• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Canım yoğurt tüket sonuçta hepsi süt ürünü peynirdense yoğurt daha hafif ben hiç listeye uymuyom zamanındada uymadım yinede verdim kilo
K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti hangi zaman periyodunda yapıyorsunuz çok soru sordum değil mi :( yani kısaca bahseder misiniz ?

Kızlar 1/2 güne kadar bende katılacağım aranıza nasipse :) içtiğiniz sebze çorbalarının tariflerini alabilir miyim birde zorlanmıyor musunuz sadece meyve suyu ile..
Hoşgeldin öncelikle,dün ben 2 çorba paylaştım 1 2 sayfa geride,hep meyve suyu değil aslında ama yinede benim acıkmam durdu

Canım yoğurt tüket sonuçta hepsi süt ürünü peynirdense yoğurt daha hafif ben hiç listeye uymuyom zamanındada uymadım yinede verdim kilo
K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti han
Hoşgeldin öncelikle,dün ben 2 çorba paylaştım 1 2 sayfa geride,hep meyve suyu değil aslında ama yinede benim acıkmam durdu
Tamam teşekkür ederim yarın veya yarından sonra başlayacagım daha çok yardımlarınızı isteyeceğim sanırım HEDEF 57 :D

K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti hangi zaman periyodunda yapıyorsunuz çok soru sordum değil mi :KK43: yani kısaca bahseder misiniz ?
Yok sorun değil
K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti han

Tamam teşekkür ederim yarın veya yarından sonra başlayacagım daha çok yardımlarınızı isteyeceğim sanırım HEDEF 57 :KK70:
Ben ev yoğurdu tuketiyorum çoğunlukla yada Yörükoğlu nun yarım yağlı yoğurdu olabilir,halsizlik çok spor yaptığımda oluyor onun dışında olmuyor tabiki her kişinin bünyesi farklı ama bende diyet ten dolayı çok olmuyor,ben genelde geç uyanıyorum ama bu aralar erken kalkiyorum

@agustosbocegiii teşekkürer ederim :KK24:Aslında serbest değil ama annem ne çorba yaaprsa onu içiyorum. O yüzden de vermek daha zor olacak ama halimden memnunum ben. Yarın da sebze çorbası yapacağım. Burda hatta arkadaş bir kaç sayfa önce yazdı onu deneyeceğim :cool:

imgehayal imgehayal hayırdır neden depresyondasın. belki de bugün sürekli uyumandan dolayı olmuş olabilir. yarın daha güzel bir gün olsun :KK9:yarın ben de ıspanak çorbanı yapacağım. merak ettim tadını :kk77:

ikimelekannesiyim ikimelekannesiyim buyur gel aramıza süper olur. birlikten motive doğar :KK48: ayrıca hiç zorlanmıyorum ben.gayet iyiyim yani. diyet konusunda pes etmem. yeter ki başlamış olmam yeter :KK59: yarın 5. gün olacak benim :KK55: labne yerine yoğurt tüketebilirsin mesela. ben öyle yapıyorum. ev yoğurdu yiyorum ben. ayrıca light ürünlere karşıyım ben. doktorlar bile pek tavsiye etmiyor. ama yine de sen bilirsin. sabahları da ben her gün 8.45 de kalkıyorum gece geç yatıyorum ama halsizlik sıfır :KK53: listeye de harfiyen uymuyorum (çorba konusunda) ama kaçamak da yapmıyorum.olsun o da yeter:KK23:hem her sorunu sorabilirsin. ben böyle acayip motive oluyorum hem :KK28:

ebrarece49 ebrarece49 geçmiş olsun çok çok.:KK51: yarın daha güzel bir gün olsun senin için de :KK54:

kızlar merhaba.ben de okuyup okuyup sessizce takip edenlerdendim :) yarın ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete.sıvı diyeti mantıklı yapılıp vücudu besinsiz bırakmadıkça bence çok faydalı olabilir.zararlı olduğunu çok düşünmüyorum,mide küçültme vs. ameliyatlarını geçirenlere de ameliyat sonrası bu tarz beslenme veriyorlar.2 hafta sadece sıvı sonra püreye başlıyorlar diye okudum bir yerde.sonuçta onlar da o sürede çok hızlı kilo veriyor.mesela fatih ürek :)
çok düşük kalorili olması beni düşündürüyor açıkçası ama biraz aç gezmeden de kilo verilmiyor bence.çok zayıflatan şeyda coşkuna baksanız onun da menüleri kuş kadar.çok yedirmiyor.neyse...
bu arada dün 74.7 tartıldım. hedefim 58.düzenli başlayınca ben de günlük olarak yazarım.sporda yapıyorum.kesinlikle bilgilendireceğim.siz de yazmaya devam edin.zayıflamada en büyük sorunum motivasyon ve devamlılık zira :(

kızlar merhaba.ben de okuyup okuyup sessizce takip edenlerdendim :) yarın ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete.sıvı diyeti mantıklı yapılıp vücudu besinsiz bırakmadıkça bence çok faydalı olabilir.zararlı olduğunu çok düşünmüyorum,mide küçültme vs. ameliyatlarını geçirenlere de ameliyat sonrası bu tarz beslenme veriyorlar.2 hafta sadece sıvı sonra püreye başlıyorlar diye okudum bir yerde.sonuçta onlar da o sürede çok hızlı kilo veriyor.mesela fatih ürek :)
çok düşük kalorili olması beni düşündürüyor açıkçası ama biraz aç gezmeden de kilo verilmiyor bence.çok zayıflatan şeyda coşkuna baksanız onun da menüleri kuş kadar.çok yedirmiyor.neyse...
bu arada dün 74.7 tartıldım. hedefim 58.düzenli başlayınca ben de günlük olarak yazarım.sporda yapıyorum.kesinlikle bilgilendireceğim.siz de yazmaya devam edin.zayıflamada en büyük sorunum motivasyon ve devamlılık zira :KK43:

E o zaman hoş geldin aramıza :KK68: yazdıkça motive oluruz zati. başlamalısın sen de bence. gayet güzel bir diyet. sevdim ben. öyle zorluk falan da çekmiyorum. yarın 5. günüm hatta. 70 kilo ile başladım bakalım. tartılmıyorum. 1 hafta sonunda tartılırım artık :KK23: benim hedefim de 60 inşallah :KK59:

E o zaman hoş geldin aramıza :KK68: yazdıkça motive oluruz zati. başlamalısın sen de bence. gayet güzel bir diyet. sevdim ben. öyle zorluk falan da çekmiyorum. yarın 5. günüm hatta. 70 kilo ile başladım bakalım. tartılmıyorum. 1 hafta sonunda tartılırım artık :KK23: benim hedefim de 60 inşallah :KK59:
Yarın sabah tartılır mısın lütfen. Çok merak ediyorum

Diyetimin 5. gününden günaydınlar herkeseeeee:KK36:
70 ile başladığım macerada bugün sabah 68.2 çıktım. Yani 1.8 bir azalış var.:KK71:
Çorba konusunda diyete uymadığım halde gayet güzel bir sonuç. Şimdi de 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu ve 1 ceviz yedim. :kk77:

Diyetimin 5. gününden günaydınlar herkeseeeee:KK36:
70 ile başladığım macerada bugün sabah 68.2 çıktım. Yani 1.8 bir azalış var.:KK71:
Çorba konusunda diyete uymadığım halde gayet güzel bir sonuç. Şimdi de 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu ve 1 ceviz yedim. :kk77:
:KK9::KK9::KK9:

Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim bu diyeti görmüş benden rica etti yazmam için. Şimdi kendisi 192 cm boyunda ve 140 kilo. Normalde 80 kiloydu fakat bir buçuk senede falan yaşadığı problemler sebebi ile kilo aldı. Ve acil kilo vermesi gerekiyor.

Şimdi bu diyeti yapmak istiyor. Biraz baktım kilosu az olan arkadaşlar bile güzel kilolar vermiş. Merak ettiğim sorular var.

1) Bu diyeti en fazla ne kadar yapabiliriz?
2) Kilo verilirken göbek ve bel kısmında incelme oluyor mu?
3) Şekersiz çay ve Türk kahvesi içmek sıkıntı olur mu? Kardeşim şekersiz çay içer.

Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim bu diyeti görmüş benden rica etti yazmam için. Şimdi kendisi 192 cm boyunda ve 140 kilo. Normalde 80 kiloydu fakat bir buçuk senede falan yaşadığı problemler sebebi ile kilo aldı. Ve acil kilo vermesi gerekiyor.

Şimdi bu diyeti yapmak istiyor. Biraz baktım kilosu az olan arkadaşlar bile güzel kilolar vermiş. Merak ettiğim sorular var.

3) Şekersiz çay ve Türk kahvesi içmek sıkıntı olur mu? Kardeşim şekersiz çay içer.

Teşekkür ederim
Nette ayrıntılı bilgi var canım. En doğru yanıtları oradan bulursun. Ben okumuştum kaç gün yapıp kaç gün ara vermek gerektiğini. Ama şuan hatırlamıyorum. Bi oraları araştır bilgilen derim ben.

Teşekkür ederim

Merhabalar öncelikle :KK66:. Bu diyeti yapan arkadaş 1 ay boyunca yapmış ve ters bir durumla karşılaşmamış. Ama tabi bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ben. Ben 5 gün yapmama rağmen az olan göbeğim daha da kayboldu. bel kısmı da yavaş yavaş incelir diye düşünüyorum. Benim asıl sorunum bel çünkü. sporla desteklenirse enfes sonuç alınır. Ayrıca ben Türk kahvesini her gün içiyorum 1 duble bardak hem de. Bu konuda içememezlik yapamam. Şekersiz olduğu takdirde olumlu etkisi de olur hem. :KK50:

Kızlar dün yoğundum. Pek uygulayamadım. Regl de oldum, sabah +500gr 'la başladım yeni güne. Üzgünüm hem de çok :KK43:
Pes edecektim. Etmedim. Şimdi bamya çorbası içiyorum. Ya kızlar bu çorba çok lezzetli. Ben hayatımda bu kadar lezzetlisini içmemiştim. Deneyin mutlaka!!!
Yarın pazar. Pazar günleri yediklerime dikkat edemiyorum ben. Serbest günün oluyor yani. Siz de pazarları nasıl geçiyor.

Kızlar dün yoğundum. Pek uygulayamadım. Regl de oldum, sabah +500gr 'la başladım yeni güne. Üzgünüm hem de çok :KK43:
Pes edecektim. Etmedim. Şimdi bamya çorbası içiyorum. Ya kızlar bu çorba çok lezzetli. Ben hayatımda bu kadar lezzetlisini içmemiştim. Deneyin mutlaka!!!
Yarın pazar. Pazar günleri yediklerime dikkat edemiyorum ben. Serbest günün oluyor yani. Siz de pazarları nasıl geçiyor.

Merhabalar :KK52: tartıda fazla çıkmana aldanma. hem regl döneminde herkes fazla çıkar.:KK23:ben de ıspanak çorbası yapacağım birazdan.:kk77: bamya sevmediğim için çorbasını da yapmıyorum:KK48: bir de hafta sonuna girdik diyette diye düşüncelere girme. normal hafta içi gün gibi düşün. ben öyleyim mesela. yoksa kaçamak yapma oranı artar.:KK51: yediklerini sürekli yaz ki kaçamak da yapmazsın motivede olursun :KK25:

Merhabalar öncelikle :KK66:. Bu diyeti yapan arkadaş 1 ay boyunca yapmış ve ters bir durumla karşılaşmamış. Ama tabi bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ben. Ben 5 gün yapmama rağmen az olan göbeğim daha da kayboldu. bel kısmı da yavaş yavaş incelir diye düşünüyorum. Benim asıl sorunum bel çünkü. sporla desteklenirse enfes sonuç alınır. Ayrıca ben Türk kahvesini her gün içiyorum 1 duble bardak hem de. Bu konuda içememezlik yapamam. Şekersiz olduğu takdirde olumlu etkisi de olur hem. :KK50:

Cevap için teşekkürler. Kardeşim yarın başlayacak inşallah.

Çorba mevzusunda domates çorbası falan olur mi? Yada mercimek tarzı çorbalar. Bu iki çorba en sevdiği çorbalar. Ispanak çorbası falan denmiş. Onları icebilecegini sanmıyorum :)

Cevap için teşekkürler. Kardeşim yarın başlayacak inşallah.

Çorba mevzusunda domates çorbası falan olur mi? Yada mercimek tarzı çorbalar. Bu iki çorba en sevdiği çorbalar. Ispanak çorbası falan denmiş. Onları icebilecegini sanmıyorum :)
Merhaba canım hosgeldin sende,hazır olmamak kaydıyla bakliyat yani tahıl içermeyen tüm çorbalar olur diye düşünüyorum,bak ben nasıl yaptım biliyor musun?ilk 50 sayfayı okudum önemli yerleri kopyala yapıştır yaptım bi world sayfasına,takildikca ordan bakıyorum benden öncekiler ne yapmış diye

Back