- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
Ben yarın başlamayı düşünüyorum ama kontrollerim var duruma göre bakacağım,yarın haberleselim
Merhabalar Ben başladım bugün. İlk gün güzel geçerse diyet son gaz devam eder benim. Sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın başlamayı düşünüyorum ama kontrollerim var duruma göre bakacağım,yarın haberleselim
Ben daha yeni uyandım sayılır şimdi limonlu su içiyorum
Portakal suyumu içtim ve 1 adet cevizi mi de yedim, misafirliğee gideceğim bakalım inşallah bozdurmazlar diyetimi
İnşallah atlatirim,sen ne yaptınilk günü kazasız atlat gerisi gelir. Sakın yeme aman deyim
Bugünü pek atlatamadim maalesef,öğlen 1 kase yoğurt,1 kase çorba
Akşam 1 yarım fırın balık, az fırın patates ve 2 3 tane çiğ köfte ve burası çok kötü 2 dilim baklava
9. Ya canim benim benim meyve suyu skan robotum yok normal yesem olurmu ki. 20 kilo fazlam vat acaba nekadar zaman icinde veririm bu kiloyuMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Tebrikler, güzel bir gün olmuş, benim derdim de hep misafirlik gelseler sorun yok da ben gidince sorun,diyette yim diyorum bundan bisey olmaz falan sonra da ben kaçırıyorum ipin ucunu,yarın da anneme gitcem hadi bakalım hayırlısı,yemeyince alınıyorlar,sadece şunu yiyeceğim diyorum öyle diyet mi olur falan,ağzıma tıkıştırıyor resmen annem ne yapcam bilmiyorum gerçekten,daralıyorum, bu saatte şimdi den strese girdim ama azimliyimGüzel geçiyor şimdilik. Azimliyim gidecek bu kilolar. 8 kilo falan versem de iyidir şimdilik. 70 e çıktım çünkü bu ara senin de baklava olayı olmasaymış ilk gün için gayet iyi bence. Benim de çorba konusunda sıkıntım var. annem ne yaparsa onu içiyorum. Ben normalde de öğlen hep bir çorba içerdim. Sebze olsun diğerleri olsun içiyorum bakalım. sonuç sadece sebze olmadığı için biraz daha az veririm ama olsun Yarın daha güzel olur inşallah. Şehir dışında olacağım yine ama bu sefer temkinliyim. Meyve suyumu yanımda götüreceğim öğlen de çorba içtim mi süper olur benim için
Sen ne yiyip içtin bugün hiç yazmıyorsunSporu şimdilik yapamıyorum ama yazın ona da devam edeceğim :) spor yapman iyi olur. 1 haftayı da sorunsuz atlatalım gerisi gelir :)
Hoşgeldin aramıza,sende ne kadar etkili oldu peki?kendi listenden örnek verir misinDaha önce denemiştim etkili 3 gün yapmıştım sonra bırakmıştım tekrar yapıcam sabah bende başlıyorum önemli olan listeye birebir uymak değil sıvıya dayalı beslenmek
Hoşgeldin aramıza,sende ne kadar etkili oldu peki?kendi listenden örnek verir misin
Hoşbulduk canım birbirimize destek olup başarırız inşallah ben kendimi hiç bi listeye bağlamadan sabah şekersiZ kahvemi ve 1 hurma öğlen evde ne varsa meyve sebze suyunu sıktım akşam ya çorba yada salatalık biber kütür kütür yedim sadece bunlarlada sınırlı değil canım istedikçe ayran keten tohumu pul biberli yoğurt Hindistan cevizş acayip tok tutuyo bunlarıda tükettim artı sebze olsun meyve olsun suyunu sıkarkrn hep yarı yarı su ilave ettim meyveyi de sebzeyide tek başına tüketmedim sularını yani elma ile salatalık ıspanak ile elma sıktım örneğinHoşgeldin aramıza,sende ne kadar etkili oldu peki?kendi listenden örnek verir misin