Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben kusmak anlamında demiştim doktoruma sordum reflüm olduğundan yeşilçay bitki çayı 2 günde 1 bardak iç dedi hergün 2 bardak içersem kusuyorum sebebi reflüymüşwc ye rahat çıkıyorsun o doğruHahaha aynen yaaa düşün 13. Günüm hala tuvalete çıkıyorum. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için ne varsa atıyor vücuttan. Dışarı felan çikacağında gündüzden içme. Akşam yatmadan önce iç sıkıntı olmasın :)
Yeşil çay zaten mide bulantısı yapıyor tetiklemiş demekki. Sende öyle yap o zaman canimTatlım ben kusmak anlamında demiştim doktoruma sordum reflüm olduğundan yeşilçay bitki çayı 2 günde 1 bardak iç dedi hergün 2 bardak içersem kusuyorum sebebi reflüymüşwc ye rahat çıkıyorsun o doğru
Bende 1 ay yapmayı düşünüyorum 13.günüm bir şey olacağını sanmıyorum. Önemli olan proteini karbonhidratı ve vitaminleri vücuda sokmak.Tatlim bu diyeti tam 1 ay uygulasam sakincasi olurmu
1bardak limonlu su
Kayısı Suyu 1 Bardak
1 fincan yeşil çay
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız lahana çorbası
1 Domates
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
4 dilim karpuz
1 fincan yeşil çay
Türk kahvesi
Akşam:
2 dilim yağsız beyaz peynirle yapılmış bol yeşillikli yağsız tuzsuz salata
sabah tartıldın mı canim
Ben 19 gündür diyetteyim bunun 13 gününü sıvı diyeti oluşturuyor 9 kilo verdim 1 ayı tamamladiktan sonra yine tartılacağımbenimde 4 ağustos ta düğün var eşimin abisinin o zamana kadar kilo vermem lazim
siz kaç kilo verdiniz
Bazen püremsi Seyler yiyorum bebek maması sütlü omlet vs gbiguzel kilo vermissiniz
gün boyu sadece sıvı gıdalar mı tüketiyorsunuz
Tatlım çok kısıyorsun hasta olursun allah korusun zaten sıvı tükettiğin sürece grda olsa hergün gidiyor yapma kendine bu kötülüğü hem sarkman olur ben diyete ilk başladığım hafta hızlı verdim dalgalanma oldu göbeğimde acayip şekilde sonra yavaş yavaş verdikçe yürüyüşümede devam ettim güzelleşti göbek bölgem bacaklarım zayıf ama çirkin vucütlu olursun bu kadar eziyet etme kendineKızlar koca gün sadece yeşil çay ve küçük sisede süt içtim. Biraz daha arttırmam gerekirken iyice kısıyorum ve üstelik çok hareketliyim gün içinde. Bu kilolar gerçekten benim psikolojimi bozdu hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Bir de Antalya gibi bir yerde yaşıyorum her yerde manken gibi kızlar var kusursuz fizikler offf offf çok acele ediyorum
Haklısın canım. Zaten kısıtlı bir diyet yapıyoruz ben onu da kısıyorum bugünden sonra daha sağlıklı bir program uygulayacağımTatlım çok kısıyorsun hasta olursun allah korusun zaten sıvı tükettiğin sürece grda olsa hergün gidiyor yapma kendine bu kötülüğü hem sarkman olur ben diyete ilk başladığım hafta hızlı verdim dalgalanma oldu göbeğimde acayip şekilde sonra yavaş yavaş verdikçe yürüyüşümede devam ettim güzelleşti göbek bölgem bacaklarım zayıf ama çirkin vucütlu olursun bu kadar eziyet etme kendine
Aynen canım herkesin canı çok sıkkın ne olacak bilmiyoruzbugün tartildim 79.3 olmuşum
sabah sadece muzlu süt içtim onun dışında birşey yiyemedim
Ülkemizin durumu malum insanın boğazından bir şey geçmiyor. Allah yardımcımız olsun