Bisey sorabilirmiyim boyun kaç ve bu 20 gün icinde spor yaptinmi. Bende şu an62 kiloyum boyum 156 50 olmak istiyorumTabiki ise yariyor ben 20 gunde 8 kilo verdim 64 ten 56 ya indim.
Birlikte yapabiliriz labne yerine yogurt yiyebiliriz benim icin suan motivasyon önemliMerhabalar,
Çok kısa sürede kilo aldım ve psikolojim biraz bozuldu benim gibi biri varsa, beraber bir düzene girip 1 ayda en azından 6 kilo verelim.. Bu diyete başlamayı istiyorum ama labne kafamı karıştırdı, yani daha sağlıklı bir şey yapalım bu formül kesinnn çok kilo verdiriyor dediğiniz var mı dukan istemiyorum, tecrübesini paylaşan olursa kolay bir diyet ile beraber çok sevinirim...
Birlikte yapabiliriz labne yerine yogurt yiyebiliriz benim icin suan motivasyon önemli
62 kiloyum ben hedefim 50 o zaman yarin basliyoruz benim bugun az once bozuldu biraz ama yarindan itibaren bozmadan devam sen kac kilosunEvet merhaba tekrar, yapalım yarın başlamak istiyorum mutlaka.. Gerçekten sıvı diyetini mi uygulucaz peki ? Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum aslında ama kısa sürede kilo vermeye ihtiyacım var hızlıca aldığım için, bir sağlık sorunun var mı? Kaç kilosun?
O zaman sabah limonlu su ile basliyoruz. Gun içinde zorlanmiyorumda aksam olunca bosluktan ve sıkıntıdan biseyler atistirma ihtiyaci duyuyorum ilk 3 gunu atlatirsak sonrasi geliyo insallah 1 ayda en kotu 8 kilo veririz :)Ben çok kısa sürede 77 kilo oldum düşünkü 1,5 ay önce 69 kiloydumAcil bu kilolardan kurtulmalıyım benim de hedefim 62 :)
İnşallahhhh... Biraz tutalım o zaman 1 hafta gözlemleyelim ve burdan mutlaka yazalım, yaş kaç?O zaman sabah limonlu su ile basliyoruz. Gun içinde zorlanmiyorumda aksam olunca bosluktan ve sıkıntıdan biseyler atistirma ihtiyaci duyuyorum ilk 3 gunu atlatirsak sonrasi geliyo insallah 1 ayda en kotu 8 kilo veririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?