- 26 Nisan 2015
- 91
- 35
- 18
Maşallah arkadaşım sonuç kesinlikle çok iyi hırslandırdı biraz : ) Bugün sıvı beslenebildim nihayet ben de bir iki ufacık kaçamak oldu ama azaltcam. Bol iradeli günler diliyorum ben de herkese : )Günaydın arkadaşlar herkese, tam bir haftam bitti 3 kg vermişim. Benim için güzel sonuç ben memnunum. Kaldiki bir kaç gün abartmadan da olsa ekstralarım olmuştu zorunluluktan. Organik hazır meyve suyu içinde bir şey diyemem arkadaşım ben evde meyveyi kendim sıkıp içiyorum. Şöyle yapabilirsin nette sıkma meyve sularının kalorilerini yazan adresler var onlarla içmeyi düşündüğünü karşılaştır bence önce sonra karar verirsin. Hepimize bol sıvılı günler...
Günaydın tesekkur ederim arkadaşım umarım boyle güzel gider hep. Giden kg cok olmasa bile görenler ne kadar zayıflamamışsın diyorlar göbeğim küçüldüğü için. bir haftada olumlu dönüşler almaya başlamak harika :)Maşallah arkadaşım sonuç kesinlikle çok iyi hırslandırdı biraz : ) Bugün sıvı beslenebildim nihayet ben de bir iki ufacık kaçamak oldu ama azaltcam. Bol iradeli günler diliyorum ben de herkese : )
Daha da gaza gelir insan bu tepkiler karşısında : ) Ben de bugün endeskopimi oldum bahane dönemimi bitirdim yani, artık gaza basıyorum ben de İnşallahGünaydın tesekkur ederim arkadaşım umarım boyle güzel gider hep. Giden kg cok olmasa bile görenler ne kadar zayıflamamışsın diyorlar göbeğim küçüldüğü için. bir haftada olumlu dönüşler almaya başlamak harika :)
Herkese bol sıvılı günler diliyorum arkadaşlar bırakmak yok kararlılığa devam :)
Çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım inşallah iyi sonuçlar çıkmıştır tetkikte. O zaman sendende artarak güzel gelişmeler bekliyoruz. Diğer arkadaşların nasıl gidiyor acaba diyetler karar vermek işin başlangıcı insanin inceldigini gördükçe motivasyonu kat kat artıyor :)Daha da gaza gelir insan bu tepkiler karşısında : ) Ben de bugün endeskopimi oldum bahane dönemimi bitirdim yani, artık gaza basıyorum ben de İnşallah
Çok sağolasın arkadaşım biyopsi sonuçları 20 gün sonra çıkıyormuş, bekliyorum bende : ) Aynen öyle İnşallah burada hep beraber daha fazla inceldiğimize de tanık oluruz : ) Bir de ses verseler diğer arkadaşlar çok daha süper olacak ama : )Çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım inşallah iyi sonuçlar çıkmıştır tetkikte. O zaman sendende artarak güzel gelişmeler bekliyoruz. Diğer arkadaşların nasıl gidiyor acaba diyetler karar vermek işin başlangıcı insanin inceldigini gördükçe motivasyonu kat kat artıyor :)
Bravo tatlım. Benim de yarın bir hafta bitiyor. Sabah tartilip paylaşacağım. Hem birinci takım hem kendi Günlüğüm hem kızlarla ayrı bir gunlukte diyet takibi yapınca burası aksadi. Ama aklımda kilo bildirimi yapacağım.Günaydın arkadaşlar herkese, tam bir haftam bitti 3 kg vermişim. Benim için güzel sonuç ben memnunum. Kaldiki bir kaç gün abartmadan da olsa ekstralarım olmuştu zorunluluktan. Organik hazır meyve suyu içinde bir şey diyemem arkadaşım ben evde meyveyi kendim sıkıp içiyorum. Şöyle yapabilirsin nette sıkma meyve sularının kalorilerini yazan adresler var onlarla içmeyi düşündüğünü karşılaştır bence önce sonra karar verirsin. Hepimize bol sıvılı günler...
Ben bir tek bu başlığı takip etmeme rağmen ancak bu kadar fırsat bulup girebiliyorum çocuğumdan. Önemli olan arada birde olsa birbirimizin paylaşımlarını okuyup motivasyonu güçlü tutmak :) sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz. Ara sıra burada bizide bilgilendir arkadaşım :)Bravo tatlım. Benim de yarın bir hafta bitiyor. Sabah tartilip paylaşacağım. Hem birinci takım hem kendi Günlüğüm hem kızlarla ayrı bir gunlukte diyet takibi yapınca burası aksadi. Ama aklımda kilo bildirimi yapacağım.
Günaydın canım. Diyeti bırakmak yok. Tartildim. 80.7 geldi. Yani tam 2.5 kg gitmiş bir haftada ve üstelik regl idim.nihayet o da bitti dün. (diğer üç hafta da böyle giderse -7.5 kg demek. O da 73.2 demek. Ayy olur mu dersin :)Herkese günaydınlar arkadaşlar eksiksiz devam ediyor muyuz diyete
Günaydın canım. Diyeti bırakmak yok. Tartildim. 80.7 geldi. Yani tam 2.5 kg gitmiş bir haftada ve üstelik regl idim.nihayet o da bitti dün. (diğer üç hafta da böyle giderse -7.5 kg demek. O da 73.2 demek. Ayy olur mu dersin :)
Günaydın canım. Ama üç ayrı yerde menu paylasinca buraya yer kalmıyor. Benim Günlüğüm den takip etsen olmaz mimerhaba sizleri merakla takip ediyorum
günlük birde menü paylaşsanız nasıl olurrr
bende hep bir ileri bir geri gidiyorum bu durumda canım çook sıkıyorr
Günaydın canım. Diyeti bırakmak yok. Tartildim. 80.7 geldi. Yani tam 2.5 kg gitmiş bir haftada ve üstelik regl idim.nihayet o da bitti dün. (diğer üç hafta da böyle giderse -7.5 kg demek. O da 73.2 demek. Ayy olur mu dersin :)[super gitmiş bence arkadaşım çok sevindim. Yasasin zayiflamak :) Çevreden gelen tepkiler nasil? Benim göbeğim ciddi şekilde indiği için cok zayıfmışsın gibi cok olumlu tepkiler alıyorum. Biz hep beraber bu isi başaracağız inşallah :)
Günaydın canım. Ama üç ayrı yerde menu paylasinca buraya yer kalmıyor. Benim Günlüğüm den takip etsen olmaz mi
Valla arkadaşım her yenip içildikten sonra girmek mümkün olmuyor ama ilk sayfada konuyu açan arkadaşın söylediklerine paralel yiyip iciyorum. Mesela bu saate kadar sadece su ve meyve suyu içtim simdi sut içeceğim. Öğlen çorba içeceğim vs. şeklinde devam edecek. En önemlisi 2-3 lt de suyu eksik etmemek arkadasim...merhaba sizleri merakla takip ediyorum
günlük birde menü paylaşsanız nasıl olurrr
bende hep bir ileri bir geri gidiyorum bu durumda canım çook sıkıyorr
Daha sağlıklı olacağı kesin arkadasim ama iste ben artik kilolarıma dayanamadıydım için birebir uymaya çalışıyorum haftada bir kez balık ekstrası ile. Belli bir kiloya indikten sonra bende devamı için kendime gore eklentiler planlıyorum. Benim biraz daha zamanım var bunun için. Bence zaten önemli olan ister bu diyet olsun ister farklı bir program kararlı olmak ve bizde hep beraber bunu yapıyoruz :)
Evet istikrar şart. Dün bir ayim bitti. Bir ay daha zorum var. Sonrası kendiliğinden geliyor. Canım ben de hemen kilo verme istiyorum ama korktum da. Yani günde bir buçuk saat yürüyüş + Leslie 3 milDaha sağlıklı olacağı kesin arkadasim ama iste ben artik kilolarıma dayanamadıydım için birebir uymaya çalışıyorum haftada bir kez balık ekstrası ile. Belli bir kiloya indikten sonra bende devamı için kendime gore eklentiler planlıyorum. Benim biraz daha zamanım var bunun için. Bence zaten önemli olan ister bu diyet olsun ister farklı bir program kararlı olmak ve bizde hep beraber bunu yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?