• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Diyetimin 5. gününden günaydınlar herkeseeeee:KK36:
70 ile başladığım macerada bugün sabah 68.2 çıktım. Yani 1.8 bir azalış var.:KK71:
Çorba konusunda diyete uymadığım halde gayet güzel bir sonuç. Şimdi de 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu ve 1 ceviz yedim. :kk77:
Tebrik ediyorum seni :KK9::KK9::KK9:tam uymadim dediğin halde yine iyi sonuç,hatta süper

Kızlar dün yoğundum. Pek uygulayamadım. Regl de oldum, sabah +500gr 'la başladım yeni güne. Üzgünüm hem de çok :KK43:
Pes edecektim. Etmedim. Şimdi bamya çorbası içiyorum. Ya kızlar bu çorba çok lezzetli. Ben hayatımda bu kadar lezzetlisini içmemiştim. Deneyin mutlaka!!!
Yarın pazar. Pazar günleri yediklerime dikkat edemiyorum ben. Serbest günün oluyor yani. Siz de pazarları nasıl geçiyor.
Hiç sıkıntı yapma benimde regl yeni bitti,yavaş yavaş kilo vermeye alisirsin, pes etmeyin sakın,çünkü regl bittikten sonra daha fazla vermeye baslayacaksin,bende pazarları mola günü yapmayı düşünüyorum ama sadece çok aşırıya kaçma

Bu arada yaklaşık 1.5 saat önce uyandım
1bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 bardak greyfurt suyu
1 adet cevizi gömdüm mideme
Sizler ne yaptınız?Hani nerde çorba tarifleri

Tebrik ediyorum seni :KK9::KK9::KK9:tam uymadim dediğin halde yine iyi sonuç,hatta süper

Teşekkür ederim :KK23:devamı gelir inşallah. hırsa geldim :KK55:

Bu arada yaklaşık 1.5 saat önce uyandım
1bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 bardak greyfurt suyu
1 adet cevizi gömdüm mideme
Sizler ne yaptınız?Hani nerde çorba tarifleri

Ben de evde çorba varmış yeni yapamadım onu içtim. 1 bardak portakal suyu ve yoğurt yedim.:kk77: netten de tarifler buldum bugün. deneyeceğim sıra sıra :KK59:

Kremalı Kabak Çorbası Tarifi
Patates ve kabağı soyup doğrayalım. Tereyağı ve sıvıyağını tencereye alalım. Tereyağı eridikten sonra soğanı doğrayıp ekleyelim. Kabak ve patatesi koyup kavuralım. Et suyu ve sıcak su koyarak ve tuzunu ayarladıktan sonra pişirelim.

Piştikten sonra doğrayıcı ile parçalıyoruz. Biraz daha pişiriyoruz. Servis tabağına alıp kremasını döküyoruz. Dereotu ile süsleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun..

Çorbanın Malzemeleri
  • 2 Kabak
  • 2 Patates
  • 1 Soğan
  • 1 Su bardağı Et Suyu
  • 1 çorba kaşığı Tereyağı
  • Sıvıyağ
  • Su
  • Tuz
ÜZERİ İÇİN:
  • 3 çorba kaşığı Krema
  • Dereotu

Kış Baharı Çorbası
Karnabaharı ince bir şekilde doğrayıp haşlıyoruz. Soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp tereyağı koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz. Ununu ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Süt ve et suyunu ekliyoruz. Haşlanan karnabaharı suyu ile birlikte çorbaya döküyoruz.

Biraz daha pişiriyoruz. Altını kapatmaya yakın tuzunu ekliyoruz. İnce doğranmış dereotu ile servis ediyoruz.

ÇORBANIN MALZEMELERİ
  • Yarım Karnabahar
  • 1 Su bardağı Süt
  • 1 Su bardağı Et Suyu
  • 3 çorba K. Un
  • 2 çorba K. Tereyağı
  • 1 Soğan
  • 2 Diş Sarımsak
  • 1 Tutam Dereotu
  • Tuz
  • Su

Sebzeli Kış Çorbası
Kış aylarında sıklıkla tüketilen kerevizi çorba içerisinde deneyin. Hafif bir çorba olmasının yanı sıra sağladığı faydalarda göz önünde bulundurulunca tercih edilesi güzel bir çorba ortaya çıkıyor.

İlk olarak havuçları soyduktan sonra minik küp doğrayın. Sıvıyağda 1-2 dakika havuçları soteleyin. Ardından üzerine unu da ekleyip kavurmaya devam edin. Biraz kavrulduktan sonra üzerine yine minik doğranmış patates, pırasa ve kereviz ekleyin.

Biraz daha çevirdikten sonra az soğuk su verip kıvamını açın. Ardından lahanayı da ekledikten sonra tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın.

Sebzeler piştikten sonra çorbayı servise hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

ÇORBANIN MALZEMELERİ
  • 1 havuç
  • 1 patates
  • 1 pırasa
  • 1 kereviz
  • 2 parça beyaz lahana yaprağı
  • 1 çorba kaşığı un
  • tavuk suyu
  • sıvıyağ
  • söke un
  • tuz
  • su
Mercimekli Sebze Çorbası Tarifi
Patatesleri, havucu ve soğanları küp olarak doğrayalım. Tencereye alalım. Üzerine kırmızı mercimeği, bir su bardağı et suyunu, domates konservesini, bir çorba kaşığı tereyağını, tuzunu ve suyunu ilave ederek pişirelim.

Sebzeler yumuşayıp pişince blenderdan geçirelim. Servis öncesi kereviz yaprakları ile süsleyerek sunabiliriz. Afiyetler dilerim.

MERCİMEKLİ SEBZE ÇORBASI
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • 2 soğan
  • 1 çay b. kırmızı mercimek
  • 1 çay b. domates konservesi
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çorba k. tereyağı
  • 1 su b. et suyu
  • Kereviz yaprağı
  • tuz
  • su
Sütlü Sebze Çorbası Tarifi
Soğanı, sarımsağı ve pırasayı ince doğrayıp yağ karışımında soteleyelim. Tavla zarı şeklinde doğradığımız patatesi, havucu ve kerevizi de ilave edip bir süre daha sotelemeye devam edelim. Suyunu ve tuzunu da ilave edip sebzeler yumuşayıncaya dek pişirelim. Çorbanın suyundan alıp süt ile ılıtalım ve yavaşça karıştırarak çorbaya ekleyelim. Bir taşım kaynatıp karabiberini serpip kapatalım. Maydanozla süsleyelim.

ÇORBANIN MALZEMELERİ
  • 1 kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 havuç
  • 1 küçük patates
  • 1 kereviz
  • 2 sap pırasanın beyazı
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı su- et/ tavuk suyu
  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 1 çorba kaşığı tereyağ
  • Karabiber , tuz
  • Kıyılmış maydanoz

İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi
Yapılışı: Sebzeleri iyice yıkadıktan sonra hepsini küp şeklinde doğrayınız. Fesleğen yapraklarını da jülyen doğrayıp malzemeleri hazır hale getiriniz. Zeytinyağını tencerede ısıttıktan sonra küp şeklinde doğranmış sebzeleri tencereye koyup hepsini üç dört dakika kavurunuz. Daha sonra bu karışıma su ve baharatları ilave edip kaynatın. Kaynamış olan çorbaya fesleğeni ilave edin ve karıştırın. Çorbayı kaselere paylaştırıp parmesan peyniri ile servis yapın.

ÇORBANIN MALZEMELERİ
  • 2 adet kabak
  • 2 adet havuç
  • 3 adet taze patates
  • 6 -8 adet taze fasulye
  • 1 adet kereviz
  • 1 adet sarıbiber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet yeşilbiber
  • 1 adet pırasa
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 demet fesleğen
  • 5 su bardağı su
  • Tuz, karabiber
  • Rendelenmiş parmesan peyniri

Zayıflatıcı Vicdan Çorbası Tarifi

ÇORBANIN YAPILIŞI

Tüm sebzeleri temizledikten sonra arzu ettiğiniz şekilde doğrayıp tencereye alalım ve 1-2 su bardağı su ekleyerek haşlayalım. Daha sonra blenderdan geçirip istenildiği ölçüde baharat atarak afiyetle yiyebilirsiniz.

ÇORBANIN MALZEMELERİ
  • 2 orta boy kabak,
  • 2 orta boy soğan,
  • 2 orta boy domates,
  • 2 yemek kaşığı bulgur,
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
  • 1 demet nane,
  • 1 demet maydanoz,
  • 3-4 diş sarımsak,
  • kuru nane, tuz, kekik, kimyon

Yeşil Detoks Çorbası Tarifi
DETOKS ÇORBASI YAPILIŞI

Kereviz, kabak ve soğanın kabuklarını soyalım ve güzelce yıkayıp temizleyelim. Küçük parçalar halinde doğrayalım. Fasulye, maydanoz ve dereotunu sapları ile beraber doğradıktan sonra brokolileri yıkayıp, derin bir tencedeye bütün yeşil malzemeleri koyalım. Üzerine suyu ekleyip 15-20 dakika pişirelim.

Pişince tencereyi ocaktan alıp pürüzsüz hale gelinceye kadar blenderdan geçirelim. İster sıcak ister soğuk olarak tüketebilirsiniz.

Yaklaşık olarak günde 1,5-2 litre tüketebilir, aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederiz.

DETOKS ÇORBASI MALZEMELERİ

• 3 adet kabak
  • 2 adet küçük boy kereviz
  • 250 gr brokoli (saplarıyla)
  • 1/2 demet maydanoz (saplarıyla)
  • 1/2 demet dereotu
  • 1 adet küçük boy soğan
  • 100 gr taze fasulye
  • 5 diş sarımsak
  • 3,5 litre su

Teşekkür ederim :KK23:devamı gelir inşallah. hırsa geldim :KK55:

Ben de evde çorba varmış yeni yapamadım onu içtim. 1 bardak portakal suyu ve yoğurt yedim.:kk77: netten de tarifler buldum bugün. deneyeceğim sıra sıra :KK59:

Kremalı Kabak Çorbası Tarifi
Patates ve kabağı soyup doğrayalım. Tereyağı ve sıvıyağını tencereye alalım. Tereyağı eridikten sonra soğanı doğrayıp ekleyelim. Kabak ve patatesi koyup kavuralım. Et suyu ve sıcak su koyarak ve tuzunu ayarladıktan sonra pişirelim.

Piştikten sonra doğrayıcı ile parçalıyoruz. Biraz daha pişiriyoruz. Servis tabağına alıp kremasını döküyoruz. Dereotu ile süsleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun..

Çorbanın Malzemeleri

• 2 Kabak
    • 2 Patates
    • 1 Soğan
    • 1 Su bardağı Et Suyu
    • 1 çorba kaşığı Tereyağı
    • Sıvıyağ
    • Su
    • Tuz
ÜZERİ İÇİN:

• 3 çorba kaşığı Krema
    • Dereotu
Kış Baharı Çorbası
Karnabaharı ince bir şekilde doğrayıp haşlıyoruz. Soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp tereyağı koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz. Ununu ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Süt ve et suyunu ekliyoruz. Haşlanan karnabaharı suyu ile birlikte çorbaya döküyoruz.

Biraz daha pişiriyoruz. Altını kapatmaya yakın tuzunu ekliyoruz. İnce doğranmış dereotu ile servis ediyoruz.

ÇORBANIN MALZEMELERİ

• Yarım Karnabahar
    • 1 Su bardağı Süt
    • 1 Su bardağı Et Suyu
    • 3 çorba K. Un
    • 2 çorba K. Tereyağı
    • 1 Soğan
    • 2 Diş Sarımsak
    • 1 Tutam Dereotu
    • Tuz
    • Su
Sebzeli Kış Çorbası
Kış aylarında sıklıkla tüketilen kerevizi çorba içerisinde deneyin. Hafif bir çorba olmasının yanı sıra sağladığı faydalarda göz önünde bulundurulunca tercih edilesi güzel bir çorba ortaya çıkıyor.

İlk olarak havuçları soyduktan sonra minik küp doğrayın. Sıvıyağda 1-2 dakika havuçları soteleyin. Ardından üzerine unu da ekleyip kavurmaya devam edin. Biraz kavrulduktan sonra üzerine yine minik doğranmış patates, pırasa ve kereviz ekleyin.

Biraz daha çevirdikten sonra az soğuk su verip kıvamını açın. Ardından lahanayı da ekledikten sonra tavuk suyunu ekleyip kaynamaya bırakın.

Sebzeler piştikten sonra çorbayı servise hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

ÇORBANIN MALZEMELERİ

• 1 havuç
    • 1 patates
    • 1 pırasa
    • 1 kereviz
    • 2 parça beyaz lahana yaprağı
    • 1 çorba kaşığı un
    • tavuk suyu
    • sıvıyağ
    • söke un
    • tuz
    • su
Mercimekli Sebze Çorbası Tarifi
Patatesleri, havucu ve soğanları küp olarak doğrayalım. Tencereye alalım. Üzerine kırmızı mercimeği, bir su bardağı et suyunu, domates konservesini, bir çorba kaşığı tereyağını, tuzunu ve suyunu ilave ederek pişirelim.

Sebzeler yumuşayıp pişince blenderdan geçirelim. Servis öncesi kereviz yaprakları ile süsleyerek sunabiliriz. Afiyetler dilerim.

MERCİMEKLİ SEBZE ÇORBASI

• 2 patates
    • 1 havuç
    • 2 soğan
    • 1 çay b. kırmızı mercimek
    • 1 çay b. domates konservesi
    • 2 diş sarımsak
    • 1 çorba k. tereyağı
    • 1 su b. et suyu
    • Kereviz yaprağı
    • tuz
    • su
Sütlü Sebze Çorbası Tarifi
Soğanı, sarımsağı ve pırasayı ince doğrayıp yağ karışımında soteleyelim. Tavla zarı şeklinde doğradığımız patatesi, havucu ve kerevizi de ilave edip bir süre daha sotelemeye devam edelim. Suyunu ve tuzunu da ilave edip sebzeler yumuşayıncaya dek pişirelim. Çorbanın suyundan alıp süt ile ılıtalım ve yavaşça karıştırarak çorbaya ekleyelim. Bir taşım kaynatıp karabiberini serpip kapatalım. Maydanozla süsleyelim.

ÇORBANIN MALZEMELERİ

• 1 kuru soğan
    • 2 diş sarımsak
    • 1 havuç
    • 1 küçük patates
    • 1 kereviz
    • 2 sap pırasanın beyazı
    • 1 su bardağı süt
    • 2 su bardağı su- et/ tavuk suyu
    • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
    • 1 çorba kaşığı tereyağ
    • Karabiber , tuz
    • Kıyılmış maydanoz
İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi
Yapılışı: Sebzeleri iyice yıkadıktan sonra hepsini küp şeklinde doğrayınız. Fesleğen yapraklarını da jülyen doğrayıp malzemeleri hazır hale getiriniz. Zeytinyağını tencerede ısıttıktan sonra küp şeklinde doğranmış sebzeleri tencereye koyup hepsini üç dört dakika kavurunuz. Daha sonra bu karışıma su ve baharatları ilave edip kaynatın. Kaynamış olan çorbaya fesleğeni ilave edin ve karıştırın. Çorbayı kaselere paylaştırıp parmesan peyniri ile servis yapın.

ÇORBANIN MALZEMELERİ

• 2 adet kabak
    • 2 adet havuç
    • 3 adet taze patates
    • 6 -8 adet taze fasulye
    • 1 adet kereviz
    • 1 adet sarıbiber
    • 1 adet kırmızı kapya biber
    • 1 adet yeşilbiber
    • 1 adet pırasa
    • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
    • 1/2 demet fesleğen
    • 5 su bardağı su
    • Tuz, karabiber
    • Rendelenmiş parmesan peyniri
Zayıflatıcı Vicdan Çorbası Tarifi

ÇORBANIN YAPILIŞI

Tüm sebzeleri temizledikten sonra arzu ettiğiniz şekilde doğrayıp tencereye alalım ve 1-2 su bardağı su ekleyerek haşlayalım. Daha sonra blenderdan geçirip istenildiği ölçüde baharat atarak afiyetle yiyebilirsiniz.

ÇORBANIN MALZEMELERİ

• 2 orta boy kabak,
    • 2 orta boy soğan,
    • 2 orta boy domates,
    • 2 yemek kaşığı bulgur,
    • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
    • 1 demet nane,
    • 1 demet maydanoz,
    • 3-4 diş sarımsak,
    • kuru nane, tuz, kekik, kimyon
Yeşil Detoks Çorbası Tarifi
DETOKS ÇORBASI YAPILIŞI

Kereviz, kabak ve soğanın kabuklarını soyalım ve güzelce yıkayıp temizleyelim. Küçük parçalar halinde doğrayalım. Fasulye, maydanoz ve dereotunu sapları ile beraber doğradıktan sonra brokolileri yıkayıp, derin bir tencedeye bütün yeşil malzemeleri koyalım. Üzerine suyu ekleyip 15-20 dakika pişirelim.

Pişince tencereyi ocaktan alıp pürüzsüz hale gelinceye kadar blenderdan geçirelim. İster sıcak ister soğuk olarak tüketebilirsiniz.

Yaklaşık olarak günde 1,5-2 litre tüketebilir, aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederiz.

DETOKS ÇORBASI MALZEMELERİ

• 3 adet kabak
    • 2 adet küçük boy kereviz
    • 250 gr brokoli (saplarıyla)
    • 1/2 demet maydanoz (saplarıyla)
    • 1/2 demet dereotu
    • 1 adet küçük boy soğan
    • 100 gr taze fasulye
    • 5 diş sarımsak
    • 3,5 litre su

Oh oh oh ne güzel çorbalar bunlar bo tek kabak çorbası nı yaparsan krema kullanma,vicdan çorbası na bayıldım,sanırım Dilara Koçak yapmıştı bu çorbayı,çok kaçırdığımız günün sonrasında içilen çorbaydı galiba :KK48:

Oh oh oh ne güzel çorbalar bunlar bo tek kabak çorbası nı yaparsan krema kullanma,vicdan çorbası na bayıldım,sanırım Dilara Koçak yapmıştı bu çorbayı,çok kaçırdığımız günün sonrasında içilen çorbaydı galiba :KK48:

Ben ufak değişiklikler yaparım. Kremayı kullanmam evet :KK48: isteyen de kullansın burdan :KK68:

Ara öğünde 1 bardak süt ve 1 bardak limonlu su içtim
Öğlen
1 kase yoğurt yedim

Öğleden önce : sandoloz sakızı + sirkeli su
Öğlen : bamya çorbası + greyfurt suyu.
Öğleden sonra : bitki çayı.
Akşam : cacık + bamya çorbası + 1 tane biber dolması + 2 lokma ekmek.
Az şekerli kakukeli kahve.
Malum dönemin ilk günümdeyim sayılır. Böyle beslenmiş olmama şaşırıyorum kızlar. Evdeki zararlı şeylere saldırmamak için zor tuttum kendimi. Bu iradeyi bana veren size çok teşekkür ederim...

Akşam yemeği olarak 2 kase ıspanak çorbası içtimve 1 ince dilim ekmek yedim,göbekim gidiyor kızlaaaar :KK49::KK54:

Öğleden önce : sandoloz sakızı + sirkeli su
Öğlen : bamya çorbası + greyfurt suyu.
Öğleden sonra : bitki çayı.
Akşam : cacık + bamya çorbası + 1 tane biber dolması + 2 lokma ekmek.
Az şekerli kakukeli kahve.
Malum dönemin ilk günümdeyim sayılır. Böyle beslenmiş olmama şaşırıyorum kızlar. Evdeki zararlı şeylere saldırmamak için zor tuttum kendimi. Bu iradeyi bana veren size çok teşekkür ederim...

Tebrikler :KK9:Bu dönemi atlattın mı daha kolay olur her şey. devamının gelmesi dileğiyle :KK51:

Merhaba kızlaaaar,
Bugün mola günüm
S Sss33301 in isteği üzerine başlangıç kilom 85
Güncel kilom 78.2
Hedefim 55
Yaşım 34
Boyum 1.64
Sizlerde yazın hadi bakalım,bu hafta 1 kilo vermişim gibi tam uymadığım için bence,pztesi itibariyle listeye tam uyarak devam edeceğim

merhaba imgehayal.süper gidiyorsun ya maşallah.kaç haftadır uyguluyorsun.ben işten dolayı bugün de başlayamadım.yarın artık kesinlikle başlayacağım.

Merhaba kızlaaaar,
Bugün mola günüm
S Sss33301 in isteği üzerine başlangıç kilom 85
Güncel kilom 78.2
Hedefim 55
Yaşım 34
Boyum 1.64
Sizlerde yazın hadi bakalım,bu hafta 1 kilo vermişim gibi tam uymadığım için bence,pztesi itibariyle listeye tam uyarak devam edeceğim
7 kiloyu ne ara verdin güzellik. Nasıl verdin :KK17::KK17::KK17:

Back