• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kalp krizinden ölmek isteyenlere tavsiye ederim bu diyeti... Başka da bir şey demiyorum... Denemesi bedava(!)

Slm kızlar bu saate kadar hiç durmadan temizlik yaptım halende devam ediyorum bıgun yiyip içtiklerimi yazayım ama daha gün bitmedi

Sabah limonlu su kahve

a 2 parmak boy muz

1 kase yayla çorbası

1,5 armut

15 adet cranberry

Hepsi bu bana göre gayet iyi sizce nasıl ?

Kızlar merhaba hepinize,ne kadar güzel kalabalıklaşıyoruz:KK49::KK9::KK71:öncelikle arkadaşlar çok dikkatli olun lütfen evet sıvı gıdalarla besleniyoruz ama çok dikkatli olmak gerek,hiç birşey sagligimizdan daha önemli değil,aciktiginizda lütfen ağzınıza bi lokma bişey atın,önceki yazışmaları okudum aciktiginizda yoğurdun içine salatalık rendeleyip yiyebilirsiniz yazıyo

Bu arada bugün o kadar halsizdim ki anlatamam ama gece 3 4 saat uyumuştum,yürüyüş ten gelince yığıldım resmen uyudum 1 2 saat kendime gelince öğle yemeği niyetine 1 kase yoğurt yedim sonrasında 4.5 km daha yürüyüş yaptım aslında gezdim öyle markette,eve gelince ara öğün olarak 1 bardak portakal suyu içtim şimdi diyet mercimek çorbası yapıyorum,bu arada kızlar yaptığınız çorbaların tarifini de paylaşır mısınız burda hem daha çok secenegimiz olur

Slm kızlar bu saate kadar hiç durmadan temizlik yaptım halende devam ediyorum bıgun yiyip içtiklerimi yazayım ama daha gün bitmedi

Sabah limonlu su kahve

a 2 parmak boy muz

1 kase yayla çorbası

1,5 armut

15 adet cranberry

Hepsi bu bana göre gayet iyi sizce nasıl ?
Merhaba bana göre diyetini biraz daha sıvıya cevirmelisin,mesela armut yada muz yiyeceksen içine birazcık süt eklersen hem mama kıvamında olur hem de süt metabolizma yı çalıştırır

Canlarrr... :KK25:
Öğleden önce sütlaç yedim.
Öğlen Elma sirkeli su + bitki çayı.
Öğleden sonra 200ml kahve + 10gr.kahve draje + 260gr.yarım yağlı yoğurt + 70gr. Su böreği
Akşam : 330gr. Yarım yağlı yoğurt + 210 gr. Çilek püresi + 50gr. Salatalık
Eşimin yemeğini hazırlarken 2 lokmacık Ekmek + bir kaç lokmalık da kıymalı patates yedim :oops:
Şimdi bitki çayı içiyorum.
Son zamanlarda bu saatlerde kilomu şöyle bi kontrol edeyim dediğimde çıkan sonuçtan 500gr. Aşağı gösterdi baskülüm.
Ben kendimi tebrik ettim, Başarabiliyorum diye :KK9::KK9::KK9:
Spor olarak da 90dk. Eliptik kullandım.

FB_IMG_1458846666651.jpg

Canlarrr... :KK25:
Öğleden önce sütlaç yedim.
Öğlen Elma sirkeli su + bitki çayı.
Öğleden sonra 200ml kahve + 10gr.kahve draje + 260gr.yarım yağlı yoğurt + 70gr. Su böreği
Akşam : 330gr. Yarım yağlı yoğurt + 210 gr. Çilek püresi + 50gr. Salatalık
Eşimin yemeğini hazırlarken 2 lokmacık Ekmek + bir kaç lokmalık da kıymalı patates yedim :oops:
Şimdi bitki çayı içiyorum.
Son zamanlarda bu saatlerde kilomu şöyle bi kontrol edeyim dediğimde çıkan sonuçtan 500gr. Aşağı gösterdi baskülüm.
Ben kendimi tebrik ettim, Başarabiliyorum diye :KK9::KK9::KK9:
Spor olarak da 90dk. Eliptik kullandım.
Hoşgeldin aramıza,su böreği olmaz olamaz ama azcık tamam bu kez görmezden gelelim

Kızlaaaar bende yaktım kendimi,çorbayı yaptıktan sonra 1 kase 1 dilim ekmekle beraber yedim malum tansiyonum düşmüştü,eşimle beraber 1 kase daha mercimek çorbası ictim ve dayanamayarak 1 tane ev yapımı baklava yedim çok pişmanım çoook :110::KK42:

Merhabalar kızlarrr :KK19:
sabah
1 bardak limonlu su
1 tane ceviz
1 bardak portakal suyu
aralarda su

öğlen
1 kase çorba
bir iki kaşık yoğurt

akşam
2 kase çorba
2,3 çatal haşlanmış tavuk
1 duble Türk kahvesi
1 küçük dilim bitter çikolatası

gün içinde 2 litre su içtim:KK50:. Az oldu bugün.Ekmeği normalde tahıllı tüketiyordum o da sadece sabahtı. bu diyete başladığımdan beridir o da kalktı hayatımdan. Diyete başlamayanlar kötü hissedileceğini düşünüyor ama gayet iyiyim ben. Hatta bu aralar mide sıkıntısı çekiyordum düzeldi şimdi. Rahatım ben yani:cool: Günüm böyle geçti. :KK51:
Arada kaçamak yapanlar üzülmesin yavaş yavaş yerine oturacak her şey:KK68:. Yeter ki fazla kaçamak olmasın:KK20:. Ayrıca birbirimize çorba tarifi versek olur mu:kk77:

Kızlaaaar bende yaktım kendimi,çorbayı yaptıktan sonra 1 kase 1 dilim ekmekle beraber yedim malum tansiyonum düşmüştü,eşimle beraber 1 kase daha mercimek çorbası ictim ve dayanamayarak 1 tane ev yapımı baklava yedim çok pişmanım çoook :110::KK42:
Aaaaa ama böyle olmaz! Hadi neyse bu seferlik görmezden gelelim. :KK60:

Kızlar bugün yaptığım mercimek çorbası tarifi tadı güzel di fakat ben birazcık tuz ekledim
5 çay bardağı kırmızı mercimek1 litre su1 orta boy soğan1-2 yemek kaşığı domates veya biber salçası (isteğe bağlı)2-3 dış sarımsak1 adet limon1 çay kaşığı kimyon, kekik, isot, nane, acı kırmızı pul biberi ve karabiber1 tatlı kaşığı yağ
Diyet Mercimek Çorbası Tarifi'nin Yapılışı

Tabi ki hepimiz Mercimek Çorbası nasıl yapıyor biliyoruz ama bu çorba da farklı olan tuz ve yağ kullanmıyoruz. Kırmızı Mercimek çorbası, demir, poatasyum, lif açısından iyi bir kaynaktır. Protein içerir ve bu sayede kaslar güçlenir ve yağ yakımına yardımcı olur. Diyet için uygundur ve tok tutar!
Hazırlanışı:
Soğan dörde bölünür, sarımsaklar iri parçalara kesilir ve mercimek tencereye alınır ve üstüne 1 litre su ilave edilir ve bir taşım kaynadıktan sonra 15 dk pişirilir. Piştikten sonra blenderle çekilir. Küçük bir tavaya 1 tatlı kaşığı yağ ve baharatlar eklenir ve kavrulur. Daha sonra çorbaya ilave edilir ve 4-5 dk daha kaynatılır. En son 1 limonun suyu sıkılır, karıştırılır ve çorbamız hazır :) Denemenizi tavsiye ederim özellikle kekik ve isotla tadı süper oluyor.

Yarında ıspanak çorbası yapmayı düşünüyorum
Tarifi
- 0.5 Adet (Sıkılmış) Limon Suyu - 2.0 Yemek Kaşığı Un Karışımı - 1.0 Adet (Orta/Normal) Yumurta Sarısı - 3.0 Çorba Kaşığı Bitkisel Sıvı Yağ Çeşitleri - 1.0 Adet (Orta/Normal) Havuç - 1.0 Adet (Küçük) Kuru Soğan - 300.0 Gram Ispanak Yaprağı - 0.5 Su Bardağı (200 Ml Lik) Yoğurt (Yarım Yağlı) - 1.0 Diş (Orta Boy) Sarımsak - 1.0 Bıçak Ucu Tuz (İyotlu) - 1.0 Bıçak Ucu Karabiber - 5.0 Su Bardağı (200 Ml Lik) Su Ispanak Çorbası Tarifi Ispanak çorbası tarifi için; Tencereye aldığın sıvı yağ, yemeklik doğranmış soğan ve ince doğranmış sarımsağı birlikte biraz pişir. Tenceredeki karışıma suyu koy ve kaynamaya bırak. Havucu rendele, suya at. Ispanak yapraklarını yıka, ince doğra, suya ilave ederek pişirmeye devam et. Diğer tarafta, unu, limon suyunu, yoğurt ve yumurta sarısını iyice karıştırarak pütürsüz hale getir. Ispanaklar piştiğinde, bu karışımı azar azar çorbaya karıştırarak ilave et. Tuz ve karabiberini koyup, bir-iki taşım kaynatıp ocaktan al. Sıcak olarak servis yap. Afiyet olsun.
Kaynak https://www.diyetkolik.com/yemek-tarifi/ispanak-corbasi/

Canım sen diyetin kaçıncı gunundesin yani bu sıvı diyetin :) gittimi kilolar gittiyse kaçıncı günde kaç kilo gitti...
Aslında ptesi başladım ama 2 gündür net şekilde gidiyorum,2 gündür 1.5 kilo verdim ama net olarak sabah belli olur,peki senin durum ne tartıldın mı

Back