- 6 Nisan 2015
- 129
- 204
- 103
- 34
Merhaba Cemre HanımMerhaba
Ben bu diyeti yapacagim 75kg geliyorum 20kg vermek zorundayim insaAllah basarili olur
İstikrarlı bir şekilde ve iyi bir moralle günden güne hedefinize ulaşıcağınızı ümit ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Cemre HanımMerhaba
Ben bu diyeti yapacagim 75kg geliyorum 20kg vermek zorundayim insaAllah basarili olur
Cok tsk ederim bakalim simdilik motiveyim ama corba konusunda fazla fikrim yok yani sebze corbasin dan baska bir tarif gelmiyor aklimaMerhaba Cemre Hanım
İstikrarlı bir şekilde ve iyi bir moralle günden güne hedefinize ulaşıcağınızı ümit ediyorum
başınız sağolsunDedemi kaybettim ben ;( burda olamicam köye gideceğim için devam da edemicem arkadaşlar yinede herkese teşekkürler takip edicem sizi
Toparladım kendimi şükür daha iyi olacağım şu kiloları veripte :)Merhaba :) içinde olduğunuz durum adına üzüldüm umarım ilişkiniz düzelir güzel gelişmeler olur.kendinizi lütfen aç bırakmayın iştahsız olmanız moral bozukluğunuzdan kaynaklanıyor belki ama vücut direncinizi düşürmemeye lütfen gayret edin
Merhaba :) çok sevindim sizin adınıza güzel bi kilo kaybıyla bailamışsınız tebrik ederim sizi,devam ettikçe mutluluğunuz daha çok artıcakSelam bayanlar
Pazartesi 71.3 düm şuan 70 im . Son on kilom kaldı ve diyet süper gidiyor.
Merhaba :)Selam kızlaaar :)))
Kaç gündür gelen misafirlerin saolsun bolca kaçırdım ve buralara uğrayamadım
Ama yarından itibaren kaçamaksız devam inşallaaah :))
Ben bi liste yaptım bunu kağıda geçirip hergunun tarıhını atıcam ve günlük tartılıcam listeyide mutfağa asıcam ki gördükçe başka birşey yemeyeyim :))))
Listem şöyle yanlış veya fazla bişey varsa fikirlerinizi söyleyin kızlar Buarada lutfeen diyet hakkında farklı görüşü olanları boşveriiin :)) kimseyi burda zorla tutan yook değil miii :))
.........................................................................
Sabah 9.00
1 bardak limonlu su
1bardak süt
1bardak taze meyve suyu
25 mekik
Öğlen 13.00
1bardak taze meyve suyu
1litre su
1bardak yeşilçay
1bardak havuç suyu
25 mekik
1bardak limonlu
Akşam 18.00
1kase yoğurt içine rendelenmiş salatalık
1bardak limonlu su
1litre su
Yatmadan önce
1bardak süt veya taze meyve suyu
25 mekik
...........................................................................
Merhaba :)ben dünden beri hiç kilo vermemişim yaaa halbuki böğrülce salatası filan yemiştim
Merhaba :) diyete başlamanıza çok sevindim :) diyeti uygularken 2şeye dikkat etmeliyiz 1.sıvı ve mama kıvamında yiyecekler tüketmeyebende bugün basladim kizlar
sabah portakal suyu ve ceviz yerine sadece yarim elma yedim
ara ögün olarak tekrar yarim elma yedim
öglen icin 3cilek 1 muzu azcik sütü blendirden gecirdim ictim
aksama belki yogurt icine az keten tohumu koyup yerim henüz belli degil
okula gittigim icin birazcik zorlandim acikcasi cünki yanima ne alacagimi bilemedim ama alisacagimdan eminim
az öncede markete gittim bol meyve sebze aldim
ilk gün icin umarim iyidir :)
Merhaba :)Kizlaaarr nerdesiniz?kimse tartilmadimi daha?nasil gidiyor diyetiniz merak ediyorum tartilan varsa paylasabilirmi bizide motive eder.benim 2.günüm bi kacamak yaptim maalesef bi bisküvi yedim :-( insaallah etkilemez diyetimi ama sabah yesil cayimi suyumu meyve suyumu ictim.birazdan corba yapacagim bakalim..
Merhaba Cemre HanımCok tsk ederim bakalim simdilik motiveyim ama corba konusunda fazla fikrim yok yani sebze corbasin dan baska bir tarif gelmiyor aklima
selamlarnerdesiniz kizlar herkes kayboldu sanki ?
bugün 2. günüm ve cok rahatim gün gectikce alisiyorum sanki siviya ayrica bas agrimda yok en cok buna sasirdim.
genelde aciktigimda basim agrirdi ama nedense bu sefer hic agri magri yokk
birazdan sebze corbami yanina bol ayran icecegim
mutlu günlerr
Bende kafama gore diyet yaptigimda genelde bas agrim oluyodu ve halsizlik oluyordu. Ama bu sivi diyette hic agri magri yok kendimi iyi hissediyorum nedenini anlamis degilim acikcasi :)selamlar
benim 3 gündür başım ağrıyor üstelik de sıvı diyeti yapmadığım halde kafama göre yiyorum açıkçası
çok fazla kilo veremedim pazartesi başladığımda 84,7 idim bu sabah 83,6 yımm