1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

bugun başladm kzlar daha önce dukan yapmıştm 13 kilo verdm ama suan 17 kilo vermek niyetm diyette protein yok o yuzdn kendmce sabah 1 yumurta yemek hakkı tanıdm diyetme bakalm sonuç ne olacak ...

Limonlu su , portakal suyu içildi cevız yenıldı sızden ne haber ?

Aslında aynı kıloyla baslamıs olucaz bende 58 ıle basladım :))

Çok basarılı olmus bence :))Benım kolayıma gelıyor aksamda corba ıcıyorum hatta 2 kaseden 1 kaseye dusurdum .

slm kızlar bütün sayfaları 2 gündür okuyorum .güzel kglar verilmiş, bende dün baslıcaktım olmadı bugün basladım bende sizinle dvm etmek istiyorum .insan birileriyle aynı diyeti yapınca destek oluyor.

slm kızlar bütün sayfaları 2 gündür okuyorum .güzel kglar verilmiş, bende dün baslıcaktım olmadı bugün basladım bende sizinle dvm etmek istiyorum .insan birileriyle aynı diyeti yapınca destek oluyor.
Hoşgeldin aramıza katılıyorum sana kesinlikle

beraber kglar gider inş ben buna benzer salata ve yogurt diyeti yaparak 14 kg vermiştim acıktıkca ayran içiyordum.eylülde bırakınca verdiğim bütün kg geri aldım cok moralim bozuk

sigarayı bırakınca kglar aldı basını gittiison 5 senedir kgluyumyaz gelmeden bu sefer vermek istiyorumm

Kızlar ben bıraktım akşam dayanamadım iki tane biber olması ve tavuk yedim . Yapanları gonulden tebrik ederim maşallah

beraber kglar gider inş ben buna benzer salata ve yogurt diyeti yaparak 14 kg vermiştim acıktıkca ayran içiyordum.eylülde bırakınca verdiğim bütün kg geri aldım cok moralim bozuk
Kaç ayda verdin canım 14 kiloyu

Kızlar ben bıraktım akşam dayanamadım iki tane biber olması ve tavuk yedim . Yapanları gonulden tebrik ederim maşallah

Ben bu dıyete en az 6 kere baslamışımdır . bunun nedenı gercekten ıstememen canım gercekten ıstesen farklı olurdu mesela oruc ken nasıl dayanıyoruz beyınle ılgılı ıradeyle. Keşke bırakmasaydın tekrar basla .

Yarın tekrar deneyim ama işte akşam herşey çok zor oluyo kaynanam biber ve kabak dolması getirmiş nasıl güzel koktu burnuma ucundan alayım derken gitti diyet

Yarın tekrar deneyim ama işte akşam herşey çok zor oluyo kaynanam biber ve kabak dolması getirmiş nasıl güzel koktu burnuma ucundan alayım derken gitti diyet

Bende dolma ve makarnaya hıc dayanamam ama yaptım oldu bu sekılde cok dıyet bozdum ama suan gercekten ıstıyorum . Sende ıstıyo musun once ona karar ver :)9

Bende dolma ve makarnaya hıc dayanamam ama yaptım oldu bu sekılde cok dıyet bozdum ama suan gercekten ıstıyorum . Sende ıstıyo musun once ona karar ver :)9
İstiyorum ama kafamda bitiremiyorum galiba ama en azından bol miktarda çorba içeyim katı bişeyler yersem de en az duzeyde olsun buna çalışayım

İlk olarak sizi yürekten kutluyorum... Ve bu diyete başlıyoruz ablamla.. Bişey öğrenmek istiyorum öğle ve akşam öğünlerde çorba tüketsek olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…