• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Sıvı diyetini bıraktım ben kizlar

Arkadaşlar ben kendimi bir türlü odaklayamadım ya şu diyete :KK43: Normalde sürekli evde duran ben artık evde duramıyorum biraz ona da bağlıyorum bu durumu. Ya hep geziyorum ya işim çıkıyor ya hastaneye gidiyorum ya komşuya, akrabaya orada da malum ikramlar.. Şu sıra da her akşam misafir geliyor neredeyse gelen de bizim yaptıklarımız yetmiyor gibi envai çeşit yiyecek alır da gelir bu da bana patlar tabi :KK43: Resmen herşey bana karşı gibi hissediyorum tabi benim iradesizliğimden de kaynaklı.. Buraya yazmak istedim uygulayamasam da yoksa iyice salıcam diye korkmaya başladım :KK11: Size bol sıvılı ve iradeli günler arkadaşlarım ben yine gelirim :KK12:

Sıvı diyetini bıraktım ben kizlar
Arkadaşlar benimde 2 gündür internette problemim vardı giremedim. Ben devam etmeye çalışıyorum 1 ayı tamamlayacağım inşallah. Dun yine balık ekstram oldu bugün de annemlere gideceğim ve bilmediği için yine ufak bir ekstram olur onun dışında devam. Boyle gidilecek gelinecek yerler arttıkça dayanmak gerçekten güç oluyor canım, sağlık olsun tamamen boşlama bence ama yinede aklının bir ucu diyet fikrinde olsum derim@Balonyanak
Sen neden biraktin arkadaşım Gulicikkk Gulicikkk

Arkadaşlar benimde 2 gündür internette problemim vardı giremedim. Ben devam etmeye çalışıyorum 1 ayı tamamlayacağım inşallah. Dun yine balık ekstram oldu bugün de annemlere gideceğim ve bilmediği için yine ufak bir ekstram olur onun dışında devam. Boyle gidilecek gelinecek yerler arttıkça dayanmak gerçekten güç oluyor canım, sağlık olsun tamamen boşlama bence ama yinede aklının bir ucu diyet fikrinde olsum derim@Balonyanak
Canim cok yogun spor yapıyorum. Sagligimdan olcam. Bir de diyetisyenim vücudun sarkar bu kadar hızlı kilo verirsen dedi. 31 günde 9 kilo verdim. Zaten hızlı veriyorsun ilk aylar. Bir de sıvı diyeti yaparsan uzun süre hasta olup hastane köşelerine dusmezsen bile vücudun mahfolur dedi. O yüzden bıraktım canım. Yarın tartı günüm. Tartıda 80 in altına dusersem 34 günde on kilo vermiş olacağım. Yeterince fazla diyetisyenin dediği gibi. Vücudum çöksun istemiyorum bıraktım canim

Son mesajımdan beri daha adapte olmuş hissediyorum arkadaşım ama tamamen değil. Baktım birden bu diyeti uygulayamıyorum bende yavaş yavaş yapmaya karar verdim. Yani günde 2 ya da 3 öğün yapıyorum (ara öğün hariç) ben 2sini çorbayla geçiştiriyorum son öğüne de istediğimi yiyorum mesela. Karbonhidrat almıyorum ama tatlı tüketiyorum :KK53: Tatlı canavarıyım ben ya bu yüzden de çok zorlanıyorum, bir de şu an malum dönemimdeyim beni çikolata şelalesine atsanız paklamaz ama ben napıyorum azıcık azıcık yiyorum bu da birşey bence :KK11: Kilo vermesem de almamaya da bakıyorum aslında. Sen de iyi gidiyorsun arkadaşım Maşallah, azıcık iradenden diliyorum kendime : )

tatlım tebrikler fakat bir şey soracağım "şekersiz süt ve limonlu su" yazdığın yere ikisinden birini kullandığın oldumu, etkiliyormu?

Günaydın canım. Ama üç ayrı yerde menu paylasinca buraya yer kalmıyor. Benim Günlüğüm den takip etsen olmaz mi
günlüğünüze nasıl ulaşırım.ben yeniyimde pek kullanmayı bilmiyorum.benimde vermem gereken 5 kilom var.linki atarmısınız yada tarif edermisiniz

ben yarın başlıcam bu diyete bana katılmak isteyen varmı arkadaşlar motive edelim bugün başlamıltım akşam bozdum motive olmam lazım 1 senede 10 kilo aldım vermem lazım mayısta düğünüm var

1 ay bozmadan yaparsam 1 ay sonra sonuçları yazıcam daha önce çok güzel kilo vermiştim tekrar o irade içine girmem lazım sporla desteklicem konu başlığını açan kişi gibi bi sonuç alabilirim inşallah

Bende uzun zamandir bu konuyu takip ediyorum.baslayinca uye olmaya karar verdim.sirf bozmayim kendimi motive edenin bir ben olmadigini bileyim diye iki gun oldu baslayali tarti yanlis tartmiyosa baya gelismeler var.yazdan beri diyet yapiyorum ama tartida hicccc gerileme yoktu.ama senin paylasimin sayesinde kendime guven ve azim geldi bakalim ne olacak.bu arada ben sana cok tesekkur ederim

bende dün başladım akşam biraz bozdum ama sabah baktığımda 1 kilo gitmişti bozmama rağmen bugün 2. günüm devam edicem birbirimizi motive edelim zelifme şuan başka yapan yok galiba :)

Arada kucuk kacamaklar olsada ise yariyor.yasasin diyet kardesligi :) ben istedigim kiloya ulasincaya kadar devam edecegim.insallah:)destegim her zaman bozmak yok zayif ve incecik olmak var:)

o zaman sonuna kadar gidiyoruz ben 1 saat sporumuda yaptım inşallah güzel sonuçlar alıcaz :KK49::KK49::KK49:

Güne limonlu su ve kakaolu süt ile başladım.bugün bı yorgunluk var.yoksa suyla peynir ekmek gemisi yurumeyecek mi?:)aklımda deli sorular :)zaten tartının da pili bitmiş galiba bu bitis iyi oldu:)durmadan tartilmaktan kurtuldum bugun kendome soz veroyorum hiccccc mi hicccc bozmuycam.yola devammm:)

Ben sabah baktim 2 kilo gitmiş mutlu oldum bozmak yok. Benimde biraz basim donuyodu kahvenin yanina minicik bi parca bitter cikolata yedim bu azimle bence sonuna kadar gidicez :)

Ooo masallah devami gelsin insallah:) :)

Yaa ben tartilmiycam cumartesi tartilcam hem supriz olsun bana :) ne cikarsa bahtima artik :)

Back