Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hic spor yapmadan sivi diyetiyle verdimHarikasın. Sıvı diyetine sonra başlamıştın sanırım sadece sıvı diyetiyle mi 10 kilo? Evde hiç spor yapmadan :)))
En basindan sivi diyetiyle basladim
İlk zamanlar halsizlik oluyor ama iradeli olacaksin sonra bunye alisiyor bence deger.. Belli bi menum yok sabah sekeraiz cay. Oglen genelde bol naneli cacik yada pulbiberli yogrt aksam 4 gibi nescafe ama sekersizbirgünlük menü yazabilirmisin birde zorlanmadın mıııı halsiz vs vs kalmadOh
Bende sizin diyetten yapmak istiyorum çorba olarak tavsiye edebileceğiniz varmı acabaGünaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Nasil seker yukluyoruz anlamadim[/QUOTE][QUOTEBen ranemm22, post: 47917023, member: 696960"]Olum diyeti gibi bisey bu sadece seker yukluyoruz vucuda bilemedm
Meraba canim evwt ilk zamanlar biraz halsizlik yapiyor ama bunye alisiyor gitgide. Kisa zamnda verirsin 4-5 kiloyu yeterki iradeli olkızlar merhaba. ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum ancak protein ağırlıklı beslenen biri olduğum için bu şekliyle uygulayabilir miyim emin olamadım, o yüzden diyette herhangi bir revizyon yapanınız oldu mu sormak istedim, olduysa da güzel sonuçlar alıyor musunuz? örneğin akşam labne yerine yoğurt yemek ya da sebze çorbası yerine cacık içmek gibi.. şu an 69 kiloyum, 25-26 gün içinde bir 4-5 kilo verebilirsem süper olurdu. bir de spor yapabiliyor musunuz yoksa çok halsiz oluyor musunuz?
Kac kiloyla basladin cnnAn itibariyle basladim diyete, nolcak bakalim :))
Kac kiloyla basladin cnn