- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
ozaman facebooktan grup aciyorum katilmak isteyenler bana özelden facebook isimlerini yazsinlar :)Facebook ıyı fıkır bence :)) Sevındım kacamaksız bıtmesıne .
facebooktan görünmüyo bana burdan msjla atsana tıklıyıp üye oluyumgrubumuz acilmistir arkadasalar katilmak isteyenler lütfen özelden mesaj atsinlar grubun adi SIVI Diyetimiz...
canim istek gelmedi grup disaridan aramalara kapali sadece biz eklersek olucak... sen bana özelden yaz facebook adresini ben ekliyeyimbuldum galiba istek gönderdim yanlıs değilse
özelden msj attımcanim istek gelmedi grup disaridan aramalara kapali sadece biz eklersek olucak... sen bana özelden yaz facebook adresini ben ekliyeyim
canim bende ödem vardi 1 litre kdar onun etkisi oldu bence...
Canım tlf gelince vapsap tan grup yapılırsa katılırım Facebook pek aram yok benimgrubumuz acilmistir arkadasalar katilmak isteyenler lütfen özelden mesaj atsinlar grubun adi SIVI Diyetimiz...
Canım çok sevindim çok güzel bir başlangıç olmuşBu arada ben dayanamayip tartildim 79.5 ciktim pazartesi günü 81.8 dim yani -2.3 kg gitmis :))
tamam canim watsapptan grup var zaten senide ekledim tlf gelince oradan yazisiriz... ya bu gidisle face te olmayacak zaten... bi watsapp dedim bi face dedim... suanda sadece bir kisiyi davet ettim face grubuna oda daha kabul etmedi.... yani bir tek ben varim benim mesela sorularim oluyor ama cevap gelene kadar is isten gecmis oluyor...Canım tlf gelince vapsap tan grup yapılırsa katılırım Facebook pek aram yok benim
tesekkür ederim canim insallah devami gelir motivasyonum bozulmadan...Canım çok sevindim çok güzel bir başlangıç olmuş
Vapsap çok iyi okur tlf gelsin iki arkadaşım daha var onlarda katılır önemli olan kimin ne yediğini nasıl spor yaptığını bilip motive olup bizimde yapmamız o Yüzden vapsap daha aktif olur diye düşünüyorumtamam canim watsapptan grup var zaten senide ekledim tlf gelince oradan yazisiriz... ya bu gidisle face te olmayacak zaten... bi watsapp dedim bi face dedim... suanda sadece bir kisiyi davet ettim face grubuna oda daha kabul etmedi.... yani bir tek ben varim benim mesela sorularim oluyor ama cevap gelene kadar is isten gecmis oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?