- 16 Şubat 2016
- 81
- 51
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki deTatlim senden bisey rica edicem eski halinle simdiki halinin fotolarini gonderir.sn cok merak etm nekadar kilo verdigini
Merhaba bende sizin paylasiminizi okudum heveslendim başliyorum inşallah diyetime yarın tam takim :)Merhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler
banada fotografinizi atar misinizz moral olsa baslangic icinMerhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler
Ne yaptın canım, başladın mı bugün. Başladıysan nasıl hissettin yazar mısın? Oluyor mu? Ben 2 gündür denemeye çalışıyorum ama kahvaltısız olmaz diye düşündüğümden yapamadım cesaret edemedim belki de. Psikolojik olarak hazırım ama artık. Yarın ya Allâh bismillah....cb90 merhaba canım bende yarın bu dıete baslıyacagım yanlız motıvasyona ıhtıyaım var bana onesı sonrası fotonu atabılırmısın rıca etsem
Valla canım bugün başladım. Zorlancagim desem yalan olur. Ama kısa sürede iyi bir sonuç istiyorsak zorrlanmamiz normal diye düşünüyorum. Ben sadece aksam 8 de 1 haşlanmış yumurta yedim o da esimin ısrariyla çünkü başım çok agriyordu. Ya ye yada bırak yapma dedi. :) bugün se daha iyiyim.Ne yaptın canım, başladın mı bugün. Başladıysan nasıl hissettin yazar mısın? Oluyor mu? Ben 2 gündür denemeye çalışıyorum ama kahvaltısız olmaz diye düşündüğümden yapamadım cesaret edemedim belki de. Psikolojik olarak hazırım ama artık. Yarın ya Allâh bismillah....
Sen deneyimlerini yazar mısın lütfen, çok merak ediyorum.
Benim de doğru düzgün ilk günüm. Sabah bol su + Öğlen yoğurt ve ananas püresi tükettim. şimdide form çayı içiyorum.Valla canım bugün başladım. Zorlancagim desem yalan olur. Ama kısa sürede iyi bir sonuç istiyorsak zorrlanmamiz normal diye düşünüyorum. Ben sadece aksam 8 de 1 haşlanmış yumurta yedim o da esimin ısrariyla çünkü başım çok agriyordu. Ya ye yada bırak yapma dedi. :) bugün se daha iyiyim.
Merhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler
Canım, yoğurdun yanında Elma yiyorum (rendeleyerek). Olur mu? Acil yanıt ver lütfennnnMerhaba kızlar nasılsınız ara ara girip yazılanları okuyorum birçoğu bırakmış birazı azmetmiş evet zor bir diyet sağlam bir psikoloji ve irade isteyen bir diyet ama hiçbir şey imkansız değil.çiğneme alışkanlığınızdan kurtulun sadece bir süre.aç kalmak yok onu da çıkarın aklınızdan.dilediğiniz kadar ayran çorba labne yoğurt su ve meyve suyu tüketebilirsiniz.tek bir şartla tabi doğal yağsız ve ilave şekersiz olması şartıyla.ben bu diyetle hayatımı kurtardım.herkes hala imrenerek bakıyor bana bir tek fiziğim değil yüzüm ellerim hatta ayak numaram bile küçüldü :) harika birşey inanın.herşey insanın beyninde bitiyor.bu diyet size uygun olmayabilir ama kilo vermekten vazgeçmeyin vücudunuzu tanıyın kalori hesaplayarak yiyecekleri tüketin.tartıya çıkmaktan asla kaçmayın.herkese iyi geceler
Valla canım tam net birsey diyemem bende yeni yeni yapıyorum diyette ne diyo sa ona uymalıyız bence.Benim de doğru düzgün ilk günüm. Sabah bol su + Öğlen yoğurt ve ananas püresi tükettim. şimdide form çayı içiyorum.
İlerleyen saatlerde mandalina suyu, akşam da yoğurt ile birlikte Elma püresi yemeyi düşünüyorum.
Sence nasıl? Böyle yapsam sıvı diyeti yapmış olur muyum?