Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy tebrik ederim canımN nenanana ve @sinemserdar01 canlarım 2 ayda bu 7 kilonun 6 sını başka bi diyetle verdim sadece 1 kiloyu 1 haftadır burdaki diyetle verdim
İnşallah canım bende dikkat ediyorum.Teşekkür ederim -Kristal- cim,darısı size olur inşallah
kızlar günaydın ben bugün başladım ve sabah tartıldım 76 olmuşum.vucudum su tutuyor çok fazla ya.74.7 idim geçen hafta başında.artık ilk verdiğm kilolar su olacak.çok moralim bozuluyor böyle şişince ya
Bende bugün başladım limonlu suyumu ve portakal suyumu içtim geç kalktık . Çocuklara kahvaltı ettiriyorum sosisler omletler sıcak ekmekler ballar peynirler çikolatalar....... AMAN ALLAHIIM BAYILAZZZAAMM Ama valla bir lokmasını sürmediim ağzımaa :)
VALLA CANIM BENDE BİR ANORMALLİK VAR GİBİ AMA TRİOİT TESTLERİMİ YAPTIRICAM YAKINDA.ANNEMDE HAŞİMATO VAR BELKİ BENDE DE BAŞLAMIŞ OLABİLİR.merhabalar. Bitki çayı takviyesi alsan. kayısılı falan. daha rahat olursun hem. arada vücudun fazla kilo göstermesi normal. moralini bozma o yüzden. diyete devam
VALLA CANIM BENDE BİR ANORMALLİK VAR GİBİ AMA TRİOİT TESTLERİMİ YAPTIRICAM YAKINDA.ANNEMDE HAŞİMATO VAR BELKİ BENDE DE BAŞLAMIŞ OLABİLİR.
BİR ÖNCEKİ HAFTA 73.8 İDİM SONRA 74,7 OLDUM BUGÜN DE 76 ÇÜŞŞ ARTIK.60LI RAKAMLARI BİR GÖREMEDİM.
SABAHTAN KALKTIM SU İÇTİM.EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ HEMEN.SONRA ÖĞLEN BİR KASE LİMONLU MERCİMEK ÇORBASI ÜSTÜNE TÜRK KAHVESİ ŞU SAATE KADAR BÖYLE.AKŞAMA DA YİNE ÇORBA YAPIP İÇİCEM.YARIN DA SPORA BAŞLARIM ARTIK
İlk gün zor mu geçiyor ne?
2 yudum peynir yedim çocuklara tost yaparken..sayılmaz dimi
Sabah
3 fincan nescafe ama şekerli
Öğle
1 bardak ayran
1 kase tarhana çorbası
Arada da su tabiki...
Korkudan tartılmıyordum ne zamandır...67.2 pöffff
İnşallah senin gibi 7-8 günleri görürüm...Bence de yaptır. için rahatlar hiç olmazsa. aklında kalmasın. sporla da deslekle bakalım eksileri daha hızlı görürsün o zaman.
ilk gün için gayet güzel ama şekeri komple bırak bence