• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben de aranıza katılmıs bulunuyoruuum heyecanlan yarın olmasını bekliyorum ben de baslayacagımm arkadaslar motivasyona ihtiyacım var yalnız

kızlar günaydın ben bugün başladım ve sabah tartıldım 76 olmuşum.vucudum su tutuyor çok fazla ya.74.7 idim geçen hafta başında.artık ilk verdiğm kilolar su olacak.çok moralim bozuluyor böyle şişince ya:KK42:

Diyetimin 7. gününden merhabalar :cool: Herkes yazıyor ben de yazayım bilgilerimi :KK52:
Yaşım--- 25
Boyum
--- 1.69
Başlangıç kilom
--- 70
Güncel kilom
--- 68
Hedef
--- 60

Dün pek diyeti uygulayamadım aksilikler yüzünden:KK43: ama bu hafta şehir dışına çıkmayacağım için rahatça uygularım diyeti. Benim için önemli olan az zamanda hoop gitsin kilolar değil. daha önce dukanla 83 den 72 ye düşmüştüm. şimdi geri kalan kilomu hedefim 60 olana kadar azar azar olsa da kilo vermek. Şimdi sabah menümü yedim daha doğrusu içtim :KK48: eee siz de durumlar nasıl bakalım :KK55:

kızlar günaydın ben bugün başladım ve sabah tartıldım 76 olmuşum.vucudum su tutuyor çok fazla ya.74.7 idim geçen hafta başında.artık ilk verdiğm kilolar su olacak.çok moralim bozuluyor böyle şişince ya:KK42:

merhabalar:KK52:. Bitki çayı takviyesi alsan. kayısılı falan. daha rahat olursun hem. arada vücudun fazla kilo göstermesi normal. moralini bozma o yüzden. diyete devam :KK55:

Ben de başladım bugün bakalım :KK51:
67 kiloyu görünce gözlerim yuvalarından fırladı :KK57:

Bende bugün başladım limonlu suyumu ve portakal suyumu içtim geç kalktık . Çocuklara kahvaltı ettiriyorum sosisler omletler sıcak ekmekler ballar peynirler çikolatalar....... AMAN ALLAHIIM BAYILAZZZAAMM :D Ama valla bir lokmasını sürmediim ağzımaa :)

Bende bugün başladım limonlu suyumu ve portakal suyumu içtim geç kalktık . Çocuklara kahvaltı ettiriyorum sosisler omletler sıcak ekmekler ballar peynirler çikolatalar....... AMAN ALLAHIIM BAYILAZZZAAMM :KK70: Ama valla bir lokmasını sürmediim ağzımaa :)

süpersin süper :KK9::KK9::KK9:

merhabalar:KK52:. Bitki çayı takviyesi alsan. kayısılı falan. daha rahat olursun hem. arada vücudun fazla kilo göstermesi normal. moralini bozma o yüzden. diyete devam :KK55:
VALLA CANIM BENDE BİR ANORMALLİK VAR GİBİ AMA TRİOİT TESTLERİMİ YAPTIRICAM YAKINDA.ANNEMDE HAŞİMATO VAR BELKİ BENDE DE BAŞLAMIŞ OLABİLİR.
BİR ÖNCEKİ HAFTA 73.8 İDİM SONRA 74,7 OLDUM BUGÜN DE 76 ÇÜŞŞ ARTIK.60LI RAKAMLARI BİR GÖREMEDİM.
SABAHTAN KALKTIM SU İÇTİM.EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ HEMEN.SONRA ÖĞLEN BİR KASE LİMONLU MERCİMEK ÇORBASI ÜSTÜNE TÜRK KAHVESİ ŞU SAATE KADAR BÖYLE.AKŞAMA DA YİNE ÇORBA YAPIP İÇİCEM.YARIN DA SPORA BAŞLARIM ARTIK

İlk gün zor mu geçiyor ne?
2 yudum peynir yedim çocuklara tost yaparken..sayılmaz dimi :KK23:
Sabah
3 fincan nescafe ama şekerli
Öğle
1 bardak ayran
1 kase tarhana çorbası
Arada da su tabiki...
Korkudan tartılmıyordum ne zamandır...67.2 pöffff

VALLA CANIM BENDE BİR ANORMALLİK VAR GİBİ AMA TRİOİT TESTLERİMİ YAPTIRICAM YAKINDA.ANNEMDE HAŞİMATO VAR BELKİ BENDE DE BAŞLAMIŞ OLABİLİR.
BİR ÖNCEKİ HAFTA 73.8 İDİM SONRA 74,7 OLDUM BUGÜN DE 76 ÇÜŞŞ ARTIK.60LI RAKAMLARI BİR GÖREMEDİM.
SABAHTAN KALKTIM SU İÇTİM.EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ HEMEN.SONRA ÖĞLEN BİR KASE LİMONLU MERCİMEK ÇORBASI ÜSTÜNE TÜRK KAHVESİ ŞU SAATE KADAR BÖYLE.AKŞAMA DA YİNE ÇORBA YAPIP İÇİCEM.YARIN DA SPORA BAŞLARIM ARTIK

Bence de yaptır. için rahatlar hiç olmazsa. aklında kalmasın. sporla da deslekle bakalım eksileri daha hızlı görürsün o zaman. :KK51:

İlk gün zor mu geçiyor ne?
2 yudum peynir yedim çocuklara tost yaparken..sayılmaz dimi :KK23:
Sabah
3 fincan nescafe ama şekerli
Öğle
1 bardak ayran
1 kase tarhana çorbası
Arada da su tabiki...
Korkudan tartılmıyordum ne zamandır...67.2 pöffff

ilk gün için gayet güzel ama şekeri komple bırak bence :KK51:

Bence de yaptır. için rahatlar hiç olmazsa. aklında kalmasın. sporla da deslekle bakalım eksileri daha hızlı görürsün o zaman. :KK51:

ilk gün için gayet güzel ama şekeri komple bırak bence :KK51:
İnşallah senin gibi 7-8 günleri görürüm...

hulyacaa hulyacaa Merhaba,ne yaptın,tartıldın mı hiç ya da benim için tartılır mısın sabah uyandığında,ben veremiyorum kiloyu yaa,sende durum nasıl?

2.gün -700 gr.
Tek kaçamağım bir dilim peynir oldu...
Bi de regl dönemindeyim..
Hergün 700 gitse ne güzel olur :)

Back