Evet bugün diyet listesini uygulayamadınız ama hiç olmazsa bu da bir başarı çünkü kararlısınız :) bu diyetin özelliği sıvı ağırlıklı olması lütfen çiğneme alışkanlığımızı bir yere bırakıp içme alışkanlığı edinelim.enerjinize ve insanları motive etmenize ba-yıl-dım!! HarikasınızO kadar kötü değil canım bende 150 kilo falan sandım ama eğer gayret edersen inşallah olur başlamak bitirmenin yarısıdır ben başladım başarıcam sende böyle düşün kararlı ol beraber devam edelim sürekli sende yaz buraya daha motive olursun
Çalışıyormusun canım ? Ve neden Pazartesi ? Bence şimdi başla bir bardak su içmekle başla hatta bi salata yap kendine en yeşilinden lütfen böyle suratını asma eğer yardıma ihtiyacın varsa her türlü desteğe hazırımben de başlıycam pazartesi başlarım heraldepazartesiden itibaren her şeyi yazıcam
Burda hep beraber zayıflıcaz ben bu diyeti sonlandırmışta olsam size keyifle yardımcı olucam ve hep beraber kilo vericez :)ben de başlıycam pazartesi başlarım heraldepazartesiden itibaren her şeyi yazıcam
çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu geceÇalışıyormusun canım ? Ve neden Pazartesi ? Bence şimdi başla bir bardak su içmekle başla hatta bi salata yap kendine en yeşilinden lütfen böyle suratını asma eğer yardıma ihtiyacın varsa her türlü desteğe hazırım
Teşekkür ederim canımEvet bugün diyet listesini uygulayamadınız ama hiç olmazsa bu da bir başarı çünkü kararlısınız :) bu diyetin özelliği sıvı ağırlıklı olması lütfen çiğneme alışkanlığımızı bir yere bırakıp içme alışkanlığı edinelim.enerjinize ve insanları motive etmenize ba-yıl-dım!! Harikasınız
Merhaba benim size nacizane bi tavsiyem olucak masa başında çalıştığınızı hatırlıyorum bunu sakın dert etmeyin çünkü bende sizin gibiyim.kısıtlı hareket bu diyet için sıkıntı değil.evde hazırladığınız meyve sularınızı ve çorbanızı yanınızda götürebilirsiniz ve işlerinizi hallederken sürekli bunlardan içebilirsiniz :)ben ne yazık öcel bir kurumda yönetici olarak çalışıyorum.cok fazla hareket edemiyorum ama yarından ıtıbarane kesınlıkle başlıycam sende basla gun ıcerısınde müsait oldukça yazışalım:)
çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu geceo yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)[/QUOTE hah işte böyle istekli hevesli ol
Sana inanıyorum canım sende kendine İnançalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu geceo yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)
Yoğun ve zamansız bir iş temponuz var anladığım kadarıyla ama açlık hissetiğiniz her an ya da halsiz kaldığınız da meyve suyu ya da çorbayla bunları geçiştirebilirsiniz lütfen önünüze bahane ve engeller koymayın sadece yapmak isteyin ve inanıyorum size yapabilirsiniz :)çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu geceo yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)
Sizden rica mide küçültme operasyonu geçiren insanların ameliyattan sonra beslenme şekline bakmanız.eğer gerçekten zararlı olsaydı doktorlar yeni operasyon geçiren bir bünyeye bu şekilde bir beslenme listesi vermezdielbette öyle ancak bu belirttiğiniz miktarda protein kaynağı olarak gösterdiğiniz ürünlerin sizin günlük ihtiyacınızı karşılamaya yetmez
Merhaba Duygu Hanım :) kahve tüketebilirsiniz ancak şekersiz ve süt tozu olmadan.içine doğal süt ilave edebilirsiniz istediğiniz miktarda kahve tüketimi serbesttir yani :)Merhaba, Ben de bişey sorucam. Bu içecekler dışında kahve içmekte sakınca olur mu. Ben çayı çok sevmiyorum ama nescafeyi günde 3-4 fincan içtiğim oluyor.
Şimdiden alıştırma yapyarın olsn diyet yapalım zayıflayalım....
Benimde mayıs ayında dugunum var ve yemek yemeyi çok seviorum ıki ay Icinde kilo vermem lazm. Motive olamıyorum . Ama bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum umarım basaririmBurda hep beraber zayıflıcaz ben bu diyeti sonlandırmışta olsam size keyifle yardımcı olucam ve hep beraber kilo vericez :)
Merhaba şimdiden hayırlı olsun:) yemek yemeyi herkesin sevdiğine eminim ama bir ömür o albümde fotoğraflarınız olucak ve en güzel halinizle olmanızı isterim.herşey insanın iradesiyle başlıyor sizde kararlı olursanız bunu yapabilirsiniz:)Benimde mayıs ayında dugunum var ve yemek yemeyi çok seviorum ıki ay Icinde kilo vermem lazm. Motive olamıyorum . Ama bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum umarım basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?