1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Facebook ıyı fıkır bence :)) Sevındım kacamaksız bıtmesıne .

grubumuz acilmistir arkadasalar katilmak isteyenler lütfen özelden mesaj atsinlar grubun adi SIVI Diyetimiz...

arkadaslar özelden mesaj atarken email adresinizi yazarsaniz daha iyi olur.. cünkü gruba ekleyebilmek icin sizin benim listemde olmaniz gerekiyor aksi halde email adresi ile ekleme yapilabiliyor.... o yüzden lütfen katilmak isteyenler özelime mail adresini yollasin

ayrica bir tane tabela olusturdum üyeler baslangic kilolari ve hedef kilo gibi her hafta sonundaki aktuel kilomuzuda listeye ekleyip oradan takibatini yapmak daha iyi olur... diye düsündüm

Arkadaslar grubu siz disaridan arayip bulamayabilirsiniz cünkü ayarlarini özel olarak yaptim.. yani disaridan kimse guruba istek gönderemiyecek ve kimse bizim paylasimlarimizi göremiyecek.... bana facebook adinizi degil,,, facebookta hangi mail adresiniz kayitli ise onu yollarsaniz ben ekleyebilirim.. bu sekilde cok yavas oluyor, ben yaziyorum buraya saatler sonra cevap geliyor :))
alyanak258 canim özelden bana sadece facebook profilini yollamissin oradan seni gruba dahil edemiyorum

anlasilan biz bu grubu kurana kadar 1 ay gecmis olacak ve diyet takibi yapamiycaz.... hayirlisi bakalim....

Canım tlf gelince vapsap tan grup yapılırsa katılırım Facebook pek aram yok benim
tamam canim watsapptan grup var zaten senide ekledim tlf gelince oradan yazisiriz... ya bu gidisle face te olmayacak zaten... bi watsapp dedim bi face dedim... suanda sadece bir kisiyi davet ettim face grubuna oda daha kabul etmedi.... yani bir tek ben varim benim mesela sorularim oluyor ama cevap gelene kadar is isten gecmis oluyor...

Vapsap çok iyi okur tlf gelsin iki arkadaşım daha var onlarda katılır önemli olan kimin ne yediğini nasıl spor yaptığını bilip motive olup bizimde yapmamız o Yüzden vapsap daha aktif olur diye düşünüyorum

evet canim aynen artik kim nerede aktifse ben her ikisindede varim birilerinin takip ettigini bilince insan daha cok motive oluyor..

kızlar ben yazın yaptıgım salataveproteinli diyetime baslıcam nedense sıvı diyeti yaparken hep nesfime yenik düşüyorum.çünkü ben salatama kekik sirke ekliyordum iştahımı kesiyolar..sizi takibe dvm ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…