1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Çok guzel tebrık ederım bende buvun baslamıstım ama bozdum malesef yarın bozmadan devam edecegım

Masallahin için teşekkür ederim arkadaşım sanada geçmiş olsun cok sanırım mide ile ilgili bir sıkıntın var. Bugün anneme gittik orada bende biraz ekstra olarak sote yedim bilmiyorlar böyle bir diyet yaptığımı bilse eminim razı gelmez o yüzden tüm gün orda olunca yemek durumunda kaldım azıcık ama onun dışında devam, boyle yazdikca daha güzel motive oluyor insan gerçekten. Ben eşimle tanıştığımda 52 kg idim 1 sene sonra evlendikten 3 sonra da hamile kaldım 82 ile doğum yaptım düşün nerden nereye kendimi cok kotu hissediyordum artik. Doğum sonrası 15 ayda 68 düştüm ancak dedim bunun hızlanması gerek öyle karar verdim başlamaya ve inşallah olacak. Hepimize cok kolay gelsin :)

Teşekkür ederim arkadaşım evet midemden rahatsızım uzun süredir. Birazcık soteden hiç zarar gelmez bence bu durumda en iyisini yapmışsın bende çevreme karşı rejim yaptığımı söylediğim zaman genelde hep irademi kırıcı şeyler oluyor : ) Kilo hikayemizde yakın sayılır, ben de 52en 85 e çıktım en fazla ama bekarım : ) Geçen yıl 68 e düşüp bu yıl aldım verdiklerimi 70 lerdeyim şu an tam olarak kaç olduğumu bilmiyorum. Nasıl kötü hissettiğini anlıyorum ama 85 olduğum dönemlerde evden dışarı 2 ay adımımı atmadım kilo kompleksi yüzünden. Kilonun vücuda verdiği zarar kadar psikolojiye de zararı oluyor. İnşallah olacak o azmi gördüm sende hem yolun da uzun değil , hepimize kolay gelsin diyorum ben de : )

Bu arada beni bugünde saymayın sıvı beslenme imkanım olmadı çünkü katı yiyecekler yedim abartmadım ama sonuçta bu diyete aykırı

Aynen arkadaşım psikolojik zararları olayın apayrı bir boyutu zaten. Ben üniversitede de 10 kg kadar alıp dönmüştüm, yine diyetle vermiştim tabi bu diyet değildi. O zamanlardan cok iyi biliyorum tekrar yaziflamak insani nasıl mutlu ediyor çevreden aldigin tepkiler nasıl gurur okşuyor. En basta kendinle gurur duyuyorsun zaten. İnan zayıflayacağım inancı ile eski kıyafetlerimi bile atmadım ve sadece idare edecek kadar yeni giyisiler aldim. Umarımda şubattan itibaren önceki eşyalarım yeniden raflarda yerlerini alacaklar :) sadece benim için değil hepimiz için böyle olacak umarım

İnnnşallah arkadaşım İnşallah zayıflamak insanı çok mutlu ediyor gerçekten dediğin gibi çevreden aldığın tepkiler olsun kıyafetlerinin üzerinde duruşu olsun davranış olarak daha özgüvenli davranmak olsun mükemmel hissettiriyor. Bana şu an 68 olsam yeter mesela 68 i gerçekten çok iyi kaldırıyorum (boyumdan ve vücut yapımdan dolayı sanırım) kimse inanmıyor o kiloda olduğuma 58 59 olarak göründüğümü söyleyen çok oluyordu hatta. Gerçi şu an da sanırım bir 75 76 varım bu durumda 65 olarak göründüğümü söyleyen var ama 85 kiloluk halim tam bir aman Allahımlıktı resmen İnşallah bir daha o kadar iradesiz olmam, kimse de olmaz İnşallah. Şubata kadar istediğimiz formu bulcaz umarım. yalnız diyetimin daha 3. günü olup 2 gününü heba eden birine göre fazla motivasyonlu konuşuyorum sanırım kafada bitirdim demek ki sıra boğaz da

Zaten en önemlisi de kafada bitirmek kafada bitmişse eğer gerisi geliyor bence. Benim boyum yuksek degil 1.64 ancak. 52 falan gayet iyi olur ama 57 ye kadar da taşıyorum yine bende. O yüzden istiyorum 52 olayımda 57 ye kadar inme çıkma opsiyonum olsun. Bundan sonraki planimda bu yani zayıfladıktan sonraki planım 56-57 yi görünce net şekilde frene basmak :) neyse arkadslar oğlumun yatmasına 1.5 saat kaldı yatma öncesi hazirliklarimiz için ben simdilik ayrılıyorum sabah kilomu yazarım yarin görüşmek uzere. Bol sıvı tuketecegimiz bir aksam diliyorum hepimize :)

Kızlar ya yazdıklarınızı okudum ayrı bir heveslendim yarın gun ve gun ne içtiniz yazın da bende sizinle başlayım vermem gereken çok kilo var ve ust bedenim çok fazla doğumdan sonra karnımda çok buyudu ve küçülmedi mekik hariç ne yapabilirim

Bende yarın baslıyorum aynen uyucam lısteye 88 kıloyum boyum 1.70 dogum kılosu bebegım 9 aylik emzirmiyorum daha yeni kilo vermeye basladim bu diyet sayesinde kisa surede vermek istiyorum yarin yediklerimi yazarim birbirimizden guc alalim bozmayalim

Günaydın arkadaşlar herkese, tam bir haftam bitti 3 kg vermişim. Benim için güzel sonuç ben memnunum. Kaldiki bir kaç gün abartmadan da olsa ekstralarım olmuştu zorunluluktan. Organik hazır meyve suyu içinde bir şey diyemem arkadaşım ben evde meyveyi kendim sıkıp içiyorum. Şöyle yapabilirsin nette sıkma meyve sularının kalorilerini yazan adresler var onlarla içmeyi düşündüğünü karşılaştır bence önce sonra karar verirsin. Hepimize bol sıvılı günler...

Canım spor yaptın mı bunun yanında

Canım spor yaptın mı bunun yanında
Hayır arkadaşım spor hic yok. Fakat sporun yerini tutmaz elbette ama cok hareketli bir çocuğum var çok aktif geçiyor günlerimiz. Verdiğim sadece 3 kg ama her gören cok zayıflamışsın göbeğin gitmiş diyor şimdiden :)

Çok güzel maşallah devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…