1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Yarın tekrar deneyim ama işte akşam herşey çok zor oluyo kaynanam biber ve kabak dolması getirmiş nasıl güzel koktu burnuma ucundan alayım derken gitti diyet
birbirimize gaz vererek yapicaz.. benimde aksama yemekli misafirim vardi kuru fasulye bulgur pilavi tursu manti.... ama ben hicbirini yemedim tarhana corbasi ictim sadece bir kasikta pilav yedim iki kasikta salata... pilavi kasigin ucuyla aldim gün icindede hicbirsey yemedim ne corba ne ceviz.... sadece meyve suyu cay limonlu su... ayran baya tok tutuyor beni ama misafire hazirlikla gecince su icmedigimi hatirladim simdi ictim 1.5 litre ... ama karnimda hafifleme hissediyorum en güzelide bu sabah ödem olmadan uyandim.. ve bas agrisi hic olmadi.... ben devam edicem edebildigim kadar..... benimde eism evde olunca cok sikinti oluyor mesela bazen isten öglen geliyor kahvalti hazirliyorum o zaman canim cok cekiyor.... dedim artik eve gelme ben diyetteyim.... :)

zor olan sadece ilk günler.. o günler iradeye hakim olunca gerisi gelir bence... bunu yapan 5 hafta nasil yapmis ? diyip kendime sende yaparsin diyorum... en azindan ben 10 kilo versem bile rahatliycam cünkü su halimde bile herkes kilolu olmadigimi fizigimin gayet güzel oldugunu söylüyorlar... hatta yaza göre 3 kg almis olmama ragemn millet acayip zayifladigimi cok inceldigimi söylüyor... tartida 80 rakamini görmek istemiyorum .... ya insanlar yalan sölüyor yada tarti .... ama sonuc ben bu halimden memnun degilim... ve kararliyim... watsapp grubunu o yüzden kurmak istedim gün icinde mesajlarimizla daha cok gaza geliriz diye düsündüm.... cünkü her mesajda tlf calicak... ve birbirimizi motive edicez... ben bu sekilde hatim yapan bir gruba dahil oldum ve ayda yilda okumadigim kuran i kerimi artik düzenli okumaya basladim... ben unutsamda onlar hatirlatiyor cünkü...

İlk olarak sizi yürekten kutluyorum... Ve bu diyete başlıyoruz ablamla.. Bişey öğrenmek istiyorum öğle ve akşam öğünlerde çorba tüketsek olur mu?

Olr ben oyle yapıyorum yada yogurt

çok iyi kılan kactı baslangıc ben bu kadar fazla veremedım kılom az o yuzden dıye yoruyorum .

Bu yorumum için saçma diyenler olmuş. Ben zaten yetişkinler için yazmadım. Diyet bölümünü izleyen 14-17 yaş grubundan kilosu 70 in üzerinde olan genç kızlar var. Başlığı okuyup 20kg. verirsem 1 ay sonra 50 kg. a düşerim fit olurum diye böyle diyetleri uygulamak istiyorlar. Birkaç kg. verdikten sonra sürekli yapamayacağından 80 kg. olarak dönünce büyük hayal kırıklığı ve bunalım tabii ki. Özellikle onlar için yazdım.
Ayrıca bir ayda 20 kg. verilecek diye başlık yazmak saçmalık olmuyor da benim gerçekleri yazmam mı saçmalık oluyor. Üyelerin her topikte fikrini yazma özgürlüğü var diye biliyorum.
Ben buralardayım siz 1 ayda 20 değil 5 kg. verin ve 1 ay sonra geri almayın beni etiketleyin gelip hepinizden özür dileyeceğim.

Aynen şacmalık oluyor cevap vermeyecegım sıze daha fazla herkes yerını bılsın sacma dediğin bır seye yorum yapma allah herkese beyın vermış . Kullanalım lutfen :))

ya arkadaşlar 1 ayda 20 kilo verilirmi karaciheriniz çok yorulur ayda 4 enfazla 6 kilo verin fazlası zararlı

bugün 3. günüm tartilmamak iicn kendimi zor tutuyorum.... tarti bana ben tartiya bakiyorum :))

sormayın ilk günden bozdum kendime yuhh diyorum ögleni 1 bardak ayranla geçirince saat 5te cıldırdım resmen öglen mutlaka corba içmek lazım bugun içtim
olsun birkac gün dayanirsan sanirim devami gelir... irade cok önemli birde ben sürekli cok sevdigim ve icine sigmadigim kiyafetleri deniyorum yandan cikan yaglarimi görünce dahada hirslaniyorum... sütlü sekersiz kahve beni baya rahatlatiyor... tok tutuyor... dene derim hem insanin icini isitiyor hemde rahatlatiyr beni

bende
sağol cnm desteğin için

Kızlar tlf yok eşimden ancak giriyorum kusura bakmayın şu vapsap grubu kurulsun ama alyanak için burdan da yazalın ireme katılıyorum o daha çabuk oluyor ancak tlf yok
gün ortasinda sorularimiz oluyor belki daha hizli cevap verme sansi olur... tabiki kilo tabelasini felanda yapip paylasmak daha etkili olur... tabi bunu buradan takip etmek cok zor... ama ben haftalik sonuclarimizi yazip cizelge halinde olusturma taraftariyim baslagic kilosu vs... hatta facebook tada grup olusturabiliriz... cünkü burada benim icin cok zor takip etmek... disari kapali olacak sekilde.... ne dersiniz belki watsapp herkes icin zor olur ? ben facbook yoluyla temmuz annelerinden toplam 80 kisi ile bilgi alisverisi yapip tecrübelerimizi paylastik hep... cok etkili oluyor insana hemen ileti gelince okuma geregi duyuyor.... ne derseniz kizlar belki watsapp herkes tlf numarasini vermek istemeyebilir facebookta olur benimki sadece bir öneri.... daha iyi takip etmek acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…