1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Benim metabolizmam çok yavaş okadar olur mu bilmem ki:).
Bugunse nr keyfım var ne bısey yemek istegim onun için bugün diyetin en garantili gunu galiba:))

ufak kaçamaklar yapmazsak bence iyi bi sonuç alırız gibime geliyo metabolizma hızlandırıcı çaylar var onlardan yapıp içebilirsin :)

Yok artık kaçamak dun bı arkadadım bana sısko dedi.kendi benden daha kilolu benimki keyfi imiş.o emziriyomus bebek içinmiş.Gıcık işte.beni hırslandırmak için yapıyo.işe de yaradı.aslında iyi olur bide yoğurt biber denıyxem bakalım.z

bende artık yapmıyorum kaçamak bu işi başarıyla sonuçlandırıcaz :) yoğurt kürünü bende duydum baya etkisini gören var olmazsa onuda yaparız

Yapalım bu denemediğimiz o kaldı zaten

Bende geliyoruum yarin sonuclarinizi yazin bakalim kac gunde ne kadar ?

Kızlar bende yapmak istiyorum çok fazla kilo kaldı doğumdan bebek yüzünden hep ayaküstü yiyorum en azından çorba içmiş olurum :) ama zorluyor mu merak ettim

4 gün oldu ben başlayalı çok minik kaçamaklar yaptım ama 3 kiloya yakın gitti ama artık kaçamaksız devam edicem inşallah bünyede yavaş yavaş alıştı zaten düzene benim için ilk 1 hafta önemli sonrası geliyo bende 1 haftayı atlatırsam sonunu getirirm

Supersiiin ben visne hosafi yapsam sekersiz meyve suyu yerine olur mu ki ?

Kızlar bende yapmak istiyorum çok fazla kilo kaldı doğumdan bebek yüzünden hep ayaküstü yiyorum en azından çorba içmiş olurum :) ama zorluyor mu merak ettim

Çok zor değil.ilk gün fark etmedim bile kaçamak yapmazsan birazda spor ozaman iyi olur.Yalniz wmziriyo musun?

Ayy ins olur aksam ne yiyorsunuz ?

Ben çorba içiyorum 7olmadan.yatmadan 3-4saat oncede 1 bardak süt.

ben akşam yoğurt içine kereviz rendeliyorum nane koyuyorum çok güzel oluyo ya da yoğurt içine salatalık havuç vs gibi öğlende sebzeleri haşlayıp blendırdan geçirip ayranla birlikte yiyorum sebze çorbası yağsız tuzsuz pek iyi olmuyo ama diyette yağsız ve tuzsuz olması söyleniyo bakalım inşallah güzel sonuçlar verir bi de hergün 1 saat spor yapıyorum ve bol su

Ooo sen baya katisin yanliz benim blendrim yok

Ben bugun tartildim

68.8 ile basladıgım diyetimde 5.gun olmasına rağmen 67.3 olmuşum

Tabi bu benim için güzel bir adım.<3
Bu tabi değişebilir bırakırsam hemen ve daha fazla alacagımı biliyorum onun için dönmek yok.

Hedef ise ;önce 60 görmek sonra 56 inşallah ♡.♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…