- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
YoğurtBu labne yerine başka ne tüketebiliriz yardımcı olur musunuz yarın alışverişe çıkıcam çnkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YoğurtBu labne yerine başka ne tüketebiliriz yardımcı olur musunuz yarın alışverişe çıkıcam çnkü
Geçmiş olsun canımmSlm kızlar kızımla aynı anda grip olduk bugun diyeti yapmadım ama abartmadımda yarın sıfırdan başlicam inşallah
K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti hangi zaman periyodunda yapıyorsunuz çok soru sordum değil mi yani kısaca bahseder misiniz ?Canım yoğurt tüket sonuçta hepsi süt ürünü peynirdense yoğurt daha hafif ben hiç listeye uymuyom zamanındada uymadım yinede verdim kilo
Hoşgeldin öncelikle,dün ben 2 çorba paylaştım 1 2 sayfa geride,hep meyve suyu değil aslında ama yinede benim acıkmam durduKızlar 1/2 güne kadar bende katılacağım aranıza nasipse :) içtiğiniz sebze çorbalarının tariflerini alabilir miyim birde zorlanmıyor musunuz sadece meyve suyu ile..
K.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti hanCanım yoğurt tüket sonuçta hepsi süt ürünü peynirdense yoğurt daha hafif ben hiç listeye uymuyom zamanındada uymadım yinede verdim kilo
Tamam teşekkür ederim yarın veya yarından sonra başlayacagım daha çok yardımlarınızı isteyeceğim sanırım HEDEF 57Hoşgeldin öncelikle,dün ben 2 çorba paylaştım 1 2 sayfa geride,hep meyve suyu değil aslında ama yinede benim acıkmam durdu
Yok sorun değilK.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti hangi zaman periyodunda yapıyorsunuz çok soru sordum değil mi yani kısaca bahseder misiniz ?
Ben ev yoğurdu tuketiyorum çoğunlukla yada Yörükoğlu nun yarım yağlı yoğurdu olabilir,halsizlik çok spor yaptığımda oluyor onun dışında olmuyor tabiki her kişinin bünyesi farklı ama bende diyet ten dolayı çok olmuyor,ben genelde geç uyanıyorum ama bu aralar erken kalkiyorumK.bkmayın yine sorucam ama lıght yoğurt mu normal mi. Birde benim biri 1.5 diğeri 3 yasında 2 kızım var halsizlik yapıyor mu çok .. Sabah kaçta kalıyorsunuz yani diyeti han
Tamam teşekkür ederim yarın veya yarından sonra başlayacagım daha çok yardımlarınızı isteyeceğim sanırım HEDEF 57
kızlar merhaba.ben de okuyup okuyup sessizce takip edenlerdendim :) yarın ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete.sıvı diyeti mantıklı yapılıp vücudu besinsiz bırakmadıkça bence çok faydalı olabilir.zararlı olduğunu çok düşünmüyorum,mide küçültme vs. ameliyatlarını geçirenlere de ameliyat sonrası bu tarz beslenme veriyorlar.2 hafta sadece sıvı sonra püreye başlıyorlar diye okudum bir yerde.sonuçta onlar da o sürede çok hızlı kilo veriyor.mesela fatih ürek :)
çok düşük kalorili olması beni düşündürüyor açıkçası ama biraz aç gezmeden de kilo verilmiyor bence.çok zayıflatan şeyda coşkuna baksanız onun da menüleri kuş kadar.çok yedirmiyor.neyse...
bu arada dün 74.7 tartıldım. hedefim 58.düzenli başlayınca ben de günlük olarak yazarım.sporda yapıyorum.kesinlikle bilgilendireceğim.siz de yazmaya devam edin.zayıflamada en büyük sorunum motivasyon ve devamlılık zira
Yarın sabah tartılır mısın lütfen. Çok merak ediyorumE o zaman hoş geldin aramıza yazdıkça motive oluruz zati. başlamalısın sen de bence. gayet güzel bir diyet. sevdim ben. öyle zorluk falan da çekmiyorum. yarın 5. günüm hatta. 70 kilo ile başladım bakalım. tartılmıyorum. 1 hafta sonunda tartılırım artık benim hedefim de 60 inşallah
Yarın sabah tartılır mısın lütfen. Çok merak ediyorum
Diyetimin 5. gününden günaydınlar herkeseeeee
70 ile başladığım macerada bugün sabah 68.2 çıktım. Yani 1.8 bir azalış var.
Çorba konusunda diyete uymadığım halde gayet güzel bir sonuç. Şimdi de 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu ve 1 ceviz yedim.
Nette ayrıntılı bilgi var canım. En doğru yanıtları oradan bulursun. Ben okumuştum kaç gün yapıp kaç gün ara vermek gerektiğini. Ama şuan hatırlamıyorum. Bi oraları araştır bilgilen derim ben.Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim bu diyeti görmüş benden rica etti yazmam için. Şimdi kendisi 192 cm boyunda ve 140 kilo. Normalde 80 kiloydu fakat bir buçuk senede falan yaşadığı problemler sebebi ile kilo aldı. Ve acil kilo vermesi gerekiyor.
Şimdi bu diyeti yapmak istiyor. Biraz baktım kilosu az olan arkadaşlar bile güzel kilolar vermiş. Merak ettiğim sorular var.
1) Bu diyeti en fazla ne kadar yapabiliriz?
2) Kilo verilirken göbek ve bel kısmında incelme oluyor mu?
3) Şekersiz çay ve Türk kahvesi içmek sıkıntı olur mu? Kardeşim şekersiz çay içer.
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar. Erkek kardeşim bu diyeti görmüş benden rica etti yazmam için. Şimdi kendisi 192 cm boyunda ve 140 kilo. Normalde 80 kiloydu fakat bir buçuk senede falan yaşadığı problemler sebebi ile kilo aldı. Ve acil kilo vermesi gerekiyor.
Şimdi bu diyeti yapmak istiyor. Biraz baktım kilosu az olan arkadaşlar bile güzel kilolar vermiş. Merak ettiğim sorular var.
1) Bu diyeti en fazla ne kadar yapabiliriz?
2) Kilo verilirken göbek ve bel kısmında incelme oluyor mu?
3) Şekersiz çay ve Türk kahvesi içmek sıkıntı olur mu? Kardeşim şekersiz çay içer.
Teşekkür ederim
Kızlar dün yoğundum. Pek uygulayamadım. Regl de oldum, sabah +500gr 'la başladım yeni güne. Üzgünüm hem de çok
Pes edecektim. Etmedim. Şimdi bamya çorbası içiyorum. Ya kızlar bu çorba çok lezzetli. Ben hayatımda bu kadar lezzetlisini içmemiştim. Deneyin mutlaka!!!
Yarın pazar. Pazar günleri yediklerime dikkat edemiyorum ben. Serbest günün oluyor yani. Siz de pazarları nasıl geçiyor.
Merhabalar öncelikle . Bu diyeti yapan arkadaş 1 ay boyunca yapmış ve ters bir durumla karşılaşmamış. Ama tabi bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ben. Ben 5 gün yapmama rağmen az olan göbeğim daha da kayboldu. bel kısmı da yavaş yavaş incelir diye düşünüyorum. Benim asıl sorunum bel çünkü. sporla desteklenirse enfes sonuç alınır. Ayrıca ben Türk kahvesini her gün içiyorum 1 duble bardak hem de. Bu konuda içememezlik yapamam. Şekersiz olduğu takdirde olumlu etkisi de olur hem.
Merhaba canım hosgeldin sende,hazır olmamak kaydıyla bakliyat yani tahıl içermeyen tüm çorbalar olur diye düşünüyorum,bak ben nasıl yaptım biliyor musun?ilk 50 sayfayı okudum önemli yerleri kopyala yapıştır yaptım bi world sayfasına,takildikca ordan bakıyorum benden öncekiler ne yapmış diyeCevap için teşekkürler. Kardeşim yarın başlayacak inşallah.
Çorba mevzusunda domates çorbası falan olur mi? Yada mercimek tarzı çorbalar. Bu iki çorba en sevdiği çorbalar. Ispanak çorbası falan denmiş. Onları icebilecegini sanmıyorum :)