• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Gunaydin arkadaslar bende bu diyete bugn basladim ama sabah kahvaltisina yumurta peynir zeytin ve yesillik ekleyerek yapcam geri kalan hersey ayni olcak spor olarakta gunluk bir saat yuruyus dusunuyorum uygunmu sizce

birgünlük menü yazabilirmisin birde zorlanmadın mıııı halsiz vs vs kalmadOh
İlk zamanlar halsizlik oluyor ama iradeli olacaksin sonra bunye alisiyor bence deger.. Belli bi menum yok sabah sekeraiz cay. Oglen genelde bol naneli cacik yada pulbiberli yogrt aksam 4 gibi nescafe ama sekersiz

Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Bende sizin diyetten yapmak istiyorum çorba olarak tavsiye edebileceğiniz varmı acaba

[QUOTEBen ranemm22, post: 47917023, member: 696960"]Olum diyeti gibi bisey bu sadece seker yukluyoruz vucuda bilemedm[/QUOTE]
Nasil seker yukluyoruz anlamadim

kızlar merhaba. ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum ancak protein ağırlıklı beslenen biri olduğum için bu şekliyle uygulayabilir miyim emin olamadım, o yüzden diyette herhangi bir revizyon yapanınız oldu mu sormak istedim, olduysa da güzel sonuçlar alıyor musunuz? örneğin akşam labne yerine yoğurt yemek ya da sebze çorbası yerine cacık içmek gibi.. şu an 69 kiloyum, 25-26 gün içinde bir 4-5 kilo verebilirsem süper olurdu. bir de spor yapabiliyor musunuz yoksa çok halsiz oluyor musunuz?

kızlar merhaba. ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum ancak protein ağırlıklı beslenen biri olduğum için bu şekliyle uygulayabilir miyim emin olamadım, o yüzden diyette herhangi bir revizyon yapanınız oldu mu sormak istedim, olduysa da güzel sonuçlar alıyor musunuz? örneğin akşam labne yerine yoğurt yemek ya da sebze çorbası yerine cacık içmek gibi.. şu an 69 kiloyum, 25-26 gün içinde bir 4-5 kilo verebilirsem süper olurdu. bir de spor yapabiliyor musunuz yoksa çok halsiz oluyor musunuz?
Meraba canim evwt ilk zamanlar biraz halsizlik yapiyor ama bunye alisiyor gitgide. Kisa zamnda verirsin 4-5 kiloyu yeterki iradeli ol

Bir ayda 20kg vermek çok zararlı yalnız. Kalp zarınızda incelmeye yol açar. İdeal kilonuza ulaşmak için 1 ay daha diyet yapsanız kendinizi zorlamadan daha sağlıklı olur. Ama azminize hayran kaldım, tebrikler:KK9:

Sebze corbasi tamamen sivi halde mi olmak zorunda kizlar? 2 gundur kabak havuc sogan blendardan gecirip corba yaptim. Tat degisikligi olsun diye lahana corbasi yapiyim diyorum ama blenderdan gecirmeyip taneli yesem olur mu? Bugun 3. Gunum bu arada, 1.6 kg verdim.

Ben de bu diyeti yapacağım inşaAllah bana mantıklı geldi sonuçta birçok vitamini alabilirsin sıvı ile.. Benimle başlamak isteyen var mı

Back