99 kilodan döndüm subat-nisan arası kardes. Canıma tak etti. Bundan sonra kaytarmicam. Farkediyor ilk gün bile. Midem bagirsaklarim üç öğün çalıştı bugün. Ay inşallah böyle gider. Bol şans bize
Yanlışlıkla mesajini tekrarlattim. İnşallah arkadaşım inşallah vereceğiz kilolari. Benimde canıma tak etti kilolar ama inşallah simdi değişim zamanı güzel haberler vereceğiz birbirimize umarım ben inanıyorum :)99 kilodan döndüm subat-nisan arası kardes. Canıma tak etti. Bundan sonra kaytarmicam. Farkediyor ilk gün bile. Midem bagirsaklarim üç öğün çalıştı bugün. Ay inşallah böyle gider. Bol şans bize
Canim beklemedigim kadar iyi gidiyor. Meyve suyu şekeri için tereddüt etmiştim ama inanılmaz iyi geldi Son zamanlardaki yorgunluguma. Koydeyiz dünden beri. Spor yapamadim.Kayinbabamlar zeytin hasadı ediyor. Sabah 9 da kalkıp zeytin dağına gittik. O zamandan beri yamaç aşağı yukarı derken ikiye kadar oyalandik. Hem Dünün hem bugünün sporunu yapmış oldum. Bir de dünden beri daha hafif hissediyorum. 25 gündür zaten sıkı bir diyette olduğum için pek yaramaz bu diyet diye düşündüm ama yanilacagim galiba. Ayy inşallah :)))
Canim beklemedigim kadar iyi gidiyor. Meyve suyu şekeri için tereddüt etmiştim ama inanılmaz iyi geldi Son zamanlardaki yorgunluguma. Koydeyiz dünden beri. Spor yapamadim.Kayinbabamlar zeytin hasadı ediyor. Sabah 9 da kalkıp zeytin dağına gittik. O zamandan beri yamaç aşağı yukarı derken ikiye kadar oyalandik. Hem Dünün hem bugünün sporunu yapmış oldum. Bir de dünden beri daha hafif hissediyorum. 25 gündür zaten sıkı bir diyette olduğum için pek yaramaz bu diyet diye düşündüm ama yanilacagim galiba. Ayy inşallah :)))
Buraya da yazmaya çalışacağım. Kendi gunlugume de hergün bildiriyorum.bende çok niyetlendim bu diyeti yapmak için ama yapamadımm gün gün hissetiklerinizi yazarsanız sevinirimmm
YU valla kızlar bende buh in kayinvalidemin günü vardı ordaydım ama o kadar şeyden bir şey yemedim sabrettim lakin yeterince su icemdim. Bir yandan oğlum bir yandan servis vs. Bu arada bugün de 3. Günümdü 2 kg. Vermişim 3 günde :)bende çok niyetlendim bu diyeti yapmak için ama yapamadımm gün gün hissetiklerinizi yazarsanız sevinirimmm
Inanirim bu diyetin bu kadar hızlı kilo verdirttigine. Ben de dün akşam kayinvalidemin komşuları ve ev ahalisine iki kiloya yakın kestane kozledim sobadan, soydum tek tek ama tadına bile bakmadım. Biz bu imtihanı atlatacagizYU valla kızlar bende buh in kayinvalidemin günü vardı ordaydım ama o kadar şeyden bir şey yemedim sabrettim lakin yeterince su icemdim. Bir yandan oğlum bir yandan servis vs. Bu arada bugün de 3. Günümdü 2 kg. Vermişim 3 günde :)
YU valla kızlar bende buh in kayinvalidemin günü vardı ordaydım ama o kadar şeyden bir şey yemedim sabrettim lakin yeterince su icemdim. Bir yandan oğlum bir yandan servis vs. Bu arada bugün de 3. Günümdü 2 kg. Vermişim 3 günde :)bende çok niyetlendim bu diyeti yapmak için ama yapamadımm gün gün hissetiklerinizi yazarsanız sevinirimmm
inşallah arkadaşım dediğin gibi tam imtihan bu bizim için ama umarım güzelce gidecek kg ler :)Inanirim bu diyetin bu kadar hızlı kilo verdirttigine. Ben de dün akşam kayinvalidemin komşuları ve ev ahalisine iki kiloya yakın kestane kozledim sobadan, soydum tek tek ama tadına bile bakmadım. Biz bu imtihanı atlatacagiz
Hoş geldin arkadaşım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alacagiz. Birbirimize destek olmak bazı şeyleri gerçekten kolaylaştırabilir. Bozma konusuna gelince mesela kendine tek bir şey ve hafta bir gün olarak ve belli bir miktarla sınır koyabilirsin yani en azından ben öyle yapiyorum. Mesela söylemesi ayıp bugün bizim balık günümüzdür ve ben diyete başlarken bile kendi kendime demiştim cuma günleri balık ve salatamı ekmeksiz yiyeceğim diye tabi normal ölçülerde. Sende boyle bir parantez açabilirsin bence. Tabi en iyisi yinede koşulsuz uymak olur. Güzel gelişmelerle görüşmek üzere :)Selamlar kk hatunlarıBende aranıza katılmaya karar verdim hem de şu anda Bu konunun başından beri takip ediyorum diyebilirim aslında bu topiği, hatta ara ara bağımsız olarak 3-4 gün en fazla denedim bu diyeti. o zamanda bile farkettim inceldiğimi, hafiflediğimi Ama dediğim gibi en fazla 3-4 gün yapabildiğim için (aslında zor değil bence ama tatlı delisiyim gördüğüm yerde dayanamıyorum, yiyorum hunharca o şekilde bozuyordum hep) çokta faydası olmuyordu yani. Ben de dedim ki belki bu topiğe bağlı olarak yaparsam bunu kolay kolay bozmam. O yüzden ben de geldim Ama şimdiden kendi yapımım meyveli yoğurt ve bulgur pilavı yedim bile Akşama havuç çorbası yaparak dengeleyeceğim İnşallah
Hoşbuldum arkadaşım, İnşallah : ) O dediğin parantezde çok mantıklı ben de balık çok severim haftada 1 gün senin gibi yapmayı düşünüyorum İnşallah (afiyet olsun bu arada) : ) Ben tamı tamına uyabileceğimi sanmıyorum bu diyete ama homini gırtlak gibi yemekten daha iyidir tabi. En az fireyle uygularım, uygularız bu diyeti İnşallah burada birbirimize destek olarak çok daha kolay geçecektir eminim : ) Aynı güzel gelişmeleri senden de bekliyoruz : )Hoş geldin arkadaşım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alacagiz. Birbirimize destek olmak bazı şeyleri gerçekten kolaylaştırabilir. Bozma konusuna gelince mesela kendine tek bir şey ve hafta bir gün olarak ve belli bir miktarla sınır koyabilirsin yani en azından ben öyle yapiyorum. Mesela söylemesi ayıp bugün bizim balık günümüzdür ve ben diyete başlarken bile kendi kendime demiştim cuma günleri balık ve salatamı ekmeksiz yiyeceğim diye tabi normal ölçülerde. Sende boyle bir parantez açabilirsin bence. Tabi en iyisi yinede koşulsuz uymak olur. Güzel gelişmelerle görüşmek üzere :)
evet arkadasim inşallah hepimizde olacak o güzel gelişmeler. Ben yine sıvılarım ile devam bu güne de hepimize kolay gelsin :)Hoşbuldum arkadaşım, İnşallah : ) O dediğin parantezde çok mantıklı ben de balık çok severim haftada 1 gün senin gibi yapmayı düşünüyorum İnşallah (afiyet olsun bu arada) : ) Ben tamı tamına uyabileceğimi sanmıyorum bu diyete ama homini gırtlak gibi yemekten daha iyidir tabi. En az fireyle uygularım, uygularız bu diyeti İnşallah burada birbirimize destek olarak çok daha kolay geçecektir eminim : ) Aynı güzel gelişmeleri senden de bekliyoruz : )
Benim de gayet iyi gidiyor. Ayagimi burktugum için yürüyüşe çıkamıyorum. O yüzden Aksam dörtte bitirdim dün. Bugün de öyle olacak.evet arkadasim inşallah hepimizde olacak o güzel gelişmeler. Ben yine sıvılarım ile devam bu güne de hepimize kolay gelsin :)
Aaah ben daha 2. günden tamamen bozdum yaevet arkadasim inşallah hepimizde olacak o güzel gelişmeler. Ben yine sıvılarım ile devam bu güne de hepimize kolay gelsin :)
Hoşgeldin aramıza : ) Ben de aynı senin gibi takipçiydim yeni katılım yaptım. Gün içerisinde haberleşelim arkadaşım mutlaka, birbirimizden güç almakta çok iyi motivasyon olacak gerçekten. Görüşürüz kolay gelsin şimdiden : )Iyı geceler ben uzun zamandır takıp edıyorum ve yırumları okuyorum bende sabahtan ıtıbaren baslıyorum bu sekılde bırbırımıze destek olalım
Canim dört günde 1.7 kg gitmiş benden.yani birinci haftanın sonunda 2.5 kg vermem gerekiyor en iyi ihtimal. Bu da dört haftada on kilo eder. Bana yeter de artar bileKılo veren varmı acaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?