• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bnede başlıyacağım. Devam eden var mı kesin başlıyacağım artık. Mükemmel diyet. Artık bıktım fazlalıklardan. Kçamaksız diyeti uygulayacağım. Zaten bol bol şeker ihtiyacını karşılıyor

İyi akşamlar canım ben devam ediyorum hala bugün 11 gün oldu başla canım zor gorunsede değil hiç zorlanmıyorum

Canım ben 75.4 kg ile başladım suan 71.3 kiloyum vede regl oldum Daha asagilardayim büyük ihtimal :halay:
Canım bende 92 kilo ile başladım ama karatay ile başladım 75 kg karatay la düştüm Sonra kilo da azalış olmadığı için bu diyete basladim

Kızlar benım suan tam 7.gunum 108den 101.8e dustum hıc ac kalmamakla beraber acıkmıyorsunuz saglımdada bı sıkıntı olmadı zor gıbı gorunsede sızı zorlamıycak bı dıyet tavsıyem hafta 1 ogun odul verın kendınıze hem vucut bı sasırsın ;) sonra aynen dvm sureklı yazıcagım yakında resımlerı atmaya baslıycam

Kızlar benım suan tam 7.gunum 108den 101.8e dustum hıc ac kalmamakla beraber acıkmıyorsunuz saglımdada bı sıkıntı olmadı zor gıbı gorunsede sızı zorlamıycak bı dıyet tavsıyem hafta 1 ogun odul verın kendınıze hem vucut bı sasırsın :KK66: sonra aynen dvm sureklı yazıcagım yakında resımlerı atmaya baslıycam
canım çok sevindim başarılarının devamını diliyorum :halay:

Hazir portakal suyumi iciyorsunuz? Meyve sularoda kilo aldiriyor diye biliyorum ama bilemedim. Limonatada hazir
herhalde?

ayran ve hazır corbam dısında ☺️ hazır bı sey yok portakal sıkıyorum. Evde sıkıyorum dısardada ıcsem taze portakal ıcıyorum ısyerım mısayt elma suyu ve katı portakal sıkacagınız varsa her meyveyı tuketebılırsınuz sadece corbam hazır knorun sebze corbası tuzu ondan alıyorum
Zaten ınanın acıkmıyorsunuz
Bazen yogurtun ıcıne salatalık ve meyve dograyıp yoyorum

ben böyle diyetlere hiç inanmıyorum 1 ayda 20kg verdirse bile ertesi ay 30 kilo aldırır tehlikeli bir durum

merhabalar uzun zamandir takip ediyorum siteyi ilk defa yazma geregi duydum.bu diyet tekrar kendime guvenimi getirdi arkadaslar. konuyu acan arkadaşa icimden hep teşekkür ediyordum yazarak da soylemek istedim.88 den 71 e düştüm yaklaşık 3 ayda.tam listeye uymasamda buna benzer bir diyetle verdim geri de almıyorum cok şükür. hatta son bir aydir evde ne pisirdiysem yiyorum.hafta sonu istedigimi yiyirum hafta ici diyete devam hedef 65 inşallah.

merhabalar uzun zamandir takip ediyorum siteyi ilk defa yazma geregi duydum.bu diyet tekrar kendime guvenimi getirdi arkadaslar. konuyu acan arkadaşa icimden hep teşekkür ediyordum yazarak da soylemek istedim.88 den 71 e düştüm yaklaşık 3 ayda.tam listeye uymasamda buna benzer bir diyetle verdim geri de almıyorum cok şükür. hatta son bir aydir evde ne pisirdiysem yiyorum.hafta sonu istedigimi yiyirum hafta ici diyete devam hedef 65 inşallah.
Nasıl bir diyet uyguladınız acaba paylaşır mısınız?

Merhaba,
İnsan susuz kaldığında vücut mideye, mide de beyine otomatikman açlık sinyali veriyormuş.Ben tüpmide ameliyatı oldum.ilk ay sadece sıvı ile beslendim(bol su,el sıkması meyve suyu,ayran,süt) ki genelde benim durumumda olan her insan aynı şekilde besleniyor.Vucudun sıvı eksikliği tamamlandığında tokluk hissi geliyor. ikinci ayın ikk 15 gunu duru corba ikinci 15 gunu ise taneli corba ile beslendim. Allah'a şükür ki sağlığımda hiç bir şekilde bir problem olmadı.ilk sayfaları okuduğumda hiç bir doktor bunu onaylamaz denmiş.Onaylamasa ameliyat olan bizlerin doktorları böyle bir beslenme şekli vermezdi bize ki midemizin en hassas olduğu dönemde.bilmem biliyor musunuz ama ameliyat olan bizlerin beslenme şekli aniden değiştiği için mutlaka bir halsizlik oluyor.Ama sıvılardan aldığımız mineral vitamin ve proteinler ile bunu çabuk atlatıyoruz.Burda verilen sıvı diyetinin daha ağırını ben yaptım.1.5 ay boyunca hatta ağzıma katı hiç bir şeyi hiç bir şekilde vurmadım.Bir zarar olacak olsaydı sizlere değil ilk başta bize zarar gelirdi.Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır.İyi günler dilerim :)

Bende amelıyattan korktugum ıcın dusun dum ve arastırdım amelıyat olanlar zaten hep sıvı gıda alıyor demekkı bı sıkıntı olmaz dıyerekten basladım ;)

cevap gec oldu kusura bakmayın ;) ilk 10 gun bu liste ye tam uydum konuyu acan arkadaş ilk sayfada listeyi vermis benim ekleyecegim tek sey aksam 6 dan sonra hic bir sey yemedim sadece su ve yesil cay.sonralari kahvaltida hergun haslanmis yumurta bol maydonoz domates salatalik ekledim listeye.ayrica corbami hep evde yaptim öğlen sebze corbasi yanin da 2 bardak ayran tuzsuz.aksamlari corba veya izgara et yaninda bir kase yogurda bir yemek kasigi yulaf kepegi koyup yiyorum.6 dan sonra sadece yesil çay ve su.

buarada unutmadan sabahlari ılık limonli su ve maydonoz küru yaptim.Bir arkadasimin önerisi ile gün boyu içinde cubuk tarçın olan su iciyorum.5-6 tarcini aksamdan 1,5 lt suya atin sabaha kadar renk verir hafifce.gun boyu bu suyu iciyorum yesil cay ve normal suda içiyorum.hormonal bir bozukluk yoksa bu sekilde herkes kilo verebilir arkadaslar.ben verdiysem inanin herkes verir :KK66:

Ben 1hafta sebze ve meyve suyu içerek ve aralarda meyve yiyerek 5kg verdim.amacim rawfood yani cig beslenme.pazi,maydanoz,ispanak,yesil elma,kara lahana,domates,salatalık bütün bunların suyunu sıkarak ictim.enerjim gercek anlamda tavan yaptı.uzun donem olmasa da en fazla 30 gün detoks olarak yapılabilir.

ama sağlıklı değil ki 20 kilo aniden vermek çok tehlikeli düşünün bir ay uydunuz bu diyete ve sonra ne yapacaksınız ömür boyumu sıvı tüketeceksiniz hadi onuda geçtim bir ay sonunda yediğiniz her lokma size kilo olarak dönecektir ve hızlı bir şekilde aynı kiloya geleceksiniz bence denemeyin zayıflamak güzel ama yavaş yavaş dünyadaki tüm diyetisyen lere danışın aynı fikirde olacaklardır.

Kesinlikle deneyeceğim ben de bu kış çok kilo aldım inşallah senin gibi faydasını görürüm :KK49:

Back