• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Hahaha aynen yaaa düşün 13. Günüm hala tuvalete çıkıyorum. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için ne varsa atıyor vücuttan. Dışarı felan çikacağında gündüzden içme. Akşam yatmadan önce iç sıkıntı olmasın :)
Tatlım ben :kusmuk:kusmak anlamında demiştim doktoruma sordum reflüm olduğundan yeşilçay bitki çayı 2 günde 1 bardak iç dedi hergün 2 bardak içersem kusuyorum sebebi reflüymüş:olamaz:wc ye rahat çıkıyorsun o doğru:super:

1bardak limonlu su
Kayısı Suyu 1 Bardak
1 fincan yeşil çay

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız lahana çorbası
1 Domates
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
4 dilim karpuz
1 fincan yeşil çay
Türk kahvesi

Akşam:
2 dilim yağsız beyaz peynirle yapılmış bol yeşillikli yağsız tuzsuz salata

3 lt su

Tatlım ben :kusmuk:kusmak anlamında demiştim doktoruma sordum reflüm olduğundan yeşilçay bitki çayı 2 günde 1 bardak iç dedi hergün 2 bardak içersem kusuyorum sebebi reflüymüş:olamaz:wc ye rahat çıkıyorsun o doğru:super:
Yeşil çay zaten mide bulantısı yapıyor tetiklemiş demekki. Sende öyle yap o zaman canim

1bardak limonlu su
Kayısı Suyu 1 Bardak
1 fincan yeşil çay

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız lahana çorbası
1 Domates
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
4 dilim karpuz
1 fincan yeşil çay
Türk kahvesi

Akşam:
2 dilim yağsız beyaz peynirle yapılmış bol yeşillikli yağsız tuzsuz salata

sabah tartıldın mı canim

Kızlar koca gün sadece yeşil çay ve küçük sisede süt içtim. Biraz daha arttırmam gerekirken iyice kısıyorum ve üstelik çok hareketliyim gün içinde. Bu kilolar gerçekten benim psikolojimi bozdu hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Bir de Antalya gibi bir yerde yaşıyorum her yerde manken gibi kızlar var kusursuz fizikler offf offf çok acele ediyorum :(

benimde 4 ağustos ta düğün var eşimin abisinin o zamana kadar kilo vermem lazim
siz kaç kilo verdiniz

benimde 4 ağustos ta düğün var eşimin abisinin o zamana kadar kilo vermem lazim
siz kaç kilo verdiniz
Ben 19 gündür diyetteyim bunun 13 gününü sıvı diyeti oluşturuyor 9 kilo verdim 1 ayı tamamladiktan sonra yine tartılacağım

Kızlar koca gün sadece yeşil çay ve küçük sisede süt içtim. Biraz daha arttırmam gerekirken iyice kısıyorum ve üstelik çok hareketliyim gün içinde. Bu kilolar gerçekten benim psikolojimi bozdu hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Bir de Antalya gibi bir yerde yaşıyorum her yerde manken gibi kızlar var kusursuz fizikler offf offf çok acele ediyorum :KK43:
Tatlım çok kısıyorsun hasta olursun allah korusun zaten sıvı tükettiğin sürece grda olsa hergün gidiyor yapma kendine bu kötülüğü hem sarkman olur ben diyete ilk başladığım hafta hızlı verdim dalgalanma oldu göbeğimde acayip şekilde sonra yavaş yavaş verdikçe yürüyüşümede devam ettim güzelleşti göbek bölgem bacaklarım zayıf ama çirkin vucütlu olursun bu kadar eziyet etme kendine:KK66:

Tatlım çok kısıyorsun hasta olursun allah korusun zaten sıvı tükettiğin sürece grda olsa hergün gidiyor yapma kendine bu kötülüğü hem sarkman olur ben diyete ilk başladığım hafta hızlı verdim dalgalanma oldu göbeğimde acayip şekilde sonra yavaş yavaş verdikçe yürüyüşümede devam ettim güzelleşti göbek bölgem bacaklarım zayıf ama çirkin vucütlu olursun bu kadar eziyet etme kendine:KK66:
Haklısın canım. Zaten kısıtlı bir diyet yapıyoruz ben onu da kısıyorum bugünden sonra daha sağlıklı bir program uygulayacağım

Tatilde 2 kilo aldım. Tatil dönüşü malum haftaya geçiş yaptım. Bu 2 kilo yağ değil, biliyorum. Her zaman gelir gider. Malum dönemde tatlıdan.. Vs uzak durulursa kilo kaybı daha rahat olur diye bir bilgi öğrendim.
Dün Ağırlıklı olarak sıvı beslendim, bügün de devam ediyorum.
Dünden bugüne 800gr şişlik gitmiş :halay:
500gr kaldı gitmesi gereken, daha sonra gidecekler yağ olacak artık inşallah.
Maden suyu ile ayran yaptım, içiyorum. Takviye bir ürün de kullanıyorum. İnşallah başaracağım.

bugün tartildim 79.3 olmuşum
sabah sadece muzlu süt içtim onun dışında birşey yiyemedim
Ülkemizin durumu malum insanın boğazından bir şey geçmiyor. Allah yardımcımız olsun

zor
çok halsiz kaldim bugün canım birsey istemiyor ama
öğle iki bardak ayran iki kayısı
akşam corba Kıvırcık yedim
suan aç değilim ama dayanmak zor oluyor bazen
sizin Nasıl gidiyor

Back