Arkadaşlar ben kendimi bir türlü odaklayamadım ya şu diyeteNormalde sürekli evde duran ben artık evde duramıyorum biraz ona da bağlıyorum bu durumu. Ya hep geziyorum ya işim çıkıyor ya hastaneye gidiyorum ya komşuya, akrabaya orada da malum ikramlar.. Şu sıra da her akşam misafir geliyor neredeyse gelen de bizim yaptıklarımız yetmiyor gibi envai çeşit yiyecek alır da gelir bu da bana patlar tabi Resmen herşey bana karşı gibi hissediyorum tabi benim iradesizliğimden de kaynaklı.. Buraya yazmak istedim uygulayamasam da yoksa iyice salıcam diye korkmaya başladım Size bol sıvılı ve iradeli günler arkadaşlarım ben yine gelirim
Arkadaşlar benimde 2 gündür internette problemim vardı giremedim. Ben devam etmeye çalışıyorum 1 ayı tamamlayacağım inşallah. Dun yine balık ekstram oldu bugün de annemlere gideceğim ve bilmediği için yine ufak bir ekstram olur onun dışında devam. Boyle gidilecek gelinecek yerler arttıkça dayanmak gerçekten güç oluyor canım, sağlık olsun tamamen boşlama bence ama yinede aklının bir ucu diyet fikrinde olsum derim@BalonyanakSıvı diyetini bıraktım ben kizlar
Canim cok yogun spor yapıyorum. Sagligimdan olcam. Bir de diyetisyenim vücudun sarkar bu kadar hızlı kilo verirsen dedi. 31 günde 9 kilo verdim. Zaten hızlı veriyorsun ilk aylar. Bir de sıvı diyeti yaparsan uzun süre hasta olup hastane köşelerine dusmezsen bile vücudun mahfolur dedi. O yüzden bıraktım canım. Yarın tartı günüm. Tartıda 80 in altına dusersem 34 günde on kilo vermiş olacağım. Yeterince fazla diyetisyenin dediği gibi. Vücudum çöksun istemiyorum bıraktım canimArkadaşlar benimde 2 gündür internette problemim vardı giremedim. Ben devam etmeye çalışıyorum 1 ayı tamamlayacağım inşallah. Dun yine balık ekstram oldu bugün de annemlere gideceğim ve bilmediği için yine ufak bir ekstram olur onun dışında devam. Boyle gidilecek gelinecek yerler arttıkça dayanmak gerçekten güç oluyor canım, sağlık olsun tamamen boşlama bence ama yinede aklının bir ucu diyet fikrinde olsum derim@Balonyanak
Sen neden biraktin arkadaşımGulicikkk
Son mesajımdan beri daha adapte olmuş hissediyorum arkadaşım ama tamamen değil. Baktım birden bu diyeti uygulayamıyorum bende yavaş yavaş yapmaya karar verdim. Yani günde 2 ya da 3 öğün yapıyorum (ara öğün hariç) ben 2sini çorbayla geçiştiriyorum son öğüne de istediğimi yiyorum mesela. Karbonhidrat almıyorum ama tatlı tüketiyorumArkadaşlar benimde 2 gündür internette problemim vardı giremedim. Ben devam etmeye çalışıyorum 1 ayı tamamlayacağım inşallah. Dun yine balık ekstram oldu bugün de annemlere gideceğim ve bilmediği için yine ufak bir ekstram olur onun dışında devam. Boyle gidilecek gelinecek yerler arttıkça dayanmak gerçekten güç oluyor canım, sağlık olsun tamamen boşlama bence ama yinede aklının bir ucu diyet fikrinde olsum derim@Balonyanak
Sen neden biraktin arkadaşımGulicikkk
günlüğünüze nasıl ulaşırım.ben yeniyimde pek kullanmayı bilmiyorum.benimde vermem gereken 5 kilom var.linki atarmısınız yada tarif edermisinizGünaydın canım. Ama üç ayrı yerde menu paylasinca buraya yer kalmıyor. Benim Günlüğüm den takip etsen olmaz mi
günlüğünüze nasıl ulaşırım.ben yeniyimde pek kullanmayı bilmiyorum.benimde vermem gereken 5 kilom var.linki atarmısınız yada tarif edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?