1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

işte bu saatlerde iştahım açılıyo gün içersinde değilde bu saatlerden sonrası benim için işkence

Benm günüm limonlu suyumu içip çok güzel başladı, kahvemi içtim, derkennnnnnnnn tunalı makarna yedim derkennnnnnnnnnnnnnnnn akşam resmen bir canavar oldum, gittim, çikolatalar, cipsler, 2 adet tost 1 bardak kola !!! bunların hepsini yiyip, üzerine mutsuzluktan şuan deliriyorum.. Yarın yeni bir ay 01/12 yani yılın son ayı ve ben bu yıla böyle 78e yaklaşan kilomla asla girmek istemiyorum!!!! =( Yani başarısızdım!

Günaydın herkese, bir anlık kararla bende aranıza katılmaya karar verdim. Daha önce bu topikte bir kaç mesajım olmuştu ama asla uyum sağlayamadım. Geçtiğimiz eylül ayı sonundan, ekim sonuna kadar sıkı bir sıvı diyetine girdim oda aniden oldu ve 1 aya yakın sürede 8 kilo verdim inanılmaz farketti vücudumda , 4 kilo vermişken bile sen 10 kilo mu zayıfladın diye soran çok olmuştu. Yalnız ben tüm vitaminlerimi, kalsiyumumu, proteini, karbonhidratı vs. azar azar alarak yaptım bu diyeti kastan kayıp olduysa da az olmuştur diye düşünüyorum çünkü hiç halsizlik, bitkinlik, yorgunluk hissetmedim ve zorlanmadım bu diyette. Fakat yaşadığım ailevi sorunlardan sonra bu diyeti daha bir 8 kilo vermem gerekirken bozdum. 1 aydır isteğimin gelmesini bekliyordum, o gün bugün. Her gün bu topikte kaçamaksız 1. 2. günüm diye sayım yapıcam, yapmayan arkadaşlara da kesinlikle öneririm bu diyeti ama benim yaptığım şekilde. Kuruyemişinizi, sütünüzü, yogurdunuzu, proteininizi eksik etmeyin az miktarlarda tabiki. Herkese başarılar.

Günaydın, hala girmeme imkanın var dünü dünde bırakmalısın bugün yeni bir gün senin için

hepimize başarılar bende tam anlamıyla dün başladım ve sabah tartıda 1 kilo eksik çıktım. öğlen iki tabak çorba içmeme rağmen akşamda ceviz yemiştim. ben bu diyete ek olarak yeşilçay soda limon kürünüde yapıyorum akşamki labne öğününü yoğurt kırmızı pul biber yarım limon ile tamamlıyorum. kesinlikle vazgeçmeyin akşamları bende çok büyük savaş veriyorum kendimle bastırmak için türk kahvesi içiyorum yeni yıla bol eksilerle giricez artık vazgeçmek yok :)

Eğer gündüz deneyip akşam açlık krizine girip bozan arkadaşlarınız var ise akşamı daha rahat geçirebilmek için öğle saatlerinde bir salata yada bir parça tavuk göğsü eti tüketsinler.çünkü akşam saatinde yenen yiyeceklerin sindirimi biz uyurken yapılıyor.vücut enerjisini gece yenileni yakmakla harcıyor. akşam yemek yenmediği taktirde vücut gece yağ yakımıyla ugraşıyor. illa kucukte olsa katı bişey tüketmek istiyorum diyorsanız bunu gündüz saatleri içerisinde yapın.

Günaydın, 1. günü tamamladım şükür herhangi bir kaçamak olmadı ama bugün 2. günümde sabahın köründe biraz kaçamak yaptım. Arkadaşım sağolsun bana nutella almış diyette olduğumu bilmeden, akşam getirdi. Yemiycem diye dolaba koydum akşam, yemedim de . Fakat sabah kalktığımda nutella ile uyandım dayanamayıp 3 tatlı kaşığı kadar yedim, pişman değilim Çünkü diyete adapte olana kadar ilk 1 hafta ufak kaçamaklarım oluyor, canımın istediği şeyleri azar azar yemezsem saldırarak yiyorum çünkü nefsimi doyuruyorum kendimce ama abartı olmadan. Yeni gün herkese irade versin İnşallah

Ben hayatta böyle bir diyet yapamam
Ki sağlıklı değil hep kas kaybedilir bence

Merhaba bugün itibariyle başladım 71 kl yum. Hiç şaşmadan yapmaya çalışıcam koydum kafaya. Başka devam eden varmıdır.

Merhaba. Bemde yarin itibariyle bu diyete baslamayi dusunuyorum... kilo vermek isteyen arkadaslarla dayanisma icinde olursak daha kolay olacak sanirim. 71 kiloyum boyum da 159. Umarim faydasini gorurum

Tüm başlayacak arkadaşlara başarılar dilerim.ben bu diyete başladım ama devamını getiremedim.aslında çok etkili daha önce yapmıştım istemeden sıvıyla beslenip çok kilo vermiştim ama şimdi kalori ve karbonhidrat hesabı yaparak kilo veriyorum

Teşekkürler Ayperipekçecim. Sanada başarılar diliyorum :)) Bugün 2. Gün dün Zor geçti. Açlık değil acıkmadım o limonlu su ve portakal suyu beni benden aldı. İştahımı kapatyor zaten de. Amaaa katı yeme isteği çok yordu beni. Ama devam bırakmicam, bırakmamam lazım. Ben o hesapları yapıp veremiyorum kaçırıyorum ölçüyü hep. Yapıcak olan arkadaşlar varsada kolay gelsin diyim.

Merhaba. Bemde yarin itibariyle bu diyete baslamayi dusunuyorum... kilo vermek isteyen arkadaslarla dayanisma icinde olursak daha kolay olacak sanirim. 71 kiloyum boyum da 159. Umarim faydasini gorurum

Merhaba evet buradan paylaşalım daha iyi olucak. Ben de 71 kloyum 1.70 boyum hedef 51 kl. ben bugunde bozmadan devam. Sizin nasıl gidiyor yazarsınız.

Acıktım ya ben ara öğünleri atlıyorum içemiyorum dolu oldugum için sonra acıkıyorum işte böyle gözüm dönüyor. Devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…