• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bugun ilk gunum sivi diyetimde sutlu kahve ile acilis yapiyorum
Hayırlı olsun canım. Bende güne kahveye başlıyorum hep. 1 saat sonra kadar biraz yürüyüş yapıp spor parkına gideceğim dönüşte %100 elma suyu alacağım onu suyla karıştırıp içeceğim :) bu arada başlamadan önce tartıldın mı

Evet tartildim 111 :KK61::KK61: omrumde gormedim bu kiloyu hic en son kv ve annemgil 103 kiloda gorduler ve cok kilo almissin demislerdi 15 gunum var sadece en azindan gene ayni gorsunler :KK42:

Kpssnin yuzunden otur otur hep sistim yaa bi de ustune berbat gecti bi ise de yaramadi ben fazladan yersem uyar beni olur mu tam kavrayana kadar bu diyeti 8 kilo gitmesi lazim yesil cay iciyosun dimi sen

Bende bu yıl Üniv sınavına hazırlanacağım derken aşırı kilo aldım ama hiç tartılmadım. Evet günde 4-5 bardak yeşil çay iciyorum içine biraz karabiber serpistiriyorum. Bir dikişte içiyorum tadı kötü ama napacaksin gerçekten çok etkili direk göbek yağlarını yakiyormus yeşil cay. İcebildigin kadar ic

Bak şu 15 gün protein ağırlıklı sıvı tüketirsen ve yuruyus yaparsan emin ol 100 kilo olarak bile gidebilirsin

arkadaşlar bu diyetin sonucu kalıcı mı peki? iki gün sonra katı yemeye başlayınca hepsi geri alınmaz mı? ben de yapmayı düşünüyorum ama sonradan daha fazlasıyla geri almayalım.

arkadaşlar bu diyetin sonucu kalıcı mı peki? iki gün sonra katı yemeye başlayınca hepsi geri alınmaz mı? ben de yapmayı düşünüyorum ama sonradan daha fazlasıyla geri almayalım.
Şekerim zaten direk katı yemeye baslamayacağız. Aynı tüp mide diyeti gibi sıvı evresi bittiğinde yiyecekleri püre haline getirip 1 hafta o şekilde devam edeceğiz sonra katı besinlere geçeceğiz yine çok çiğnemek ve yavaş yemek gerekiyor. Hedef kilona ulaştıktan sonra sporu suyu bırakıp geç saatlere kadar yemek yersen hangi diyet olursa olsun kilo alırsın. Önemli olan hemen saldırmamak yiyecekleri bol bol çiğnemek yavaş yemek. Vücuda doygynluk hissi 15-20 dakka arasında ulaşıyormuş. Yani sofrada olabildiğince oyalan :)

Merhaba benimde 1 ay sonra düğünüm var yapmak istiyorum ama zor olduğu için ve kesin sonuç verip vermediğinden emin olamadığım için karar veremiyorum siz yapıyor musunuz acaba sonuç nedir?
Yapiyorum cnm hayirli olsun simdiden ama ben az da olsa meyve yedim msl bi de tavuk gibi az da olsa yiyecem protein agirlikli olursa almasi zor olur diyorlar genelde

Kızlar benim 10. Günüm tartilmadim ama her gören şok oluyo bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar zayıfladın diyorlar gerçekten de 42 pantolon giyemiyorum çok bol geliyor 40 oldum

Ve ilk zamanlardaki halsizlik gitti kendimi çok enerjik ve sağlıklı hissediyorum

Merhaba arkadaşlar bu başlığı internette gördüm ve sırf bu başlığa katılabilmek için az önce üye oldum. Konuyu hortlatmış olabilirim eski bir konuymuş. 136 sayfa var hepsine bakamadım ama genel olarak kaç kilo verdiğinizi merak da etmiyor değilim, söylerseniz sevinirim. Ayrıca perşembe günü evime dönüyorum, cuma günü ben de başlıyorum bu diyete. Ben spor da yapıyorum, her gün salondayım neredeyse, voleybol antrenmanlarımı bırakmıştım onlara da yeniden başlayacağım. Bunu söylememin sebebi şu: Gün içerisinde çok enerji harcıyorum, diyetin bir yan etkisi olursa en şiddetli ben yaşarım yani. Gördüğüm eksileri artıları hepsini yazacağım buraya. Bana bir fenalık gelmezse size de gelmez, gelirse de söylerim :rapci: her gün bu kadar enerji harcıyorsun madem burada ne işin var derseniz, verilmeyince verilmiyor arkadaşlar. Çok yemememe ve spor yapmama rağmen istediğim kiloya gelemedim, yakınlarım kas yapmışsındır artık ondandır dedi ama yine de ben istediğim kiloya gelmeden rahat etmeyeceğim. Yıl içerisinde derslerim sebebiyle diyet yapamıyorum, kafam çalışmıyor. Yaz gelmişken başlayayım. Bu arada buradaki diyetin tamamen aynısını uygulamam asla, kas kaybetmeye niyetim yok. Tamam ölmemek için ayrandaki protein yeterli olabilir ama benim ekstra olarak yaptığım kaslar var, onları kaybetmeyecek şekilde bu diyeti şekillendirip yapacağım. İşe yararsa kendi yaptığım versiyonunu da yazarım. Uzattım sanırım kusra bakmayın artık

Merhaba arkadaşlar bu başlığı internette gördüm ve sırf bu başlığa katılabilmek için az önce üye oldum. Konuyu hortlatmış olabilirim eski bir konuymuş. 136 sayfa var hepsine bakamadım ama genel olarak kaç kilo verdiğinizi merak da etmiyor değilim, söylerseniz sevinirim. Ayrıca perşembe günü evime dönüyorum, cuma günü ben de başlıyorum bu diyete. Ben spor da yapıyorum, her gün salondayım neredeyse, voleybol antrenmanlarımı bırakmıştım onlara da yeniden başlayacağım. Bunu söylememin sebebi şu: Gün içerisinde çok enerji harcıyorum, diyetin bir yan etkisi olursa en şiddetli ben yaşarım yani. Gördüğüm eksileri artıları hepsini yazacağım buraya. Bana bir fenalık gelmezse size de gelmez, gelirse de söylerim :rapci: her gün bu kadar enerji harcıyorsun madem burada ne işin var derseniz, verilmeyince verilmiyor arkadaşlar. Çok yemememe ve spor yapmama rağmen istediğim kiloya gelemedim, yakınlarım kas yapmışsındır artık ondandır dedi ama yine de ben istediğim kiloya gelmeden rahat etmeyeceğim. Yıl içerisinde derslerim sebebiyle diyet yapamıyorum, kafam çalışmıyor. Yaz gelmişken başlayayım. Bu arada buradaki diyetin tamamen aynısını uygulamam asla, kas kaybetmeye niyetim yok. Tamam ölmemek için ayrandaki protein yeterli olabilir ama benim ekstra olarak yaptığım kaslar var, onları kaybetmeyecek şekilde bu diyeti şekillendirip yapacağım. İşe yararsa kendi yaptığım versiyonunu da yazarım. Uzattım sanırım kusra bakmayın artık
Sende sırf sıvıdan oluşan bir diyet programı uygulamazsın sabahları katı olarak meyve sebze haşlanmış yumurta peynir gbi gıdalar tuketirsin öğlen vakitlerinde kuru yemiş sonrası ise hep sıvı çok aktifsen bu diyet hızlı şekilde sonuç verir. Zaten sporla ilgileniyorsan o kas kolay kolay gitmez

Back