Valla zor bi diyet ama basarirsan vicudunjn tum mikrobuni atarsin:)Gercekten ise yariyormu ya:) snra sinir krzi gecirmeyelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla zor bi diyet ama basarirsan vicudunjn tum mikrobuni atarsin:)Gercekten ise yariyormu ya:) snra sinir krzi gecirmeyelim :)
Inanmiorum cnm suoer vermissin benim kilomdasin ve benim istedim kiloya dismussun nasi basardin bana azcik tuyo ver cnm ya bide tam olarak nasi yaptn anlatir misinTabiki ise yariyor ben 20 gunde 8 kilo verdim 64 ten 56 ya indim.
Bende 56 dim o zamanlar suoerdim.inanilmaz dikkat ediodum kiloma ama suanda 67 yim bnde bi iki yilda aldm her tatile cikisim olaydir benim de gitmek istemem denemedgim hicbir diyet kalmadi diyet yaptikca daha da fazla yedimBenimde ideal kilom 56 şuan 67 oldum bir sene de aldım bu kiloyu.hep disarlardaydim alkol yaninda fasfoot falan ev yemeklerinin tadını unutmuştum yaza girene kadar anlamadım bile ciddi kilo aldığımı taki yazlık kıyafetlerimi giyemeyene kadar. .tatile gitmedim moral bozuklugundsn
Valla onu bnde cok istiorum cok mutsuzum bu kiloylaKesin kararımı verdim.çünkü bu şekilde yediğim hiçbişeyden tat almıyorum yedikten sonra pişmanlık duyuyorum bu şekilde mutsuz yemekler yiyeceğime eski kiloma dönüp yaptığım hataları tekrar yapmadan mutlu mutlu yemek istiyorum.
Ole diyelim yani artik basararalim ben o kadar cok diyet denedim ki o kadar diyetisyene gittim ki hic iri fayda vermedi bnde sonuc hep husran oldiBaşarcaz kesinnnnnn:)
Bunu da en fazla bir gun deneyebildim:)yalniz suan bisey buldum tek ogun beslenme die butda forumda da vardi onu yapmaya basladimPeki şuna ne deniyorsun
Bunu da en fazla bir gun deneyebildim:)yalniz suan bisey buldum tek ogun beslenme die butda forumda da vardi onu yapmaya basladim