir uymadın mi yoksa buna benzer bir diet yapmıştım 14 günde 7 kilo vermistimİsveç diyetini yaptım ama sadece 2 kilo verebildim
13 gün yaptım ilk hafta tam uydum ama 1 kilo gidince 2. Hafta biraz kaçırdımKaç gün yaptın ki 2 kilo verdin bire bir uymadın mi yoksa buna benzer bir diet yapmıştım 14 günde 7 kilo vermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?