1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

tamam canim bence hangi diyete baslarsan basla o diyette kararli ol... ben hep yarim biraktigim icin basarili olamadim birtek dogumdan sonra dukan yaptim ozaman 7 kilo verdim... sonra ara ara yaptim, kendimce degisiklik yaptim o yüzden hic basrili olamadim bi ara karatay yaptim.... bi ara irem zayiflama ürürünü kullandim hicbirinde istedigim sonucu alamdim cünkü istikrarli degildim... bir gün onu birgün digerini yaptim ve vücut alismadan ben hep baska diyetlere gectim.. sonuna kadar gitmedim.. mesela canim protein istediyse dukan yaptim... canim karbonhidrat istediyse karatay.. ama sonucu ben vermek istedikce hep aldim... o yüzden ben bu diyeti 4 hafta yapicam sonucu ne olursa raziyim.... en azindan yeme aliskanligim gider ve motivem düsmez... simdi 4 gündür cignemeden karnimi sivi ile dolduruyorum ama en güzeli göbek bölgemde bir incelik hissediyorum... ve buda beni motive ediyor... haa birde benim yaptigim yanlisardan biri mesela hedefim 10 kilo vermek ya 2 kilo verince bir kereden birsey olmaz diyip diyeti sonra birakmam.. cünkü o tadi birkere alinca vücut tekrar istiyor... o yüzden bu diyette kararliyim... herkes kendi vücudunu iyi tanir canim.. sen kendi metabolizmani iyi tanirsin.. mesela ben karbonhidratli ne yersem mesela bir isirik ekmek dahill hemen ödem oluyor ve kilo veremiyorum

Herkese merhaba..Bu diyette ben de varım.9 Şubat'ta 66 kilo ile,bazı eklemeler yaparak sıvı diyetine başladım..Bugün tartıldığımda 64.100 gram çıktı.:))

eee kizlar tek benmi yapiyorum bu diyeti :)
Diyette protein var ki,yogurt yani ayran ve labne var ve onlar da protein yani yumurta bence uygun olmaz.

Diyette yalnız değilsin sadece nete giremedim. Ben 3 gün yaptım ve okula gitmeme rağmen inanın çok zorlanmadım ,4.gün ........olunca bıraktım ama en kısa sürede başlıycam. tartılınca aynı geldim ........ten dolayı sanırım.Kuzenimede tavsiye ettim ve onun5.günü yaklaşık3 kg az geldi tartıda.

Ben bi arkadaş protein yok o yüzden yumurta yiycem yazmıştı da ona yazmıştım ama alıntıyı yapamamışım pardon.

Sağlıklı değil falan diye yazan arkadaşım sağlılkı bulmuyosanız yapmazsınız yani....Kimse kimseye zorla diyet yaptıramaz demi?

Çorbalardan sıkıldım hep aynı corba sehrıye mı ıcsem yoksa hazır ıcıcem sanırım ?

Kızlar salı gunu 2 hafta olucak en son tartıldıgımda pazartesı 56.6 ydım . Korkuyorum tartılınca eher kılo veremezsem çok üzülürüm .

Bırde kılom az her zaman kılosu yuksek ınsan daha cok kılo kaybeder uzuluyorum bılmıyorum mesela bugun corbanın yanında az peynır yedım vs gercekkten acım hıssedıyorum .

Bence de ilk aşamada yumurtaya gerek yok.Yoğurt tüketimi metabolizma hızını artırmak için çok önemli..Sakın sporu ihmal etmeyin.En azından evde adım sayarak yürüyün.Dayanamayıp tartılmıştım 4 günde 2 kilo vermisim..Bunu hissediyorum da..Şimdi 16 Şubat'ı bekliyorum tartılmak için..Bir de ben hafif bir kahvaltı yapıyorum çalıştığım için..

Canım sıkkın bende bıraz cıgkofte yıyecegım arkadasla ama bakalım yarın sabah kac kg gıtmıs olacak . Bırakabılırım dıyetı .

Sen ciddimisin ya tatlm suan bende 78 kiloyum bu dedigi ysparsam 57 kilo olbilirmiyim

Tatlim senden bisey rica edicem eski halinle simdiki halinin fotolarini gonderir.sn cok merak etm nekadar kilo verdigini

Nasılsınız sanırım ben baska dıyetec gececegım ?

bende yarin tartilicam bakalim ama dün bi tane poaca yedim malesef,,, ve onun ciddi rahatsizligini gördüm insan kati birseyler yiyince sivi az tüketiyor hele ben,. ama su ictikce icesim geliyor hep
Ben de bugün 2 dilim pizza kaçamağı yaptım.Ama ara sıra böyle küçük kaçamaklar yapmalıyız gibi..Çünkü günlerdir sıvı besleniyoruz..Diyetten sonra bu kiloları tekrar almamak için arada küçük kaçamaklar yapmalıyız bence:))

Sivi diyetinimi yapiyosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…