- 26 Nisan 2015
- 91
- 35
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sevindim başarılarının devamını diliyorumKızlar benım suan tam 7.gunum 108den 101.8e dustum hıc ac kalmamakla beraber acıkmıyorsunuz saglımdada bı sıkıntı olmadı zor gıbı gorunsede sızı zorlamıycak bı dıyet tavsıyem hafta 1 ogun odul verın kendınıze hem vucut bı sasırsın sonra aynen dvm sureklı yazıcagım yakında resımlerı atmaya baslıycam
Nasıl bir diyet uyguladınız acaba paylaşır mısınız?merhabalar uzun zamandir takip ediyorum siteyi ilk defa yazma geregi duydum.bu diyet tekrar kendime guvenimi getirdi arkadaslar. konuyu acan arkadaşa icimden hep teşekkür ediyordum yazarak da soylemek istedim.88 den 71 e düştüm yaklaşık 3 ayda.tam listeye uymasamda buna benzer bir diyetle verdim geri de almıyorum cok şükür. hatta son bir aydir evde ne pisirdiysem yiyorum.hafta sonu istedigimi yiyirum hafta ici diyete devam hedef 65 inşallah.
Canim nasıl gidiyo diyet tartildinmi kaç kiloya inmissinBende amelıyattan korktugum ıcın dusun dum ve arastırdım amelıyat olanlar zaten hep sıvı gıda alıyor demekkı bı sıkıntı olmaz dıyerekten basladım