- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp mide ameliyatı olanlar da ilk aşamada 1 ay sadece sıvı tüketiyorlar ve ciddi kilo kaybediyorlar ölen olmadı daha. 10 ya da 20 verelim de kurtulalım boşverbeyaz'ın reklamı gibi olmuş 2o kg ı cidden verebilecek var mı merak ettim .
çok zararlı böyle şeyler
orası öyle tabi ama bi devamlılığı olmayacak geri kolay alınır.Tüp mide ameliyatı olanlar da ilk aşamada 1 ay sadece sıvı tüketiyorlar ve ciddi kilo kaybediyorlar ölen olmadı daha. 10 ya da 20 verelim de kurtulalım boşver
Ben varım 9 gündür sıvı diyeti yapıyorum beraber devam edebilirizBen de bu diyete basliyorum arkadas var mi bana
Aa gercekten mi cok sevinirim kac kilo verdiniz bi de neler iciyorsunuz gun icindeBen varım 9 gündür sıvı diyeti yapıyorum beraber devam edebiliriz
Evet vermeye gelince öyle yada böyle veriliyor arkadaşım ama nerden verdiğinde önemli yağ mi kas mi kaybediyoruz mesela bu bence çok önemli vereceğiniz kilo azsa belki sarkma çok olmayabilir ama kasları kaybedip sarkmak çok kötü bilemedim ben böyle bir diyet yapmayı düşünmedim hiç bir arkadas önerdi konuya bakıyordum ama celiskiliyim şu anValla ben yavaş sağlıklı bir şekilde de zayıfladım ve diyet bittikten sonra eski beslenmeme döndüm kiloyu aldım hemen. Bence önemli olan nasıl verdiğin değil,nasıl koruduğun.
Ben 6 gün normal diyet yaptım son 9 gündür de sıvı diyeti yapıyorum 15 gün oldu her gören aşırı zayiflamissin diyor garanti 10 kilo gitmiştir ama tartılmadığım için net ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum. Gün içinde sürekli limonlu şu yeşil çay ayran süt kefir böyle şeyler tüketiyorum bugün kendime ayran çorbası yaptım onu soğuk soğuk onu içiyorum. 1 yaş sonrası gelişim sütleri var vitamin kaynaklı onlardan alıyorum içiyorum.Siz sıvı diyetinin ne kadar süre yapmayı düsünüyorsunuzAa gercekten mi cok sevinirim kac kilo verdiniz bi de neler iciyorsunuz gun icinde
Yeteri kadar egzersiz yapılmaz ve protein tüketilmezse her diyette kas erimesi olur bence.. bol protein bol su ve egzersiz kas erimesinin önüne geçiyor.Evet vermeye gelince öyle yada böyle veriliyor arkadaşım ama nerden verdiğinde önemli yağ mi kas mi kaybediyoruz mesela bu bence çok önemli vereceğiniz kilo azsa belki sarkma çok olmayabilir ama kasları kaybedip sarkmak çok kötü bilemedim ben böyle bir diyet yapmayı düşünmedim hiç bir arkadas önerdi konuya bakıyordum ama celiskiliyim şu an
Yoğurdu sütle karıştırıyorum biraz su katıyor içine salatalık rendeliyorum kuru nane bolcana pulbiber karabiber katıyor o şekilde tüketiyorum 15 günde 6 kilo ne ya 10 kilo gider. Gerçekten sadece sıvı tüketerek Zayıflamak çok hızlı sonuç veriyorCanim ben 15 gun dusunuyorum memlekete gidicez ve cok hizli kilo aldim en azindan 6 kilo gitmesi sart 15 gunde ayran corbasi nedir baska corba iciyor musunuz
Ayyyy gercekten mi diyosun keske keske yaa peki baska sebze corbasi iciyomusun ya da baska bir sey tam anlayamadim diyeti cok da yapmak istiyorumYoğurdu sütle karıştırıyorum biraz su katıyor içine salatalık rendeliyorum kuru nane bolcana pulbiber karabiber katıyor o şekilde tüketiyorum 15 günde 6 kilo ne ya 10 kilo gider. Gerçekten sadece sıvı tüketerek Zayıflamak çok hızlı sonuç veriyor
Cok cok cok saolasin yarin basliyayim yanimda olursun degil mi bu surecteSana kalmış bir şey içinde tuz ve yağ olmasın da istediğin gbi çorba içecek icebilirsin. Ben ağırlıklı olarak süt yoğurt kefil vs gbi protein sıvıları tüketiyorum ayran çorbası da yine protein yarından sonra domates ve kırmızı mercimek çorbası içmeye başlayacağım. Bence sende hiç vakit kaybetme hiç zor değil alisiyorsun
Yaparim yapmam mi hic cok saolasinTabiki de. Takipteyim :) gün içinde bildirim yaparsın