- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Merhaba sabah kalkınca bir bardak limonlu su içtim 11 de salata ve yağsız haşlanmış kabak yedim şimdilik böyle devam ediyorum biraz listenin dışına çıktım ama yarın daha iyisini yapıcam inşallahMerhabalar ilk gününüz nasıl geçiyor acaba?su tüketmeyi ve canınız ne zaman isterse meyve suyu ve çorba tüketmeyi unutmayın lütfen
Harika bir başlangıç tebrik ederim günün geriye kalanında lütfen suyunuzu eksik etmeyinMerhaba sabah kalkınca bir bardak limonlu su içtim 11 de salata ve yağsız haşlanmış kabak yedim şimdilik böyle devam ediyorum biraz listenin dışına çıktım ama yarın daha iyisini yapıcam inşallah
Çok teşekkür ederim ilk defa çok kararlılıkla başladım vaktiniz oldukça yazarsanız çok sevinirimHarika bir başlangıç tebrik ederim günün geriye kalanında lütfen suyunuzu eksik etmeyin
Çorbanız ve sıkılmış meyve suyunuzu dolabınızdan eksik etmeyin dışarda yemek yemek zorunda kaldığınızda lütfen tercihinizi çorba ve yoğurttan yana kullanın.sevdiğiniz baharatları çorbanıza koyun bulabilirsez taze zencefili yoğurdunuza rendeleyip tüketin :)Çok teşekkür ederim ilk defa çok kararlılıkla başladım vaktiniz oldukça yazarsanız çok sevinirim
Süper hepsini yapıcam ooo ben bu gazla sıfır beden olurum şu anki kilom 67 inşallah 53 olmak istiyorum ha bide ben bir çay kaşığı himalaya tuzunu bir bardak suda eritip içtim midem allak Bulak oldu Gül kaynakdan öğrendim ..10 dakkada zumba yaptım küçük kızım var benim o biraz işlerimi zorlaştırıyoÇorbanız ve sıkılmış meyve suyunuzu dolabınızdan eksik etmeyin dışarda yemek yemek zorunda kaldığınızda lütfen tercihinizi çorba ve yoğurttan yana kullanın.sevdiğiniz baharatları çorbanıza koyun bulabilirsez taze zencefili yoğurdunuza rendeleyip tüketin :)
Himalaya tuzunu daha önce kullanmadım etkilerini bilmiyorum malesef.küçük kızınız temponuzu arttırıcak bir nevi spor olucak size :)Süper hepsini yapıcam ooo ben bu gazla sıfır beden olurum şu anki kilom 67 inşallah 53 olmak istiyorum ha bide ben bir çay kaşığı himalaya tuzunu bir bardak suda eritip içtim midem allak Bulak oldu Gül kaynakdan öğrendim ..10 dakkada zumba yaptım küçük kızım var benim o biraz işlerimi zorlaştırıyo
Valla tuz bütün iştahımı kapattı diyebilirim bide bağırsaklarda bi hareketlenme varHimalaya tuzunu daha önce kullanmadım etkilerini bilmiyorum malesef.küçük kızınız temponuzu arttırıcak bir nevi spor olucak size :)
evett hemde çokk isterimmmmmmmm :) bende yarın başlıycam :) yaşasın diyet kardeslıgı :)Meraba canım istersen birbirimizi motive edebiliriz bende bugun başladım akşam günün özetini yazcam
Meraba canım çok şekersinevett hemde çokk isterimmmmmmmm :) bende yarın başlıycam :) yaşasın diyet kardeslıgı :)
sen kaç kglısın?
elbette öyle ancak bu belirttiğiniz miktarda protein kaynağı olarak gösterdiğiniz ürünlerin sizin günlük ihtiyacınızı karşılamaya yetmezMerhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
Tamam canım mutlaka yazıcam öyle daha çok motive oluyom ama sakın bırakayım deme ha valla yarından itibaren tepene çökücem ha sen kaç kiloydun demedin daha ?ben ne yazık öcel bir kurumda yönetici olarak çalışıyorum.cok fazla hareket edemiyorum ama yarından ıtıbarane kesınlıkle başlıycam sende basla gun ıcerısınde müsait oldukça yazışalım:)
bence yaparız sımdıye kadar dıyetlerı bozudk ama hıc yemedıgımız tadını bılmedıgımzı bısey var mı yok :) sadece 1 ay :9selamlaaaar kızlar
ben de size katılmak isterim fakat daha başlayamadım diyete
diyet yapıp tüm kilolarımı atmak istiyorum çünkü 1 sene içinde 20 kilo aldım ve zorlanıyorum artık
kilolu olmak insanın yaşam sevincini de bir nebze olsun köreltiyor kesinlikle bence daha önemlisi de bu
daha yeni spora başladım 3 kere gittim en azından bir yerden başladığım için kendi kendime seviniyorum
forumlardaki yazılanlar beni motive ediyor hepinize teşekkür ederim ama ben sizlerden kiloluyum
birkaç kere diyete başlayıp 2.gününde bıraktığım için kendime pek güvenemiyorum
gene bırakacakmışım gibi geliyor
ama bu sıvı diyetini yapamam heralde ben çok zor gibi
Yaparsın canım öyle umutsuzluğa kapılma hemen istersen yardımcıda oluruz sen kaç kilosun ?selamlaaaar kızlar
ben de size katılmak isterim fakat daha başlayamadım diyete
diyet yapıp tüm kilolarımı atmak istiyorum çünkü 1 sene içinde 20 kilo aldım ve zorlanıyorum artık
kilolu olmak insanın yaşam sevincini de bir nebze olsun köreltiyor kesinlikle bence daha önemlisi de bu
daha yeni spora başladım 3 kere gittim en azından bir yerden başladığım için kendi kendime seviniyorum
forumlardaki yazılanlar beni motive ediyor hepinize teşekkür ederim ama ben sizlerden kiloluyum
birkaç kere diyete başlayıp 2.gününde bıraktığım için kendime pek güvenemiyorum
gene bırakacakmışım gibi geliyor
ama bu sıvı diyetini yapamam heralde ben çok zor gibi
tam bilmiyorum ama 80 in üzerindeyimdirYaparsın canım öyle umutsuzluğa kapılma hemen istersen yardımcıda oluruz sen kaç kilosun ?
O kadar kötü değil canım bende 150 kilo falan sandım ama eğer gayret edersen inşallah olur başlamak bitirmenin yarısıdır ben başladım başarıcam sende böyle düşün kararlı ol beraber devam edelim sürekli sende yaz buraya daha motive olursuntam bilmiyorum ama 80 in üzerindeyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?