1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhabalar ilk gününüz nasıl geçiyor acaba?su tüketmeyi ve canınız ne zaman isterse meyve suyu ve çorba tüketmeyi unutmayın lütfen
Merhaba sabah kalkınca bir bardak limonlu su içtim 11 de salata ve yağsız haşlanmış kabak yedim şimdilik böyle devam ediyorum biraz listenin dışına çıktım ama yarın daha iyisini yapıcam inşallah

Merhaba sabah kalkınca bir bardak limonlu su içtim 11 de salata ve yağsız haşlanmış kabak yedim şimdilik böyle devam ediyorum biraz listenin dışına çıktım ama yarın daha iyisini yapıcam inşallah
Harika bir başlangıç tebrik ederim günün geriye kalanında lütfen suyunuzu eksik etmeyin

Çok teşekkür ederim ilk defa çok kararlılıkla başladım vaktiniz oldukça yazarsanız çok sevinirim :KK66:
Çorbanız ve sıkılmış meyve suyunuzu dolabınızdan eksik etmeyin dışarda yemek yemek zorunda kaldığınızda lütfen tercihinizi çorba ve yoğurttan yana kullanın.sevdiğiniz baharatları çorbanıza koyun bulabilirsez taze zencefili yoğurdunuza rendeleyip tüketin :)

Çorbanız ve sıkılmış meyve suyunuzu dolabınızdan eksik etmeyin dışarda yemek yemek zorunda kaldığınızda lütfen tercihinizi çorba ve yoğurttan yana kullanın.sevdiğiniz baharatları çorbanıza koyun bulabilirsez taze zencefili yoğurdunuza rendeleyip tüketin :)
Süper hepsini yapıcam ooo ben bu gazla sıfır beden olurum şu anki kilom 67 inşallah 53 olmak istiyorum ha bide ben bir çay kaşığı himalaya tuzunu bir bardak suda eritip içtim midem allak Bulak oldu Gül kaynakdan öğrendim ..10 dakkada zumba yaptım küçük kızım var benim o biraz işlerimi zorlaştırıyo

Süper hepsini yapıcam ooo ben bu gazla sıfır beden olurum şu anki kilom 67 inşallah 53 olmak istiyorum ha bide ben bir çay kaşığı himalaya tuzunu bir bardak suda eritip içtim midem allak Bulak oldu Gül kaynakdan öğrendim ..10 dakkada zumba yaptım küçük kızım var benim o biraz işlerimi zorlaştırıyo
Himalaya tuzunu daha önce kullanmadım etkilerini bilmiyorum malesef.küçük kızınız temponuzu arttırıcak bir nevi spor olucak size :)

Himalaya tuzunu daha önce kullanmadım etkilerini bilmiyorum malesef.küçük kızınız temponuzu arttırıcak bir nevi spor olucak size :)
Valla tuz bütün iştahımı kapattı diyebilirim bide bağırsaklarda bi hareketlenme var :KK66: şimdi yatırıyorum kızımı bi uyusun spora başlicam.

evett hemde çokk isterimmmmmmmm :) bende yarın başlıycam :) yaşasın diyet kardeslıgı :)
sen kaç kglısın?
Meraba canım çok şekersin :KK66: ben 67 kiloyum ya sen bir an önce kurtulalım pis kilolardan ya bıktım artık başlayıp bırakmaktan bu sefer olucak birbirimizi yanlız bırakmayalım canım :KK66:

Ben yeni öğlen yemeğimi yedim yine kabak ve salata sabah haşlamıştım bitsin dedim akşama sadece salata yemeği düşünüyorum ben bugun bu diyete tam uyamadım ama yarın uymaya çalışcam şimdide spor yapcam

Merhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
elbette öyle ancak bu belirttiğiniz miktarda protein kaynağı olarak gösterdiğiniz ürünlerin sizin günlük ihtiyacınızı karşılamaya yetmez

ben ne yazık öcel bir kurumda yönetici olarak çalışıyorum.cok fazla hareket edemiyorum ama yarından ıtıbarane kesınlıkle başlıycam sende basla gun ıcerısınde müsait oldukça yazışalım:)

selamlaaaar kızlar
ben de size katılmak isterim fakat daha başlayamadım diyete
diyet yapıp tüm kilolarımı atmak istiyorum çünkü 1 sene içinde 20 kilo aldım ve zorlanıyorum artık
kilolu olmak insanın yaşam sevincini de bir nebze olsun köreltiyor kesinlikle bence daha önemlisi de bu :110:
daha yeni spora başladım 3 kere gittim en azından bir yerden başladığım için kendi kendime seviniyorum
forumlardaki yazılanlar beni motive ediyor hepinize teşekkür ederim ama ben sizlerden kiloluyum :KK17:
birkaç kere diyete başlayıp 2.gününde bıraktığım için kendime pek güvenemiyorum:KK43:
gene bırakacakmışım gibi geliyor:KK43::KK43:
ama bu sıvı diyetini yapamam heralde ben çok zor gibi o_Oo_O

ben ne yazık öcel bir kurumda yönetici olarak çalışıyorum.cok fazla hareket edemiyorum ama yarından ıtıbarane kesınlıkle başlıycam sende basla gun ıcerısınde müsait oldukça yazışalım:)
Tamam canım mutlaka yazıcam öyle daha çok motive oluyom ama sakın bırakayım deme ha valla yarından itibaren tepene çökücem ha sen kaç kiloydun demedin daha ? :KK66:

selamlaaaar kızlar
diyet yapıp tüm kilolarımı atmak istiyorum çünkü 1 sene içinde 20 kilo aldım ve zorlanıyorum artık
kilolu olmak insanın yaşam sevincini de bir nebze olsun köreltiyor kesinlikle bence daha önemlisi de bu :110:
daha yeni spora başladım 3 kere gittim en azından bir yerden başladığım için kendi kendime seviniyorum
forumlardaki yazılanlar beni motive ediyor hepinize teşekkür ederim ama ben sizlerden kiloluyum :KK17:
birkaç kere diyete başlayıp 2.gününde bıraktığım için kendime pek güvenemiyorum:KK43:
bence yaparız sımdıye kadar dıyetlerı bozudk ama hıc yemedıgımız tadını bılmedıgımzı bısey var mı yok :) sadece 1 ay :9

selamlaaaar kızlar
Yaparsın canım öyle umutsuzluğa kapılma hemen istersen yardımcıda oluruz sen kaç kilosun ?

tam bilmiyorum ama 80 in üzerindeyimdir :KK43:
O kadar kötü değil canım bende 150 kilo falan sandım ama eğer gayret edersen inşallah olur başlamak bitirmenin yarısıdır ben başladım başarıcam sende böyle düşün kararlı ol beraber devam edelim sürekli sende yaz buraya daha motive olursun

ben de başlıycam pazartesi başlarım heralde :KK43: pazartesiden itibaren her şeyi yazıcam

X