• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhabalar,

Çok kısa sürede kilo aldım ve psikolojim biraz bozuldu benim gibi biri varsa, beraber bir düzene girip 1 ayda en azından 6 kilo verelim.. Bu diyete başlamayı istiyorum ama labne kafamı karıştırdı, yani daha sağlıklı bir şey yapalım bu formül kesinnn çok kilo verdiriyor dediğiniz var mı dukan istemiyorum, tecrübesini paylaşan olursa kolay bir diyet ile beraber çok sevinirim...

Ben bugün başladım suan 62 kiloyum 50 olmam gerekli insallah bozmadan 1 ay yaparım benle birlikte yapmak isteyen varsa birbirimizi motive edelim :)

Merhabalar,

Çok kısa sürede kilo aldım ve psikolojim biraz bozuldu benim gibi biri varsa, beraber bir düzene girip 1 ayda en azından 6 kilo verelim.. Bu diyete başlamayı istiyorum ama labne kafamı karıştırdı, yani daha sağlıklı bir şey yapalım bu formül kesinnn çok kilo verdiriyor dediğiniz var mı dukan istemiyorum, tecrübesini paylaşan olursa kolay bir diyet ile beraber çok sevinirim...
Birlikte yapabiliriz labne yerine yogurt yiyebiliriz benim icin suan motivasyon önemli

Birlikte yapabiliriz labne yerine yogurt yiyebiliriz benim icin suan motivasyon önemli

Evet merhaba tekrar, yapalım yarın başlamak istiyorum mutlaka.. Gerçekten sıvı diyetini mi uygulucaz peki ? Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum aslında ama kısa sürede kilo vermeye ihtiyacım var hızlıca aldığım için, bir sağlık sorunun var mı? Kaç kilosun?

Evet merhaba tekrar, yapalım yarın başlamak istiyorum mutlaka.. Gerçekten sıvı diyetini mi uygulucaz peki ? Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum aslında ama kısa sürede kilo vermeye ihtiyacım var hızlıca aldığım için, bir sağlık sorunun var mı? Kaç kilosun?
62 kiloyum ben hedefim 50 o zaman yarin basliyoruz benim bugun az once bozuldu biraz ama yarindan itibaren bozmadan devam sen kac kilosun

Ben çok kısa sürede 77 kilo oldum düşünkü 1,5 ay önce 69 kiloydum :( Acil bu kilolardan kurtulmalıyım benim de hedefim 62 :)

Ben çok kısa sürede 77 kilo oldum düşünkü 1,5 ay önce 69 kiloydum :KK43: Acil bu kilolardan kurtulmalıyım benim de hedefim 62 :)
O zaman sabah limonlu su ile basliyoruz. Gun içinde zorlanmiyorumda aksam olunca bosluktan ve sıkıntıdan biseyler atistirma ihtiyaci duyuyorum ilk 3 gunu atlatirsak sonrasi geliyo insallah 1 ayda en kotu 8 kilo veririz :)

O zaman sabah limonlu su ile basliyoruz. Gun içinde zorlanmiyorumda aksam olunca bosluktan ve sıkıntıdan biseyler atistirma ihtiyaci duyuyorum ilk 3 gunu atlatirsak sonrasi geliyo insallah 1 ayda en kotu 8 kilo veririz :)
İnşallahhhh... Biraz tutalım o zaman 1 hafta gözlemleyelim ve burdan mutlaka yazalım, yaş kaç?

28 im ben evet yazisalim mutlaka senin icin sorun olmazsa ozelden numarami yazabilirim sürekli iletisim halinde olabiliriz ve kaçamak yapmaya firsatimiz olmaz :)

:) Ben de 28im yazabilirsin, kaçamak yapmayalım evet mutlaka!!

Evet sabah bol bol su ve yeşil çay içtim.öğlen de bi kase mercimek çorbası içtim yanında yoğurt.şu an 58.5 kiloyum açana kaç gün yapmam lazım bu diyeti 1 hafta dayanabilirim de sonrası bilmiorum :) boy 1.58

ve ben daha onceden yaptım bu dıyetı ıstemeden.depresyonda oldugum bır donemdı bogazımdan katı bırsey gecmıyordu kendıme geldıgımde bır ay gecmıstı farkında bıle degıldım bı gıyınıyım dedım butun kıyafetlerım buyuk gelıyordu.13 kılo falan vermıstım 4 sene once...ama kullandıgım ılacın etkısı ve bıraz gece hayatıyla gec saattte yıyıp ıcmelerle bu yaz tekrar aldım.kendı kendımı deprosyana sokamayacagım ıcın bunu uygulayacagım.ben ozamanlar zar zor corba ıcıp ve enerjı almak ıcın m.suyu ıcıyordum..ve bence saglıksız falan degıl arkadaslar aylarca dıyet yapmak yerıne bu sekılde kılo verıp formumuza kavusup sonra herseyden vıcdan azabı duymadan duzenlı bır sekılde yıyebılırz.sadece kendımızı kısa bır sure kampa alacagız

Ayperi peki msuyu nu hazirmi iciyodun ben taze sikiyorum. Birde 13 kilo vermeden kac kilo ile yapmış oldun

yok ben ne buldum ıcıyodum zaten amacım dıyet yapmak degıldı o donemde ayakta durabılmektı tabıkı sıkmak cok daha ıyı ama dedıgım gıbı ben zayıflamayı planlamamıstım.66 kılodan 53 e dustum

Back