• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Çok zor değil.ilk gün fark etmedim bile kaçamak yapmazsan birazda spor ozaman iyi olur.Yalniz wmziriyo musun?

Emziriyorum aralar yumurta salataya et falan koyayım dedim şimdi daha kötü besleniyorum hep ayaküstü. ..yiyebilirsem aksam yiyorum gece birde:(

Ben bugun tartildim:-)

68.8 ile basladıgım diyetimde 5.gun olmasına rağmen 67.3 olmuşum:-):-)

Tabi bu benim için güzel bir adım.<3
Bu tabi değişebilir bırakırsam hemen ve daha fazla alacagımı biliyorum onun için dönmek yok.

Hedef ise ;önce 60 görmek sonra 56 inşallah ♡.♡
olcak olcak :)

Emziriyorum aralar yumurta salataya et falan koyayım dedim şimdi daha kötü besleniyorum hep ayaküstü. ..yiyebilirsem aksam yiyorum gece birde:(

Yaa canım. Bence emzirirken pek bu tur dıyetler seni de bebişide zorlar.sutunde azalma olabilir.önce bebiş:)

Nasilsinizz ?
59 ile basladim hedef 50 ( ins )
Bugun azcik kacamak vardi ama yinede iyiydi .
Ne kadar surede verebilirim ki acaba . Sizler nasildiniz kac kilo verdiniz ?

Ooooo bende hemen yarin bu diyete baslayacam gelismeleri yazacam...umarim ise yarar.bnm en buyuk problemim kansizlogim var bu yuzden yaptgm diyetleri bni genelde halsiz dusuruor ve bu yuzden birqkmak zorunda kaliorum.umarim bunda boyle bi sknti yasama

Iyi geceler uzun zamandir diyet konularini arastiriyorum...gecen ay 1 ay diyet yaptim sadece 4 kilo verebildim.ancak ben cok irade gosteremiyorum cok cok uzun diyetler yapamiyorum...aslinda aradigim kisa surede cokkilo verebilmek yarin isvec diyetine badlamayi düşünüyordum ancak topikte sivi diyeti daha cok aklima yatti acikcasi...kismetse sabah basliyorum bende

Iyi geceler uzun zamandir diyet konularini arastiriyorum...gecen ay 1 ay diyet yaptim sadece 4 kilo verebildim.ancak ben cok irade gosteremiyorum cok cok uzun diyetler yapamiyorum...aslinda aradigim kisa surede cokkilo verebilmek yarin isvec diyetine badlamayi düşünüyordum ancak topikte sivi diyeti daha cok aklima yatti acikcasi...kismetse sabah basliyorum bende
Beraksu bn de baslayacam gelismelirimizi birbirimize bildirelim

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
cnm pekı verılen kılolar gerı alnıyor mu??

isveç diyetını tavsıye etmem ya cnm cok agır ve saglıksız.. ozellıkle calısan bırıysen yapma derım. sabah sadece nescafe var tamamen tansıyon dusurucu bı dıyet uyguladım kılo verdım ama fazlasıyla gerı aldım ben.

Katılim çoğalmış hep birlikte bol kilo vermeye inşallah :)

Ayneen kacamaklariniz cok mu kisir yiyesim varda :D

:))) soyle dusunelim canimizin istedigi seyler daha sonrada orada duruyo olacak simdi yiyip pisman olmaktansa fit olup yerim pisman olmam

Huuu nerdesiniz bildiginiz ac geziyorum :D ins 50 olacagim .

Back