• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhaba
Ben bu diyeti yapacagim 75kg geliyorum 20kg vermek zorundayim insaAllah basarili olur
Merhaba Cemre Hanım
İstikrarlı bir şekilde ve iyi bir moralle günden güne hedefinize ulaşıcağınızı ümit ediyorum

Merhaba Cemre Hanım
İstikrarlı bir şekilde ve iyi bir moralle günden güne hedefinize ulaşıcağınızı ümit ediyorum
Cok tsk ederim bakalim simdilik motiveyim ama corba konusunda fazla fikrim yok yani sebze corbasin dan baska bir tarif gelmiyor aklima

Kizlaaarr nerdesiniz?kimse tartilmadimi daha?nasil gidiyor diyetiniz merak ediyorum tartilan varsa paylasabilirmi bizide motive eder.benim 2.günüm bi kacamak yaptim maalesef bi bisküvi yedim :-( insaallah etkilemez diyetimi ama sabah yesil cayimi suyumu meyve suyumu ictim.birazdan corba yapacagim bakalim..

:( ben dünden beri hiç kilo vermemişim yaaa :( halbuki böğrülce salatası filan yemiştim :(

bende bugün basladim kizlar
sabah portakal suyu ve ceviz yerine sadece yarim elma yedim
ara ögün olarak tekrar yarim elma yedim
öglen icin 3cilek 1 muzu azcik sütü blendirden gecirdim ictim
aksama belki yogurt icine az keten tohumu koyup yerim henüz belli degil

okula gittigim icin birazcik zorlandim acikcasi cünki yanima ne alacagimi bilemedim ama alisacagimdan eminim
az öncede markete gittim bol meyve sebze aldim
ilk gün icin umarim iyidir :)

Merhaba :) içinde olduğunuz durum adına üzüldüm umarım ilişkiniz düzelir güzel gelişmeler olur.kendinizi lütfen aç bırakmayın iştahsız olmanız moral bozukluğunuzdan kaynaklanıyor belki ama vücut direncinizi düşürmemeye lütfen gayret edin
Toparladım kendimi şükür daha iyi olacağım şu kiloları veripte :)

Selam kızlaaar :)))
Kaç gündür gelen misafirlerin saolsun bolca kaçırdım ve buralara uğrayamadım :(
Ama yarından itibaren kaçamaksız devam inşallaaah :))
Ben bi liste yaptım bunu kağıda geçirip hergunun tarıhını atıcam ve günlük tartılıcam listeyide mutfağa asıcam ki gördükçe başka birşey yemeyeyim :))))
Listem şöyle yanlış veya fazla bişey varsa fikirlerinizi söyleyin kızlar Buarada lutfeen diyet hakkında farklı görüşü olanları boşveriiin :)) kimseyi burda zorla tutan yook değil miii :))

.........................................................................
Sabah 9.00
1 bardak limonlu su
1bardak süt
1bardak taze meyve suyu
25 mekik
Öğlen 13.00
1bardak taze meyve suyu
1litre su
1bardak yeşilçay
1bardak havuç suyu
25 mekik
1bardak limonlu
Akşam 18.00
1kase yoğurt içine rendelenmiş salatalık
1bardak limonlu su
1litre su
Yatmadan önce
1bardak süt veya taze meyve suyu
25 mekik
...........................................................................

Selam bayanlar
Pazartesi 71.3 düm şuan 70 im . Son on kilom kaldı ve diyet süper gidiyor.
Merhaba :) çok sevindim sizin adınıza güzel bi kilo kaybıyla bailamışsınız tebrik ederim sizi,devam ettikçe mutluluğunuz daha çok artıcak ☺️

Selam kızlaaar :)))
Kaç gündür gelen misafirlerin saolsun bolca kaçırdım ve buralara uğrayamadım :KK43:
Ama yarından itibaren kaçamaksız devam inşallaaah :))
Ben bi liste yaptım bunu kağıda geçirip hergunun tarıhını atıcam ve günlük tartılıcam listeyide mutfağa asıcam ki gördükçe başka birşey yemeyeyim :))))
Listem şöyle yanlış veya fazla bişey varsa fikirlerinizi söyleyin kızlar Buarada lutfeen diyet hakkında farklı görüşü olanları boşveriiin :)) kimseyi burda zorla tutan yook değil miii :))

.........................................................................
Sabah 9.00
1 bardak limonlu su
1bardak süt
1bardak taze meyve suyu
25 mekik
Öğlen 13.00
1bardak taze meyve suyu
1litre su
1bardak yeşilçay
1bardak havuç suyu
25 mekik
1bardak limonlu
Akşam 18.00
1kase yoğurt içine rendelenmiş salatalık
1bardak limonlu su
1litre su
Yatmadan önce
1bardak süt veya taze meyve suyu
25 mekik
...........................................................................
Merhaba :)
Öncelikle size nacizane bir tavsiyem olucak.Ben eskiden uyguladığım diyet programlarında arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde mesela canım pizza istiyorsa yiyip diyeti bozuyordum ve amaan bozdum zaten diyip üstüne tatlımı da yiyordum eve gelip abur cuburda yiyordum ve bunu alışkanlık haline getirip bi bakıyordum diyet falan kalmamış.ama şu anda bunu yapmıyorum diyelim ki diyetinizi bozdunuz pasta yediniz tamam olabilir ama onu orda bırakın devam ettirmeyin.zaten eğer onu orda bırakıp devamında birşeyler yemezseniz vicdanınız sizi rahatsız edecektir teselli için bir daha yapmayacaksınızdır.
Listenize bayıldım gayet güzel bir liste ben bu ara domates suyu içmeye başladım üstüne kekik ve hafif nane serperek öğlenleri içiyorum hoşuma gidiyor sizde deneyebilirsiniz.günlük tartılmak bazen motivasyon kaybı yaratabiliyor bana sorarsanız haftalık tartılın hem heycanla o günü bekleyip daha çok motive olursunuz diyete,tartıdaki eksilerinizi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz ☺️

:KK43: ben dünden beri hiç kilo vermemişim yaaa :KK43: halbuki böğrülce salatası filan yemiştim :KK43:
sizden bir ricam olucak lütfen günlük değil haftalık tartılın.günlük tartılmak motivasyon düşüklüğüne sebep olup diyete olan bağlılığınızı sarsabilir bir de sıvı ve mama kıvamında yiyecekler tüketmeye özen gösterelim.sakın moralinizi bozmayın haftanız dolduğunda tekrar tartılın ve eksileri görüceğinize eminim ☺️

bende bugün basladim kizlar
sabah portakal suyu ve ceviz yerine sadece yarim elma yedim
ara ögün olarak tekrar yarim elma yedim
öglen icin 3cilek 1 muzu azcik sütü blendirden gecirdim ictim
aksama belki yogurt icine az keten tohumu koyup yerim henüz belli degil

okula gittigim icin birazcik zorlandim acikcasi cünki yanima ne alacagimi bilemedim ama alisacagimdan eminim
az öncede markete gittim bol meyve sebze aldim
ilk gün icin umarim iyidir :)
Merhaba :) diyete başlamanıza çok sevindim :) diyeti uygularken 2şeye dikkat etmeliyiz 1.sıvı ve mama kıvamında yiyecekler tüketmeye
2.her zaman mümkün oldukça doğal işlenmemiş yiyecekler tüketmeye
Okula gittiğiniz için sabah sıkıp yanınıza sebze veya meyve sularınızı alabilirsiniz ya da acıktığınızda tuzsuz ayran içebilir,küçük boy yoğurdunuzu yanınızda götürebilirsiniz.bunlardan sınırsız yeme içme hakkımız olduğunu unutmayalım.sizinki ilk gün biraz alıştırma turu gibi düşünelim bunu gayet iyi bir başlangıç yapmışsınız tebrik ederim sizi ☺️

Kizlaaarr nerdesiniz?kimse tartilmadimi daha?nasil gidiyor diyetiniz merak ediyorum tartilan varsa paylasabilirmi bizide motive eder.benim 2.günüm bi kacamak yaptim maalesef bi bisküvi yedim :-( insaallah etkilemez diyetimi ama sabah yesil cayimi suyumu meyve suyumu ictim.birazdan corba yapacagim bakalim..
Kaçamaklarımız moralimizi bozmasın ama o kaçamakları amaaan yedim zaten diyip sürdürmeyelim lütfen ☺️

Cok tsk ederim bakalim simdilik motiveyim ama corba konusunda fazla fikrim yok yani sebze corbasin dan baska bir tarif gelmiyor aklima
Merhaba Cemre Hanım
Çorbalarınızı dilediğiniz sebzelerden yapabilirsiniz ama içine salça ve yağ lütfen koymaktan çekinelim sadece sevdiğimiz baharatları ekleyelim.

Kızlar Merhaba ☺️
İşlerim yoğun bu aralar o yüzden biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın lütfen.Diyete başlayan herkese teşekkür ediyorum çünkü
1.Kendinizi sevdiğiniz için
2.Hayatınızdaki size engel olan fazlılıklardan kurtulmak istediğiniz için
3.Kendinize inanıp,güvendiğiniz için
4.Mutlu oldukça mutlu edeceğiniz için
5.Daha sağlıklı ve daha huzurlu bir hayata başlama kararı aldığınız için
6.En önemlisi Allahın bize emanet ettiği bu bedene daha iyi bakmaya başladığınız için
Ben bunların hepsi için size teşekkür ediyorum lütfen kendinizi nefsinize teslim etmeyin daha uzuuuuun uzuuuun yıllar var önünüzde vücudunuza daha fazla çatlak eklemeyin.Bu süreçte meyve sularınızı şişelere koyup suyunuzu çantanıza atın ve insanların bakışlarına sakın aldırmayın size ikram edilen zararlı şeyleri kibarca geri çevirin.Israr edenleri uyarın herkes ne kadar kararlı olduğunuzu görüp size destek olsun.Siz kendizi inandırmazsanız hiç kimse size inanmaz.Yolunuzdan vazgeçmeyin.Ben 25 yaşındayım ve son 5yılımı nasıl çöpe attığımı boş yere üzüldüğümü bu 1 ayda farkettim.Onca yıl ağlayıp üzüleceğime keşke o zamanlar sadece 1ayımı ayırıp kendimi üzmeseydim diyorum.Obezite sadece görüntü açısından kötü olan bir hastalık değil malesef keşke o kadar masum olsa.
Bu diyet ya da başka bir diyet hiç farketmez ki herkesin vücut kimyasına uygun diyet başkadır.İnsan kendinin doktoru olmalı ilk başta sizde kendinize uygun bir diyet bulup lütfen zayıflayın.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun iyi geceler ☺️

nerdesiniz kizlar herkes kayboldu sanki ?
bugün 2. günüm ve cok rahatim gün gectikce alisiyorum sanki siviya ayrica bas agrimda yok en cok buna sasirdim.
genelde aciktigimda basim agrirdi ama nedense bu sefer hic agri magri yokk
birazdan sebze corbami yanina bol ayran icecegim
mutlu günlerr :KK24:

nerdesiniz kizlar herkes kayboldu sanki ?
bugün 2. günüm ve cok rahatim gün gectikce alisiyorum sanki siviya ayrica bas agrimda yok en cok buna sasirdim.
genelde aciktigimda basim agrirdi ama nedense bu sefer hic agri magri yokk
birazdan sebze corbami yanina bol ayran icecegim
mutlu günlerr :KK24:
selamlar
benim 3 gündür başım ağrıyor üstelik de sıvı diyeti yapmadığım halde kafama göre yiyorum açıkçası
çok fazla kilo veremedim pazartesi başladığımda 84,7 idim bu sabah 83,6 yım
bugün ekmek yemedim

selamlar
benim 3 gündür başım ağrıyor üstelik de sıvı diyeti yapmadığım halde kafama göre yiyorum açıkçası
çok fazla kilo veremedim pazartesi başladığımda 84,7 idim bu sabah 83,6 yımm
Bende kafama gore diyet yaptigimda genelde bas agrim oluyodu ve halsizlik oluyordu. Ama bu sivi diyette hic agri magri yok kendimi iyi hissediyorum nedenini anlamis degilim acikcasi :)

Back