- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla şimdi ne desem yalan olur 3 yada 3,5 gibiydi galiba aradan çok zaman geçtiDoğru söylüyorsun,bende inanıyorum,gitsin bu kilolar inşallah,peki sen 3 günde kaç kilo verebildin hatırlıyor musun
Çok iyiymiş aslında,hatta mükemmel spor yapmismiydin pekiValla şimdi ne desem yalan olur 3 yada 3,5 gibiydi galiba aradan çok zaman geçti
Evet zumba arada leslie 3 mile yapıyordum çocuğum çok küçük oldupu için bırakmıştım şu an 2,5 yaşını geçti rahatlıkla yapabilirim artık inşallahÇok iyiymiş aslında,hatta mükemmel spor yapmismiydin peki
Maşallah 2 .5 yaşında mı,ay çok tatlıdır şimdi o,maşallah tekrar Allah bagislasin,tamam o zaman sabah itibariyle her ne yersek ne icersek ne kadar spor burada yapıyorsak hemen paylaşalım olur mu,?motivasyonumuzu arttırmiş oluruz böylelikleEvet zumba arada leslie 3 mile yapıyordum çocuğum çok küçük oldupu için bırakmıştım şu an 2,5 yaşını geçti rahatlıkla yapabilirim artık inşallah
Çok sağol canım benim tabiki paylaşıcaz günlük içtiğimiz su miktarına kadar tamam canım sabah görüşürüz yatıyorum ben görüşürüz inşallahMaşallah 2 .5 yaşında mı,ay çok tatlıdır şimdi o,maşallah tekrar Allah bagislasin,tamam o zaman sabah itibariyle her ne yersek ne icersek ne kadar spor burada yapıyorsak hemen paylaşalım olur mu,?motivasyonumuzu arttırmiş oluruz böylelikle
İyi gecelerÇok sağol canım benim tabiki paylaşıcaz günlük içtiğimiz su miktarına kadar tamam canım sabah görüşürüz yatıyorum ben görüşürüz inşallah
Günaydınlar Dün telefondan yazdığım zor olduğu için ne yeyip içtiğimi yazamadım.Sen ne yiyip içtin bugün hiç yazmıyorsun
Daha önce denemiştim etkili 3 gün yapmıştım sonra bırakmıştım tekrar yapıcam sabah bende başlıyorum önemli olan listeye birebir uymak değil sıvıya dayalı beslenmek
Hoşbulduk evet genelde sebze içtim ama mercimek de gayet iyi kilo verdiriyoGünaydınlar Dün telefondan yazdığım zor olduğu için ne yeyip içtiğimi yazamadım.
sabah
limonlu su
1 ceviz
1 bardak portakal suyu
aralarda su içtim
öğlen dışarda olduğum için bir kase mercimek çorbası içtim. bir iki çatal tadımlık salata yedim. ayran içtim.
akşam çorba içtim. Günüm dün bu şekilde geçti
Şimdi limonlu suyumu içeceğim Senin yürüyüşe çıkman süper olmuş. Daha hızlı gider kilolar hem
merhabalar. Hoş geldiniz aramıza daha önce sizin yorumlarınızı okumuştum. Çok azimliydiniz ama motive arkadaşı bulamamışsınız. Şimdi iinşallah birlikte veririz kiloları. Bu arada bir şey soracağım .çorba konusunda hep sebze çorbası mı tüketiyordunuz
Harikasınız kızlar Sinem Serdar hoşgeldin diğer topikten arkadaşım bende temizlik yapıyorum kızlar kızım için mevlit vermiştim doğal olarak çoluk çocuktan ev battı akşama kadar temizlik yapcam ama herşey yolunda hadi kızlar azimlenelim başarıcaz ben spor olarak sadece temizlik yapcam birazdan keten tohumlu ki yoğurt yiycem