• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

bende sıvı dıyetıne basladım...umarım basarılı olurum.daha once gecırdıgım bır depresyon sonucu yemek yıyemıyordum sadece sıvı gıdaları tuketmeye calısıyordum ayakta kalabılmek ıcın.kısa bır sure sonra kendıme geldıgımde hıcbır kıyafetım olmuyordu tam gununu bılmıyorum ama yırmı kusur gunde 10 kılo vermıstım.ıstemeden de olsa sıvı tuketımıyle ne kadar cabuk kılo verıldıgını bılıyorum

Benimde ideal kilom 56 şuan 67 oldum bir sene de aldım bu kiloyu.hep disarlardaydim alkol yaninda fasfoot falan ev yemeklerinin tadını unutmuştum yaza girene kadar anlamadım bile ciddi kilo aldığımı taki yazlık kıyafetlerimi giyemeyene kadar. .tatile gitmedim moral bozuklugundsn

Benimde ideal kilom 56 şuan 67 oldum bir sene de aldım bu kiloyu.hep disarlardaydim alkol yaninda fasfoot falan ev yemeklerinin tadını unutmuştum yaza girene kadar anlamadım bile ciddi kilo aldığımı taki yazlık kıyafetlerimi giyemeyene kadar. .tatile gitmedim moral bozuklugundsn
Bende 56 dim o zamanlar suoerdim.inanilmaz dikkat ediodum kiloma ama suanda 67 yim bnde bi iki yilda aldm her tatile cikisim olaydir benim de gitmek istemem denemedgim hicbir diyet kalmadi diyet yaptikca daha da fazla yedim

Kesin kararımı verdim.çünkü bu şekilde yediğim hiçbişeyden tat almıyorum yedikten sonra pişmanlık duyuyorum bu şekilde mutsuz yemekler yiyeceğime eski kiloma dönüp yaptığım hataları tekrar yapmadan mutlu mutlu yemek istiyorum.

Kesin kararımı verdim.çünkü bu şekilde yediğim hiçbişeyden tat almıyorum yedikten sonra pişmanlık duyuyorum bu şekilde mutsuz yemekler yiyeceğime eski kiloma dönüp yaptığım hataları tekrar yapmadan mutlu mutlu yemek istiyorum.
Valla onu bnde cok istiorum cok mutsuzum bu kiloyla

arkadaslar merhaba, devam eden varmı acaba ? bende yarın baslıycam kısmetse. devam eden varsa yazabılır mı neler kullandı nelerin püresini sıvısını tükketiğini

BEN YAPIYORUM AMA TAM OLARAK BU DEGIL SADECE SIVI AGIRLIKLI BESLENIYORUM..ETKISINI GOSTERMEYE BASLADI

bugüne kadar yüzlerce diyet denedim şuan diyetlerden bıkmış biri olarak serbestim ama yine bişeyler yapmaya karar verirsem bunu deneyeceğim belki de hedefe varan yol budur labirentten çıkış yolu bu seçenektir kim bilir?? 10-15 civarı vermek istiyorum...
korumak için neler yapıyorsunuz peki..
işin önemli kısmı o çünkü..

Back