• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bir hafta sonunda kendimi iyice halsiz hissetmeye başladım ve beslendiğim sıvılardan olsa gerek mineralsiz kalmışım. Tavsiye etmem demiyorum kesinlikle işe yarıyor ama dikkatli olmakta fayda var arkadaşlar.

Ben de 8 günde 3 kilo verdim.63kg oldum.Fakat ben hafif bir kahvalti ve pilav makarnadan uzak durarak arada yemek de yiyorum.Kendimi tanıyorum çünkü diyeti bırakıp katıya geçince tekrar alacağım bu kiloları.

evet öyle oluyor malesef ama bence tek gida mesela tek protein tek karbonhidrat tek sivi aslinda saglik acisindan cok iyi degil bence... arada vücudun diger gidalarida tanimasi lazim bence.... ben mesela 2 günde bir bi isirikta olsa yada bir kasik karbonhidrat yada kati birseyler yiyorum engellesemde kendimi nefis istiyor..

Denemedigim bir bu diyet kaldi Allah affetsin. Corba icilir, doyurucu da oluyor ama meyve suyuyla nasil doyuyorsunuz kizlar? Benim kisa sureli bir diyete ihtiyacim var ama o diyet mi bu diyet mi daha karar veremedim. Neyse ben az daha eseleyeyim forumu. Herkese guzel kilo kaybetmelerr :)

Merhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler

Merhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler
Merhaba bende sizin paylasiminizi okudum heveslendim başliyorum inşallah diyetime yarın tam takim :)

banada fotografinizi atar misinizz moral olsa baslangic icin

cb90 cb90 merhaba canım bende yarın bu dıete baslıyacagım yanlız motıvasyona ıhtıyaım var bana onesı sonrası fotonu atabılırmısın rıca etsem

cb90 cb90 merhaba canım bende yarın bu dıete baslıyacagım yanlız motıvasyona ıhtıyaım var bana onesı sonrası fotonu atabılırmısın rıca etsem
Ne yaptın canım, başladın mı bugün. Başladıysan nasıl hissettin yazar mısın? Oluyor mu? Ben 2 gündür denemeye çalışıyorum ama kahvaltısız olmaz diye düşündüğümden yapamadım cesaret edemedim belki de. Psikolojik olarak hazırım ama artık. Yarın ya Allâh bismillah....
Sen deneyimlerini yazar mısın lütfen, çok merak ediyorum.

Ne yaptın canım, başladın mı bugün. Başladıysan nasıl hissettin yazar mısın? Oluyor mu? Ben 2 gündür denemeye çalışıyorum ama kahvaltısız olmaz diye düşündüğümden yapamadım cesaret edemedim belki de. Psikolojik olarak hazırım ama artık. Yarın ya Allâh bismillah....
Sen deneyimlerini yazar mısın lütfen, çok merak ediyorum.
Valla canım bugün başladım. Zorlancagim desem yalan olur. Ama kısa sürede iyi bir sonuç istiyorsak zorrlanmamiz normal diye düşünüyorum. Ben sadece aksam 8 de 1 haşlanmış yumurta yedim o da esimin ısrariyla çünkü başım çok agriyordu. Ya ye yada bırak yapma dedi. :) bugün se daha iyiyim.

Valla canım bugün başladım. Zorlancagim desem yalan olur. Ama kısa sürede iyi bir sonuç istiyorsak zorrlanmamiz normal diye düşünüyorum. Ben sadece aksam 8 de 1 haşlanmış yumurta yedim o da esimin ısrariyla çünkü başım çok agriyordu. Ya ye yada bırak yapma dedi. :) bugün se daha iyiyim.
Benim de doğru düzgün ilk günüm. Sabah bol su + Öğlen yoğurt ve ananas püresi tükettim. şimdide form çayı içiyorum.
İlerleyen saatlerde mandalina suyu, akşam da yoğurt ile birlikte Elma püresi yemeyi düşünüyorum.
Sence nasıl? Böyle yapsam sıvı diyeti yapmış olur muyum?

Merhaba arkadaşlar ben de başlamak istiyorum fakat 9 aylık bebeğim var emziriyorum sıkıntı olur mu ve lütfen beni de watsap grubuna ekleyin nolurrr

Canım, yoğurdun yanında Elma yiyorum (rendeleyerek). Olur mu? Acil yanıt ver lütfennnn :KK68:

Benim de doğru düzgün ilk günüm. Sabah bol su + Öğlen yoğurt ve ananas püresi tükettim. şimdide form çayı içiyorum.
İlerleyen saatlerde mandalina suyu, akşam da yoğurt ile birlikte Elma püresi yemeyi düşünüyorum.
Sence nasıl? Böyle yapsam sıvı diyeti yapmış olur muyum?
Valla canım tam net birsey diyemem bende yeni yeni yapıyorum diyette ne diyo sa ona uymalıyız bence.

Slm kizlar yaz dan beri takip ediyrm 68 kilodan spor ve diyetle 56 kiloya düşmüştür ama diyeti bozdum şuan 62 kiloyum bu diyeti yapmak istiyrm 10 günde 5 kilo gidermi kizimin doğum günü var

Arkadaslar sivi diyeti ni düzenli bir şekilde takip edip birbirimizi motive edelim istiyorum sayfa kurdum 8 yıllık diyet ve spor tecrubemle yanınızda olacağım bekliyorum SİVİ DİYETİ İLE HARİKALAR YARATANLAR GRUBUNA BEKLİYORUM KIZLAR

Bende dün başladım.Ve -2 kilo verdim.Hiç zorlanmadım.inşallah 15 kilo fazlam var.hepsini bu diyetle vermek istiyorum.

Back