aynenbenim içinde zor oluyorişte bu saatlerde iştahım açılıyo gün içersinde değilde bu saatlerden sonrası benim için işkence
Günaydın, hala girmeme imkanın var dünü dünde bırakmalısın bugün yeni bir gün senin içinBenm günüm limonlu suyumu içip çok güzel başladı, kahvemi içtim, derkennnnnnnnn tunalı makarna yedim derkennnnnnnnnnnnnnnnn akşam resmen bir canavar oldum, gittim, çikolatalar, cipsler, 2 adet tost 1 bardak kola !!! bunların hepsini yiyip, üzerine mutsuzluktan şuan deliriyorum.. Yarın yeni bir ay 01/12 yani yılın son ayı ve ben bu yıla böyle 78e yaklaşan kilomla asla girmek istemiyorum!!!! =( Yani başarısızdım!
Teşekkür ederim :)Günaydın, hala girmeme imkanın var dünü dünde bırakmalısın bugün yeni bir gün senin için
Tüm başlayacak arkadaşlara başarılar dilerim.ben bu diyete başladım ama devamını getiremedim.aslında çok etkili daha önce yapmıştım istemeden sıvıyla beslenip çok kilo vermiştim ama şimdi kalori ve karbonhidrat hesabı yaparak kilo veriyorum
Merhaba. Bemde yarin itibariyle bu diyete baslamayi dusunuyorum... kilo vermek isteyen arkadaslarla dayanisma icinde olursak daha kolay olacak sanirim. 71 kiloyum boyum da 159. Umarim faydasini gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?