birbirimize gaz vererek yapicaz.. benimde aksama yemekli misafirim vardi kuru fasulye bulgur pilavi tursu manti.... ama ben hicbirini yemedim tarhana corbasi ictim sadece bir kasikta pilav yedim iki kasikta salata... pilavi kasigin ucuyla aldim gün icindede hicbirsey yemedim ne corba ne ceviz.... sadece meyve suyu cay limonlu su... ayran baya tok tutuyor beni ama misafire hazirlikla gecince su icmedigimi hatirladim simdi ictim 1.5 litre ... ama karnimda hafifleme hissediyorum en güzelide bu sabah ödem olmadan uyandim.. ve bas agrisi hic olmadi.... ben devam edicem edebildigim kadar..... benimde eism evde olunca cok sikinti oluyor mesela bazen isten öglen geliyor kahvalti hazirliyorum o zaman canim cok cekiyor.... dedim artik eve gelme ben diyetteyim.... :)Yarın tekrar deneyim ama işte akşam herşey çok zor oluyo kaynanam biber ve kabak dolması getirmiş nasıl güzel koktu burnuma ucundan alayım derken gitti diyet
İlk olarak sizi yürekten kutluyorum... Ve bu diyete başlıyoruz ablamla.. Bişey öğrenmek istiyorum öğle ve akşam öğünlerde çorba tüketsek olur mu?
Önemli olan tartıda düşük görünmekse gerçekten verilir ama kastan gider. Bu da sağlıksız bir diyet olur. Sağlıksız olduğunu herkes bilir ama yine de kısa sürede çok kilo vermek hevesiyle yapanlar oluyor mutlaka. Ne kadar hızlı verirseniz o kadar hızlı alırsınız hatta daha fazlasını alırsınız. Bütün çektiğiniz açlıklar, emekler boşa gider. Yorumları deneyenleri okumadım ama bu gibi diyetler detoks yerine arada bir 2 gün filan yapılabilir bence. Bünyenizi zorlayıp sağlığınızı riske atmayın derim.
Bu yorumum için saçma diyenler olmuş. Ben zaten yetişkinler için yazmadım. Diyet bölümünü izleyen 14-17 yaş grubundan kilosu 70 in üzerinde olan genç kızlar var. Başlığı okuyup 20kg. verirsem 1 ay sonra 50 kg. a düşerim fit olurum diye böyle diyetleri uygulamak istiyorlar. Birkaç kg. verdikten sonra sürekli yapamayacağından 80 kg. olarak dönünce büyük hayal kırıklığı ve bunalım tabii ki. Özellikle onlar için yazdım.
Ayrıca bir ayda 20 kg. verilecek diye başlık yazmak saçmalık olmuyor da benim gerçekleri yazmam mı saçmalık oluyor. Üyelerin her topikte fikrini yazma özgürlüğü var diye biliyorum.
Ben buralardayım siz 1 ayda 20 değil 5 kg. verin ve 1 ay sonra geri almayın beni etiketleyin gelip hepinizden özür dileyeceğim.
ben 2 ayda verdim ama ramazandı 1 ayı.Kaç ayda verdin canım 14 kiloyu
sormayın ilk günden bozdum kendime yuhh diyorum ögleni 1 bardak ayranla geçirince saat 5te cıldırdım resmen öglen mutlaka corba içmek lazım bugun içtimHoşgeldın nasıl gectı ılk gunun . Benımde tam 1 hafta oldu bugun .
olsun birkac gün dayanirsan sanirim devami gelir... irade cok önemli birde ben sürekli cok sevdigim ve icine sigmadigim kiyafetleri deniyorum yandan cikan yaglarimi görünce dahada hirslaniyorum... sütlü sekersiz kahve beni baya rahatlatiyor... tok tutuyor... dene derim hem insanin icini isitiyor hemde rahatlatiyr benisormayın ilk günden bozdum kendime yuhh diyorum ögleni 1 bardak ayranla geçirince saat 5te cıldırdım resmen öglen mutlaka corba içmek lazım bugun içtim
sağol cnm desteğin içinolsun birkac gün dayanirsan sanirim devami gelir... irade cok önemli birde ben sürekli cok sevdigim ve icine sigmadigim kiyafetleri deniyorum yandan cikan yaglarimi görünce dahada hirslaniyorum... sütlü sekersiz kahve beni baya rahatlatiyor... tok tutuyor... dene derim hem insanin icini isitiyor hemde rahatlatiyr beni
ne demek canim ben aslinda watsapp tan grup olusturdum ama sadece bir arkadas var bu gruptan.. oda suanda aktif degil tlf arizali @ipek zeynep .. tlf daha iyi benim icin gün icinde uyari mesaji gibi....bende
sağol cnm desteğin için
Kızlar tlf yok eşimden ancak giriyorum kusura bakmayın şu vapsap grubu kurulsun ama alyanak için burdan da yazalın ireme katılıyorum o daha çabuk oluyor ancak tlf yokNasılsınız kızlar ?
gün ortasinda sorularimiz oluyor belki daha hizli cevap verme sansi olur... tabiki kilo tabelasini felanda yapip paylasmak daha etkili olur... tabi bunu buradan takip etmek cok zor... ama ben haftalik sonuclarimizi yazip cizelge halinde olusturma taraftariyim baslagic kilosu vs... hatta facebook tada grup olusturabiliriz... cünkü burada benim icin cok zor takip etmek... disari kapali olacak sekilde.... ne dersiniz belki watsapp herkes icin zor olur ? ben facbook yoluyla temmuz annelerinden toplam 80 kisi ile bilgi alisverisi yapip tecrübelerimizi paylastik hep... cok etkili oluyor insana hemen ileti gelince okuma geregi duyuyor.... ne derseniz kizlar belki watsapp herkes tlf numarasini vermek istemeyebilir facebookta olur benimki sadece bir öneri.... daha iyi takip etmek acisindanKızlar tlf yok eşimden ancak giriyorum kusura bakmayın şu vapsap grubu kurulsun ama alyanak için burdan da yazalın ireme katılıyorum o daha çabuk oluyor ancak tlf yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?