- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
UMARIM DEVAMINI GETIRIRSINIZ BEN GETIREMEDIM MAALESEF
Bu diyetin sağlığa zararı varmı ? Normalde uyguladığım diyete artı olarak günde minimum 30 dakika koşu ve hızlı tempo yürüyüş yapıyorum. Bu diyeti de spor ile birleştirsem bir problem yaşarmıyım acaba?
Ben de başlıyorum bu diyete yarın. Devam ediyormusunuz kızlar? Ben tamı tamına uymak yerine bazı yerleri değiştirerek uygulayacağım. kilom 60 ve 50 kilo olmak istiyorum. Sabah portakal suyu yerine kahve içeceğim. Hala yapıyorsanız birlikte yapalım
Ben yaşacağını düşünmüyorum am hlsiz hissedersen ekstra spor yapmasanda olur bence
canim bugun benim ilk gunum. Basarilar sendeee:)) ben su icemiyorummmmm... ama zorlayacagim kendimiiBen 2 gundur falan yapiyorum 1.1 kg verdim, regl oldugum icin yuruyus yapmadim ama yarin 30-40 dklik yuruyuse baslicam ek olarak. Bi de bu 2 gunde sadece 1 litre su ictim, suyu artirinca daha da etkili olur diye dusunuyorum. Insallah basaririz kizlar durmak yok :))
Merhaba, 4 yil once ortognatik cerrahi ameliyati oldum. pipetle bir hafta boyunca dislerim birbirine bagli sekilde meyve suyu ile beslendim. sonrasinda 3-4 hafta boyunca yine sivi ile beslendim. bu sivilarin arasinda: et suyuna yogurt corbasi (pirincler rondodan gecirilmis), coca cola vs gibi seyler vardi. 1 ay sonunda 65 kilodan 49 kiloya dustum. yemek yiyebilmeye tam olarak baslayabilmem ( agzimi tam olarak acabilmem) 2 ay kadar surdu. yani sekersiz unsuz falan bir beslenme seklim yoktu. ama yine de sadece siviyla beslendigim icin boyle bir kilo kaybi yasadim. bu arada gorunurde ciddi bir fazlam yoktu, boyum 1.68. yani demem o ki, siviyla beslenmek gercekten cok cok ciddi derecede kilo verdiriyor. yalniz zayifladiktan sonra once cokmus bir goruntunuz oluyor, vucudun yeni goruntunuzu kabul edip ete kemige burunmesi biraz zaman aliyor :)
Bencede gurur duymalısın. İlk günden halsiz hissetmene rağmen hiç dokunmamış olman süper bişey. Bende seninle gurur duyuyorum. Devam edelim kuzumGurur duyuyorum kendimle
Bilgilendirmen için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?