Merhaba arkadaşlar bu başlığı internette gördüm ve sırf bu başlığa katılabilmek için az önce üye oldum. Konuyu hortlatmış olabilirim eski bir konuymuş. 136 sayfa var hepsine bakamadım ama genel olarak kaç kilo verdiğinizi merak da etmiyor değilim, söylerseniz sevinirim. Ayrıca perşembe günü evime dönüyorum, cuma günü ben de başlıyorum bu diyete. Ben spor da yapıyorum, her gün salondayım neredeyse, voleybol antrenmanlarımı bırakmıştım onlara da yeniden başlayacağım. Bunu söylememin sebebi şu: Gün içerisinde çok enerji harcıyorum, diyetin bir yan etkisi olursa en şiddetli ben yaşarım yani. Gördüğüm eksileri artıları hepsini yazacağım buraya. Bana bir fenalık gelmezse size de gelmez, gelirse de söylerim
her gün bu kadar enerji harcıyorsun madem burada ne işin var derseniz, verilmeyince verilmiyor arkadaşlar. Çok yemememe ve spor yapmama rağmen istediğim kiloya gelemedim, yakınlarım kas yapmışsındır artık ondandır dedi ama yine de ben istediğim kiloya gelmeden rahat etmeyeceğim. Yıl içerisinde derslerim sebebiyle diyet yapamıyorum, kafam çalışmıyor. Yaz gelmişken başlayayım. Bu arada buradaki diyetin tamamen aynısını uygulamam asla, kas kaybetmeye niyetim yok. Tamam ölmemek için ayrandaki protein yeterli olabilir ama benim ekstra olarak yaptığım kaslar var, onları kaybetmeyecek şekilde bu diyeti şekillendirip yapacağım. İşe yararsa kendi yaptığım versiyonunu da yazarım. Uzattım sanırım kusra bakmayın artık