• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kizlar selaaaaaaaam :)
Bugun 2.gunum allaha sukur hic bozmadim kizlar sabah kalktim limonlu su ictim ustune portakal suyu capoy 100de 100 seker ilavesizden Yanina da bir ceviz ici yedim kirip cevizi ogleye dogru acikir gibi ololdum bi yudum sut ictim oglen yagsiz salcasiz mercimek corbasi yedim yanina sogan yedim yanina da ayran ama tam bitirmedim biraz da yogurt koymustum bi yemek kasigi onu yedim aksama dogru cok aciktim bir portakal suyu ictim simdide cacik yaptim ondan yedim biraz aksam yemegi bi kasikta mercimek coebasi yedim tutsun diye beni ustune de su ictim sisirsin diye beni kizlae cok mutluyum bide hergun 2 tatli kasigi kahveye limon dokuyorum krem kivamina gelene kadar bacaklarima kizarana kadar suruyorum ilik suyla duruluyorum selulitlerime acayip faydali oluyo kizlar harika bir motivasyon oluyo
Harikasınız gerçekten bizede motivasyon oluyor yaptıklarınız , teşekkürleer :)

Kızlar nerelerdesiniz??Ben bugün başladım.sabah büyük bardakta sirkeli su içtim.az öncede 1 bardak süt içtim.ve acıkmadım.Allahım ne olur sabır ve irade ver şu 13 kilodan kurtulayım..

merhabalar bende uzun zaman dan beri kilo vermek istiyor fakat iradesizligim yüzünden başladıgım diyetleri hep yarıda bırakıyorum lütfen baanada yardımcı olun biraz önce resmimi cektim oylesine ve bu kadar kötü oldugumun farkında bile degildim 1,55 boy ve 65 kilodayım motive eksikliği ve iradesizliğime nasıl bir çözüm getirebiliriz şimdiden tşk ederim kolay gelsin hepimize

merhabalar bende uzun zaman dan beri kilo vermek istiyor fakat iradesizligim yüzünden başladıgım diyetleri hep yarıda bırakıyorum lütfen baanada yardımcı olun biraz önce resmimi cektim oylesine ve bu kadar kötü oldugumun farkında bile degildim 1,55 boy ve 65 kilodayım motive eksikliği ve iradesizliğime nasıl bir çözüm getirebiliriz şimdiden tşk ederim kolay gelsin hepimize
Hoşgeldiniz aramıza :)
Umarım kısa zamanda kilolardan kurtulacağız artık dert edip üzülmeyin lütfen :)

Merhaba kızlar
Benim şu sıralar iştahım yok malesef bu yüzden sabah bir domates yedim. Saatte beşte de çok az yoğurt yedim. Daha da yemiyorum beşten sonra zaten. Bir bucuk lt su içtim.

Arkadaşlar galiba bugün iyiydim,günler geçsede ben size 10 kilo vermişim diyebilsem :))
sabah:1 bardak portakal suyu,1 ceviz,1 bardak limonlu su
öğlen:1 tas sebze çorbası,1 bardak ayran
ara öğün:light süt,3 kayısı
akşam:2 salatalık,yarım paket labne,1 domates

Kizlar selam
Bugun 3.gunum
Sabah limonlu su ictim ooglene kadar bir sey yemedim oglen geldim domates corbasi ictim 2 tabak doyurmadi beni yaninda lahana tursusu yedim midemi tutsuN dye tuttu biraz bu saate kadar simdi yine ayanamadim eve geldim masada ceviz ve siyah uzum vardi yarim ceviz yedim iki uc tane de uzumden yedim azAgzim tatlandi ustune küçük bi kase mercimek corbasi yanina da iki kasik yogurt yedim biraz da salgam ictim hala ac hissediyorum napsam acaba

Merhaba arkadaslar
Nasıl gidiyor diyet ? :)
Normalinde tartılmayacaktım ama yenik düştüm merakıma tartıda ne göreyim 2 kilo eksik çıktım attığım ödem olabilir ama beni motive etti

Günaydın dun 75 300dum bugun 74 900um 400 gram vermişim 4.gunum bugun

Günaydın dun 75 300dum bugun 74 900um 400 gram vermişim 4.gunum bugun
Burcuu çok iyisin cnm.kaçla başladın sen orayı yazmadın sanırım.Benimde 2. Günüm regl olucam sanırım şişkinlik var ve kilom sabit malesef.Ama bırakmıycam ilk günü atlattım ya gerisi gelir inşallah:)

76 kusurdum tam hatirlamiyorum kizlar bugun bu saate kadar bisey yemedim sabah cok az portakal suyum kalmisti ondan ictim sonra limonlu su ictim ve cevizle beraber 5 6 tane siyah uzum yedim oglen olarak karisik meyve suyu ictim cappy kutuda disardaydim cunku simdide ogle yemeğimi aksam yemegimi bir yicem araka yemegiyle yalniz yagli bu yemek baska yeek yktu sebze olarak bezelye degil bezelye zararli biliyorum ama yapacak bisey yok bugunum boyle gececek cok acim cunku yanina yogurt yicem ben labne yerine yogurt yiyorum kizlar bu arada bende reglm 19unda oldum 3.gunum ama yinede bu sefer kararliyim diye yapiyorum diyetimi yaglida olsa o yyagin bana bir zarari olmaz bugun hic bozmadan ilerliyorum ve togurt labneden daha kalorisi az kizlar gunluk 1000 kalorinin altinda yakaraaniz zayiflayamazsiniz dikkat edin o noktaya ben atladigim ogunleri yiyorum mesela aksamla beraber yicem bugun boyle gecti xok mutluyum kizlar :)

Başladığımda 75 idim şimdi 69,4 üm. Açıkcası mutluyum gitsin kilolaar :KK15:
Bugün sabah çok az peynir ve bir domates yedim
Akşam saat 4 buçukta çok az ıspanak yemeği ve yoğurt yedim. Bol bolda su içiyorum.
Yarın çorba yapıp içeceğimm

Başladığımda 75 idim şimdi 69,4 üm. Açıkcası mutluyum gitsin kilolaar :KK15:
Bugün sabah çok az peynir ve bir domates yedim
Akşam saat 4 buçukta çok az ıspanak yemeği ve yoğurt yedim. Bol bolda su içiyorum.
Yarın çorba yapıp içeceğimm
kacıncı gunun sonunda kac kılo verdıgını de yazar mısın acaba merak ettım canım

Merhabalar,bende dayanamadım tartıldım ve 2 kilo eksik çıktım ilk günden.Ben verilen liste neyse birebir uyuyorum sadece avakado yerine salatalık yiyorum ve acıktıkça meyve atıştırıyorum.2. günü devirdim ama baya zorlanıyorum.Pazar günü tatil yapasım var ama ne kadar etkiler diyetimi fikrim yok.Sizleri takipteyim sakın kimse bırakmasın..Yazın sahilde bu kilolarla ne yapacağımızı düşünün..

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Canım bu kadar kısa sürede vermişsinde vücudunda deformeler sarkmalar olmadı mı hiç

Canım bu kadar kısa sürede vermişsinde vücudunda deformeler sarkmalar olmadı mı hiç
Merhaba :)
Ciddi bir kilo kaybı yaşadım tabiki de kollarımda sarkmalar oldu fakat hangi diyeti yaparsanız yapın ciddi kilo kayıplarında sporla desteklemediğiniz takdirde sarkmalar olacaktır.ama benim hedefim önce kilo vermek daha sonra sıkılaşmaktı ve öyle de yaptım çünkü ikisini aynı anda yapacak pek sabrım yoktu açıkcası şu anda spor yapıyorum bayağı sıkılaştım :)

Back