• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

günaydın kızlarr.ben de 75.4 çıktım -600.ama zaten benim 74 falan olmam lazım.suyu atıyorum işte yavaş yavaş.
dünkü yemeklerim sabah su sadece,öğlen mercimek çorbası,akşam sebze yemeği kıymalı.
bugün çorbamı yapıyorum şimdi.inşallah hızlı hızlı veririz.

hulyacaa hulyacaa Merhaba,ne yaptın,tartıldın mı hiç ya da benim için tartılır mısın sabah uyandığında,ben veremiyorum kiloyu yaa,sende durum nasıl?

Merhabalar:KK3: Mesajını kahvaltıdan sonra gördüm artık yarın senin için tartılayım ben. ama bir haftada 2 kilo gitmiş görünüyordu en son. iyi uyguladığım halde pek verim alamadım gibi. vücut korumaya mı geçiyor ne :KK17:

2.gün -700 gr.
Tek kaçamağım bir dilim peynir oldu...
Bi de regl dönemindeyim..
Hergün 700 gitse ne güzel olur :)

günaydınlarrrrr:KK52: süper gidiyorsun. aslında regl döneminde tartılma kilo fazla falan çıkar moralin bozulmasın. ben o dönemde tartının yakınından geçmem :KK48:

Diyetimin 8. gününden günaydınlar herkeseeeee:KK68:
1 bardak limonlu su
1 bardak portokal suyu
1 ceviz yedim.

Diyeti aslında biraz kendime uydurdum...sabah nescafe içmeye alışkınım yıllardır..ve malesef şekerli...ama türk kahvesi ve çayı şekersiz içerim...
Bide dün çorbayı yağlı tuzlu normal pişirdim...yoksa çabuk sıkılır bırakırım :( eğer duraklama olursa o zaman mecbur kesicem şekeri tuzu yağı..
Dün yeşil çay ve beşibiryerde çayı aldım...
Yaz gelmeden son 1 ayımız var kızlar...inşallah veririz kızlar...hadi kışın saklanıyor kilolar ama yazın olmuyor her yer bıngıl bıngıl :)
Arkadaşla yapmak güç veriyor bana..teşekkür ederim size :KK68:

Diyeti aslında biraz kendime uydurdum...sabah nescafe içmeye alışkınım yıllardır..ve malesef şekerli...ama türk kahvesi ve çayı şekersiz içerim...
Bide dün çorbayı yağlı tuzlu normal pişirdim...yoksa çabuk sıkılır bırakırım :KK43: eğer duraklama olursa o zaman mecbur kesicem şekeri tuzu yağı..
Dün yeşil çay ve beşibiryerde çayı aldım...
Yaz gelmeden son 1 ayımız var kızlar...inşallah veririz kızlar...hadi kışın saklanıyor kilolar ama yazın olmuyor her yer bıngıl bıngıl :)
Arkadaşla yapmak güç veriyor bana..teşekkür ederim size :KK68:

ne demek rica ederizz:KK52:Ben de sen gibi yapıyorum. annem ne çorbası yaparsa onu içiyorum ben de:kk77:.yazın yapsam kendim yapardım ama şimdi yapacak vaktim yok. baya yavaş gideceğe benziyor kilolar benim. ama olsun şimdilik bir sıkıntım yok ama yapan kişi sayısı giderek yine azalıyor :KK17:
belli bir süre yapacağım sonra zati dukanın tozlu ürününü almıştım onu yapacağım. bu sıvı diyeti sadece benim için ön hazırlık kiloların gitmesinde :KK59:

ne demek rica ederizz:KK52:Ben de sen gibi yapıyorum. annem ne çorbası yaparsa onu içiyorum ben de:kk77:.yazın yapsam kendim yapardım ama şimdi yapacak vaktim yok. baya yavaş gideceğe benziyor kilolar benim. ama olsun şimdilik bir sıkıntım yok ama yapan kişi sayısı giderek yine azalıyor :KK17:
belli bir süre yapacağım sonra zati dukanın tozlu ürününü almıştım onu yapacağım. bu sıvı diyeti sadece benim için ön hazırlık kiloların gitmesinde :KK59:
Aynen ben de çok uzun yapamam biliyorum... 1 hafta dedik eşimle...beraber yapıyoruz...eğer güzel sonuç alırsak ve dayanabilirsek devam edicez bi süre daha...biz de öncesinde dukan yapıyorduk...aslında güzel veriliyor ama çevre etkisiyle bıraktık...bişey olmaz bunu da ye diyenlerden bıktım yaa

Aynen ben de çok uzun yapamam biliyorum... 1 hafta dedik eşimle...beraber yapıyoruz...eğer güzel sonuç alırsak ve dayanabilirsek devam edicez bi süre daha...biz de öncesinde dukan yapıyorduk...aslında güzel veriliyor ama çevre etkisiyle bıraktık...bişey olmaz bunu da ye diyenlerden bıktım yaa

evet herkes bir laf söylüyor ama zayıflayınca da aa ne güzel olmuşsun diyorlar:KK34:. ben en fazla 83e çıktım 71ye kadar dukanla verdim hiçte geri almadım:KK59:. şu an 68.1 çıktım tartıda ama 3 senedir de 71den yukarı çıkmıyorum hiç:KK73:. ben dukanın bende baya faydasını gördüm. bakalım tozunuda aldım deneyeceğim bir ay boyunca. pes etmem de ben öyle kolay kolay. 60 falan olayım yeter bana. boyum da zati 1.69. tam iyi olacak gibi. gibi diyorum hayali bile canlanmıyor gözümde:KK23:. hayatım boyunca hep balık etli biriydim. o yüzden ütopik geliyor bana. evde tek başına yapıyorum sen hiç olmazsa eşinle yapıyorsun daha güzel bence. yaza kadar da az da olsa zayıflasak süper olur:KK71:

Arkadaslsr akşam ne yemek gerek

Mümkünse yoğurt olmasın midem bulanıyor :)

Bu akşam midem bulandigi için yemedim. Yani bugun

2 bardak portakal suyu
1 ceviz
Sebzeli mercimek çorbası
2 bardak limonlu su
1 bardak süt içtim

Akşam için ne yemek lazım

kızlar selam yine
bugünkü özetim şöyle
sabah-greyfurt suyu 5 fındık
ara-süt 3 fındık 1
öğlen-kabak ve kereviz çorbası /ilk defa denedim valla fena olmadı
ara-greyfurt,çay,kahve yanında bisküvi 2 adet
akşam-yine çorbam,yeşilçay
ara-türk kahvesi

bugün daha iyiyim ama şişlik devam bakalım yarın ne çıkacak tartıda.güzel oldu böyle birbirimize moral verelim :KK19:

evet herkes bir laf söylüyor ama zayıflayınca da aa ne güzel olmuşsun diyorlar:KK34:. ben en fazla 83e çıktım 71ye kadar dukanla verdim hiçte geri almadım:KK59:. şu an 68.1 çıktım tartıda ama 3 senedir de 71den yukarı çıkmıyorum hiç:KK73:. ben dukanın bende baya faydasını gördüm. bakalım tozunuda aldım deneyeceğim bir ay boyunca. pes etmem de ben öyle kolay kolay. 60 falan olayım yeter bana. boyum da zati 1.69. tam iyi olacak gibi. gibi diyorum hayali bile canlanmıyor gözümde:KK23:. hayatım boyunca hep balık etli biriydim. o yüzden ütopik geliyor bana. evde tek başına yapıyorum sen hiç olmazsa eşinle yapıyorsun daha güzel bence. yaza kadar da az da olsa zayıflasak süper olur:KK71:

ya dukanı çok okudum ama cesaret edemedim hiç.ben de 168 boy ,en çok 65.5 inebildim.sonra yine aldım.şimdi 75.5 :mad:

N nenanana ben yaptım gayet güzel geçmişti. sevmiştim ben. öyle aç falan da kalmadım o zamanlar. ama tabi aynı tarz şeylerden sıkılmıyorsan yapılacak bir şey :cool:

Ben de en çok 73 ü gördüm sigarayı bırakınca...boyum 170....60 a razıyım ama 59 un da havası başka yaaa :confused:
Bugün çok iyi geçti..hiç acıkmadım çorba bile içmedim...hep su kahve ayran süt...
Ama yarın eşimin doğum günü...sanırım biraz kaçamak olacak pastada...süpriz yapıcam ona:KK68:

Ben de en çok 73 ü gördüm sigarayı bırakınca...boyum 170....60 a razıyım ama 59 un da havası başka yaaa :confused:
Bugün çok iyi geçti..hiç acıkmadım çorba bile içmedim...hep su kahve ayran süt...
Ama yarın eşimin doğum günü...sanırım biraz kaçamak olacak pastada...süpriz yapıcam ona:KK68:

ya arada olur kaçamak o kadar önemli değil bence bir şey olmaz.ben kendimi çok kasınca başka bir gün patlayıp saldırıyorum yoksao yüzden az az yemek kötü değil.ben de 59 istiyorum ya bi görsem 59 nasıl olurum acaba çok merak ediyorum :KK16:

ya dukanı çok okudum ama cesaret edemedim hiç.ben de 168 boy ,en çok 65.5 inebildim.sonra yine aldım.şimdi 75.5 :mad:
Dukan aslında tam benlik...etçil diyet...onu da eşimle yapıyorduk...ama tatile gidince yalan oldu...açık büfe sabah öğlen akşam ye iç yat :(
Gelince aynı istikrarla başlayamadık malesef..
Hiç aç kalmıyosun dukanda..

Bugünkü özetim :KK56:

sabah
1 bardak limonlu su
1 bardak portakal suyu
2 ceviz

öğlen
1 kase çorba
2 küçük bitter çikolatası

ara
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
1 kase çorba
az biraz yoğurt
2,3 çatal kabak yemeği

Evdeki herkes diyeti bırak diyor. ne yapacağımı bilemedim :KK51:

ya arada olur kaçamak o kadar önemli değil bence bir şey olmaz.ben kendimi çok kasınca başka bir gün patlayıp saldırıyorum yoksao yüzden az az yemek kötü değil.ben de 59 istiyorum ya bi görsem 59 nasıl olurum acaba çok merak ediyorum :KK16:
Offf ben yıllardır görmedim o 59 u :mad:

Bugünkü özetim :KK56:

sabah
1 bardak limonlu su
1 bardak portakal suyu
2 ceviz

öğlen
1 kase çorba
2 küçük bitter çikolatası

ara
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
1 kase çorba
az biraz yoğurt
2,3 çatal kabak yemeği

Evdeki herkes diyeti bırak diyor. ne yapacağımı bilemedim :KK51:
Bırakmaaaaaaa sakın....
Yazı düşün..geldi geliyor...hayallerine ulaşmadan bırakma...eğer sıkıntı yaşamıyorsan tabii

Back