1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

O kadar kötü değil canım bende 150 kilo falan sandım ama eğer gayret edersen inşallah olur başlamak bitirmenin yarısıdır ben başladım başarıcam sende böyle düşün kararlı ol beraber devam edelim sürekli sende yaz buraya daha motive olursun
Evet bugün diyet listesini uygulayamadınız ama hiç olmazsa bu da bir başarı çünkü kararlısınız :) bu diyetin özelliği sıvı ağırlıklı olması lütfen çiğneme alışkanlığımızı bir yere bırakıp içme alışkanlığı edinelim.enerjinize ve insanları motive etmenize ba-yıl-dım!! Harikasınız

ben de başlıycam pazartesi başlarım heralde :KK43: pazartesiden itibaren her şeyi yazıcam
Çalışıyormusun canım ? Ve neden Pazartesi ? Bence şimdi başla bir bardak su içmekle başla hatta bi salata yap kendine en yeşilinden lütfen böyle suratını asma eğer yardıma ihtiyacın varsa her türlü desteğe hazırım

Çalışıyormusun canım ? Ve neden Pazartesi ? Bence şimdi başla bir bardak su içmekle başla hatta bi salata yap kendine en yeşilinden lütfen böyle suratını asma eğer yardıma ihtiyacın varsa her türlü desteğe hazırım
çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu gece :KK43: o yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)

Te
Evet bugün diyet listesini uygulayamadınız ama hiç olmazsa bu da bir başarı çünkü kararlısınız :) bu diyetin özelliği sıvı ağırlıklı olması lütfen çiğneme alışkanlığımızı bir yere bırakıp içme alışkanlığı edinelim.enerjinize ve insanları motive etmenize ba-yıl-dım!! Harikasınız
Teşekkür ederim canım :KK66: elimden geldiğince hem kendime hemde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum yarın listeyi uygulayacağım inşallah

ben ne yazık öcel bir kurumda yönetici olarak çalışıyorum.cok fazla hareket edemiyorum ama yarından ıtıbarane kesınlıkle başlıycam sende basla gun ıcerısınde müsait oldukça yazışalım:)
Merhaba benim size nacizane bi tavsiyem olucak masa başında çalıştığınızı hatırlıyorum bunu sakın dert etmeyin çünkü bende sizin gibiyim.kısıtlı hareket bu diyet için sıkıntı değil.evde hazırladığınız meyve sularınızı ve çorbanızı yanınızda götürebilirsiniz ve işlerinizi hallederken sürekli bunlardan içebilirsiniz :)

Ay in
çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu gece :KK43: o yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)[/QUOTE hah işte böyle istekli hevesli ol :KK66:

çalışıyorum ve gece mesailerim var mesela bu gece :KK43: o yüzden de yarın bütün gün yorgun bitkin olurum sanırım diyet yapmayı gözüm yemez o yüzden haftasonu geçsin diye bekliyorum belki de cumartesi başlarım aslında sayenizde motive oldum cumartesi başlıycam :)
Sana inanıyorum canım sende kendine İnan :KK66:

Yoğun ve zamansız bir iş temponuz var anladığım kadarıyla ama açlık hissetiğiniz her an ya da halsiz kaldığınız da meyve suyu ya da çorbayla bunları geçiştirebilirsiniz lütfen önünüze bahane ve engeller koymayın sadece yapmak isteyin ve inanıyorum size yapabilirsiniz :)

elbette öyle ancak bu belirttiğiniz miktarda protein kaynağı olarak gösterdiğiniz ürünlerin sizin günlük ihtiyacınızı karşılamaya yetmez
Sizden rica mide küçültme operasyonu geçiren insanların ameliyattan sonra beslenme şekline bakmanız.eğer gerçekten zararlı olsaydı doktorlar yeni operasyon geçiren bir bünyeye bu şekilde bir beslenme listesi vermezdi

Merhaba, Ben de bişey sorucam. Bu içecekler dışında kahve içmekte sakınca olur mu. Ben çayı çok sevmiyorum ama nescafeyi günde 3-4 fincan içtiğim oluyor.

Merhaba, Ben de bişey sorucam. Bu içecekler dışında kahve içmekte sakınca olur mu. Ben çayı çok sevmiyorum ama nescafeyi günde 3-4 fincan içtiğim oluyor.
Merhaba Duygu Hanım :) kahve tüketebilirsiniz ancak şekersiz ve süt tozu olmadan.içine doğal süt ilave edebilirsiniz istediğiniz miktarda kahve tüketimi serbesttir yani :)

Herkese iyi akşamlar kızlar yarım saattir belimde hulahop çeviriyorum çok terletiyo ve çok zevkli tavsiye ederim diyet için iyi destekleyici olur :KK49::KK25:

Burda hep beraber zayıflıcaz ben bu diyeti sonlandırmışta olsam size keyifle yardımcı olucam ve hep beraber kilo vericez :)
Benimde mayıs ayında dugunum var ve yemek yemeyi çok seviorum ıki ay Icinde kilo vermem lazm. Motive olamıyorum . Ama bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum umarım basaririm o_O

Benimde mayıs ayında dugunum var ve yemek yemeyi çok seviorum ıki ay Icinde kilo vermem lazm. Motive olamıyorum . Ama bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum umarım basaririm o_O
Merhaba şimdiden hayırlı olsun:) yemek yemeyi herkesin sevdiğine eminim ama bir ömür o albümde fotoğraflarınız olucak ve en güzel halinizle olmanızı isterim.herşey insanın iradesiyle başlıyor sizde kararlı olursanız bunu yapabilirsiniz:)

şimdide orta şekerli türk kahvesi içicem :) öğlen strabucks kahve aksama kısmet çorba nıyetıM:)

X